×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Convocatòria per a la Fira de Joves Creadores 2023

Convocatòria Joves Creadores. Joves artistes i artesanes: participeu a la secció jove de la 12a Mostra Solidària del Farró!

El pròxim 16 de desembre de 2023, l’Espai Jove Casa Sagnier participarà a la 12a Mostra Solidària del Farró, organitzada per l’Associació de Veïns i Comissió de Festes del Barri del Farró. Per tercer any consecutiu, hi haurà una secció especial dedicada als joves artistes i artesans, que coneixem com a Fira de Joves Creadores.

Aquesta convocatòria la plantegem com una oportunitat per als joves creadors de donar a conèixer el seu talent i contribuir a una causa solidària, tot creant un espai on la creativitat i l’art es converteixen en elements clau.

L’objectiu principal de la Fira és donar visibilitat i suport a la creació artística i artesanal desenvolupada per joves en diverses disciplines com pintura, dibuix, escultura, fotografia, moda, joieria i moltes més. A més de crear un espai de mostra del seu talent i la possibilitat de vendre les seves obres, aquesta fira proporcionarà l’oportunitat de generar vincles i xarxes entre les creadores participants.

La convocatòria va dirigida a joves de 18 a 29 anys i la inscripció és oberta des del 15 fins al 26 de novembre. Consulteu les bases per saber més detalls. Aquí sota trobareu els enllaços a les bases i al formulari de participació.

Consulteu aquí les BASES DE PARTICIPACIÓ.
Entreu aquí al formulari de sol·licitud de participació.

Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a dinamitzaciojoves@casasagnier.net.