×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Taller. Per a joves de 12 a 17 anys

Vols plasmar les teves pròpies histories en còmic?
Si t’agrada el manga, els superherois, la fantasía, el cartoon… i vols apendre a fer comic, aquest es el teu taller. Obtindrás la capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l’art seqüencial. I, amb la utilització de diferents tipus d’eines i tècniques, partirem desde el guió, passant per la creació de personatges i entorns fins arribar a l’art final d’una pàgina de còmic. Mitjançant exercicis l’alumne haurà desenvolupat la seva pròpia història d’almenys 2 pàgines de còmic consecutives en acabar el curs.

No et perdis aquesta aventura.

Amb el Marc Garreta.

Horaris


Vols plasmar les teves pròpies histories en còmic?
Si t'agrada el manga, els superherois, la fantasía, el cartoon... i vols apendre a fer comic, aquest es el teu taller. Obtindrás la capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l'art seqüencial. I, amb la utilització de diferents tipus d'eines i tècniques, partirem desde el guió, passant per la creació de personatges i entorns fins arribar a l'art final d'una pàgina de còmic. Mitjançant exercicis l'alumne haurà desenvolupat la seva pròpia història d'almenys 2 pàgines de còmic consecutives en acabar el curs.

No et perdis aquesta aventura.

Per a joves de 12 a 17 anys

Amb el Marc Garreta.

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona