×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Exposició. De l'1 al 27 de febrer

Exposició artística que posa al punt de mira els micromasclismes que, tot i que semblen petits i quotidians, comporten situacions de masclisme i opressió que no poden passar desapercebudes. La violència de gènere necessita visibilitat i és urgent que les dones siguem les que enviem el missatge des de les nostres vivències personals.

«Pequeño pero matón» és una sèrie d’imatges il·lustrades, poemes visuals crus i realistes que qüestionen la quotidianitat d’actes aparentment inofensius.

De @naza.reth

Horaris

De @naza.reth

exposició artística que posa al punt de mira els micromasclismes que, tot i que semblen petits i quotidians, comporten situacions de masclisme i opresió que no poden passar desapercebudes. La violència de gènere necesita visibilitat i és urgent que les dones siguem les que enviem el missatge desde les nostres vivències personales. "Pequeño pero matón" es una serie d'imatges ilustradas, poemes visuals cruus i realistes que cuestionen i interroguen la quotidianitat dels (a simple vista) petits actes inofensius.

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona