Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Dia de l'Orgull Zombi

Participa!. Marató de vídeos amb temàtica zombi

El divendres 4 de febrer l’Espai Jove Casa Sagnier celebrarà El Dia de l’Orgull Zombi amb una Marató de vídeos amb temàtica zombi. Una activitat que crida a la participació de joves entre 12 i 29 anys a enviar els seus vídeos.

El Dia de l’Orgull Zombi és una data perquè tots aquells fans dels llibres, còmics, les sèries de televisió i pel·lícules de morts vivents, ho visquin amb tot el fervor que desitgin.

Si tens entre 12 i 29 anys participa amb el teu vídeo zombi. Pot ser un curtmetratge, un vídeo ballant o el que se t’ocorri amb temàtica zombi, de màxim 10 minuts. Ho pots fer amb el telèfon mòbil!
Celebra el Dia de l’Orgull Zombi com més t’agradi. Fes el teu vídeo i envia’l a
dinamitzaciojoves@casasagnier.net o al WhatsApp 689 91 35 71
Tens temps fins al 1 de febrer.

La Marató de vídeos amb temàtica zombi serà el divendres 4 de febrer, a les 17 hores, a l’Espai Jove Casa Sagnier, projectarem tots els vídeos en pantalla gran.
L’activitat és gratuïta i hi haurà premis per a participants i assistents!
Se sortejarà un joc de taula zombi, còmics i 4 entrades per l’escape room Zombi Outbreak.

Per què se celebra el Dia de l’Orgull Zombi?

El mentor d’aquesta celebració no és un altre que el cineasta George Andrew Romero que va néixer un 4 de febrer. Romero va ser el fundador d’aquest gènere cinematogràfic ple de vísceres i sang amb la famosa pel·lícula de culte “La nit dels morts vivents” que es va estrenar el 1968. Malgrat no ser el primer a filmar pel·lícules amb zombis, sí que ha estat considerat per la cultura popular com el seu creador, per introduir uns certs elements característics d’aquestes criatures tan particulars.

La festivitat té el seu origen als Estats Units i per a retre homenatge a Romero, els fans del gènere de terror protagonitzat per zombis, es disfressen, es maquillen i surten al carrer a protagonitzar la seva pròpia pel·lícula de terror, plens de riures i poc por.