×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Dinamització Laboral
Dinamització Laboral

La dinamització laboral de l’Espai Jove Casa Sagnier ofereix activitats, tallers, xerrades, exposicions… tot al voltant del món laboral i de manera gratuïta. Es tracta d’oferir camins que facilitin l’entrada al món laboral des d’un prisma dinàmic i proactiu. Dirigit a joves de 16 a 35 anys amb interès per seguir aprenent i ampliar coneixements i recursos per a la inserció laboral. Aquestes són les principals línies d’acció:

  • Brindem recursos per a l’emprenedoria amb l'espai de coworking de l'Espai Jove, on s’hi atenen les necessitats i s’hi ajuda en la difusió i gestió dels projectes dels participants, fent de pont per a la realització dels projectes en l'àmbit laboral. 
  • Formem part de la Xarxa d’Ateneus de Fabricació Digital, on col·laborem per tal que el jovent encamini el seu projecte.
  • En coordinació amb els serveis existents a la Casa Sagnier i al Districte de Sarrià - Sant Gervasi, gestionem derivacions i recerca de recursos, participant del treball en xarxa amb aquells i d’altres serveis del districte i de la ciutat.
  • Gestionem i acollim formacions i programes sociolaborals de diferents fundacions i de Barcelona Activa; com ho són els programes de Garantia d'Èxit
  • Ens adrecem als centres d'ensenyament per oferir tallers i activitats dins el marc professional per joves. És un dels serveis que oferim en coordinació amb el PIJ Sarrià - Sant Gervasi per a la realització d’activitats del Programa Barcelona Treball Joves

Altres Serveis Juvenils