×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Xarxes socials. Per a joves de 18 a 29 anys.

Aquest taller de tres dies et permetrà conèixer les diferents xarxes socials i resoldre aquells dubtes que et fan tenir mals de cap: per què la meva pàgina no arriba a tanta gent com vull? Estic utilitzant el medi adequat per vendre el meu producte? Estic emprenent a través d’Internet, per què no tinc resposta? Ja siguis expert en xarxes com si tens un nivell d’usuària/ usuari, et mostrarem el que et cal per tenir un bon posicionament.

Horaris


Aquest taller de tres dies et permetrà conèixer les diferents xarxes socials i resoldre aquells dubtes que et fan tenir mals de cap: per què la meva pàgina no arriba a tanta gent com vull? Estic utilitzant el medi adequat per vendre el meu producte? Estic emprenent a través d'internet, per què no tinc resposta? Ja siguis expert en xarxes com si tens un nivell d'usuaria/ usuari, et mostrarem el que et cal per tenir un bon posicionament.

Per a joves de 18 a 29 anys

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona