×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Desmuntant els mites professionals: CIÈNCIA

Desmuntant els mites professionals. El dissabte 16 desembre us esperem per parlar de ciència i resoldre els dubtes per si voleu encaminar la vostra carrera professional cap aquest àmbit.

El dissabte 16 desembre us esperem per parlar de ciència i resoldre els dubtes per si voleu encaminar la vostra carrera professional cap aquest àmbit. De 12 a 13.30 h (i en endavant pica-pica) quatre ponents ens explicaran les seves experiències i les seves trajectòries. Moderat per la divulgadora científica amb perspectiva de gènere Miriam Comet Donoso de Luciferases, un projecte de ciència per a la transformació social.

Serà un espai obert per realitzar preguntes i mirar com entomar el vostre camí professional d’una manera realista a partir de la informació de diferents experiències. Podeu venir acompanyades i sobretot amb ganes de passar una bona estona.

Un cop duta a terme la xerrada us convidem a un pica-pica on compartir vivències, coneixements o processos d’una manera més distesa.

Mentrestant us deixem la col·laboració d’unes altres professionals que han volgut compartir la seva experiència: Carla Garrido Martínez, Marina López Cabello, Anna Olivares Serrano, Roger Belis Mañós i Jaume Ferrer Jori.

Gràcies per compartir amb nosaltres i obrir aquesta activitat!