×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

3r TORNEIG D’ESCACS CASA SAGNIER 

Per a joves de 12 a 29 anys. Els més estratègics teniu l'oportunitat de participar en un torneig d'escacs que posarà a prova les vostres habilitats

Us donem la benvinguda al 3r Torneig d’Escacs Casa Sagnier!

Comenceu l’estiu a l’Espai Jove Casa Sagnier amb el cicle d’activitats “Juliol a Sagnier”! Si sou joves amb ganes de diversió, aprenentatge i noves experiències, aquest és el lloc perfecte per a vosaltres.

Els més estratègics teniu l’oportunitat de participar en un torneig d’escacs que posarà a prova les vostres habilitats davant d’altres mentes brillants. Desafieu-vos a vosaltres mateixos i demostreu la vostra intel·ligència en aquest joc mil·lenari.

Detalls del torneig:

  • 3r Torneig d’Escacs Casa Sagnier
  • Per a joves de 12 a 29 anys
  • Data: Dimarts 4 de juliol, de 17:30 a 20:00 hores
  • Modalitat de torneig: Masnou, amb una zona de joc lliure també disponible
  • Premis: Trofeu per als guanyadors i més sorpreses!

Sistema i ritme de joc: Jugarem utilitzant un sistema Masnou modificat. Els participants jugaran partides il·limitades fins que el torneig finalitzi. El jugador o jugadora que perdi jugarà en una taula més endavant o a la mateixa, mentre que el guanyador jugarà en una taula més avançada o a la mateixa. En cas d’empats, farem tot el possible perquè les partides es juguin a prop. A més, ens assegurarem que els colors de les peces canvien en cada partida per evitar repeticions dels enfrontaments. Les partides es jugaran amb rellotge d’escacs, amb 7 minuts de temps per a cada jugador i un increment de 3 segons per a cada jugada realitzada.

Aquest torneig està organitzat per l’Espai Jove Casa Sagnier en col·laboració amb el C.E. Tres Peons.

Premis:

  • Hi haurà un trofeu per als dos primers classificats.
  • Els dos millors classificats menors de 18 anys rebran una inscripció gratuïta d’un mes en un dels tallers d’escacs organitzats per l’Espai Jove Casa Sagnier o el C.E. Tres Peons, que començaran a l’octubre.

Consulta les bases
Inscripcions aquí!