×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Exposició. Exposició col·lectiva

Una exposició en la que veurem exposades desenes d’obres de diferents artistes que han estat eliminades d’Instagram “per infringir les normes comunitàries”.

Això no es tracta només d’Instagram. Es tracta de censura. Això és una revolució contra la dictadura tecnològica que ofereix un mirall a les nostres realitats físiques.

La nostra llibertat es veu reduïda per un algoritme que no té ni ulls ni moral, creat per qui no té ètica, i posa en límit la nostra llibertat d’expressió, la nostra imatge, el nostre gènere i el nostre Art. el més senzill seria abandonar aquesta xarxa social i habitar-ne una altra. Però nosaltres no estem fetes per l’exili. Nosaltres invoquem la Revolució des del nucli.

Per molt petit i silenciat que sigui aquest acte, la Revolució és nostra.

Horaris


Una exposición en la que veremos expuestas decenas de obras de
diferentes artistas que han sido eliminadas por Instagram "por infringir las normas comunitarias".
Esto no trata sólo de Instagram. Esto no trata sólo de la censura.
Esto es una revolución ante una dictadura tecnológica, que ofrece un espejo a nuestras realidades físicas. Nuestra libertad se ve reducida por un algoritmo que no tiene ni ojos ni moral, creado por quienes también carecen de esta ética, y ponen limite nuestra libertad de expresión, nuestra imagen, nuestro género y nuestro Arte.
Lo más sencillo sería abandonar esta red social y habitar otra. Pero nosotras no estamos hechas para el exilio. Nosotras invocamos la Revolución desde el núcleo. Por muy pequeño y silenciado que sea este acto, la Revolución es nuestra.

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona