×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Arriba la tercera edició del Festival Kapura a Casa Sagnier

Festival d'autoconeixement. El Festival Kapura és una proposta per apropar tècniques de gestió emocional, comunicació i expressió corporal a les joves.

El pròxim 9 i 10 de setembre a l’Espai Jove Casa Sagnier se celebrarà la tercera edició del Kapura; un festival d’autoconeixement de joves i per a joves que combina tallers i espectacles.

L’edició d’enguany és una trobada de dos dies en què s’ofereixen dotze tallers, dues classes de ioga, un ecstatic dance i tres concerts, tots ells dinamitzats per persones menors de 30 anys que volen compartir els seus coneixements i habilitats.

Les organitzadores expressen que el festival és un espai de trobada per aquelles joves que vulguin descobrir-se en comunitat i conèixer noves eines per treballar el benestar personal.

L’1 d’agost es podran aconseguir les entrades per assistir-hi a través d’un formulari que trobareu al seu lloc web festivalkapura.wordpress.com i al seu Instagram @festivalkapura.