×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

4t Torneig d'Escacs Casa Sagnier

Dimarts, 9 de juliol de 17.30 a 20 h. Us donem la benvinguda al 4t Torneig d'Escacs Casa Sagnier! Comenceu l'estiu a l'Espai Jove Casa Sagnier amb el cicle d'activitats Juliol a Sagnier!

 

Els més estratègics teniu l’oportunitat de participar en un torneig d’escacs que posarà a prova les vostres habilitats.

Si sou joves amb ganes de diversió, aprenentatge i noves experiències, aquest és el lloc perfecte per a vosaltres. Els més estratègics teniu l’oportunitat de participar en un torneig d’escacs que posarà a prova les vostres habilitats davant d’altres mentes brillants. Desafieu-vos a vosaltres mateixos i demostreu la vostra intel·ligència en aquest joc mil·lenari.

4t Torneig d’Escacs Casa Sagnier

Per a joves de 12 a 29 anys
Data: Dimarts 9 de juliol, de 17:30 a 20:00 hores
Modalitat de torneig: Masnou, amb una zona de joc lliure també disponible
Premis: Trofeu per als guanyadors i més sorpreses!
Sistema i ritme de joc: Jugarem utilitzant un sistema Masnou modificat.
Els participants jugaran partides il·limitades fins que el torneig finalitzi. El jugador o jugadora que perdi jugarà en una taula inferior a aquesta, mentre que el guanyador jugarà en una taula més avançada a aquesta. En cas d’empats, farem tot el possible perquè les partides es juguin a prop. A més, ens assegurarem que els colors de les peces canvien en cada partida per evitar repeticions dels enfrontaments. Les partides es jugaran amb rellotge d’escacs, amb 7 minuts de temps per a cada jugador i un increment de 3 segons per a cada jugada realitzada.

Aquest torneig és organitzat per l’Espai Jove Casa Sagnier en col·laboració amb el C.E. Tres Peons.

Premis: Hi haurà un trofeu per als dos primers classificats. Els dos millors classificats menors de 18 anys rebran una inscripció gratuïta d’un més en un dels tallers d’escacs organitzats per l’Espai Jove Casa Sagnier o el C.E. Tres Peons, que començaran a l’octubre.

Inscripcions aquí!