Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Els cursos i el servei d'orientació laboral de Casa Sagnier

T'AJUDEM A TROBAR FEINA!. Si esteu cercant feina o voleu millorar el vostre perfil professional, a l'Espai Jove Casa Sagnier us oferim uns cursos gratuïts molt interessants

Si esteu cercant feina o voleu millorar el vostre perfil professional, a l’Espai Jove Casa Sagnier us oferim uns cursos gratuïts molt interessants (mireu a sota!).

Segur que sovint us pregunteu si les empreses es llegiran el currículum, o si les respostes a l’entrevista de feina són les adequades. Una bona preparació pels reptes del mercat laboral us ajudarà a complir els vostres objectius (o a esbrinar quins són!). I és precisament això el que oferim: uns cursos de capacitació i orientació laboral amb aplicació d’eines i tècniques del coaching.

I què és el coaching? En anglès vol dir literalment “entrenament personal” i ve del món de l’activitat física i l’esport. Ara bé, en el món laboral, un coach o entrenador és algú que us fa un seguiment individual i us aconsella d’acord amb les vostres necessitats per trobar feina o per millorar el vostre perfil. Nosaltres no oferim ben bé “entrenaments” personals… però gairebé! Tenim professores que coneixen molt bé les tècniques que es fan servir a les sessions de coaching i enfocaran els continguts del curs als vostres casos particulars. A més a més, tenim un servei de consulta laboral permanent on podeu fer sessions individuals de suport i acompanyament, independentment de les classes. Per tant, tot allò que aprengueu durant el curs ho podreu practicar, preguntar dubtes al respecte, fer un reforç o fins i tot demanar ajuda i seguiment mentre us presenteu a ofertes de feina.

Si voleu fer un dels cursos, l’únic que heu de fer és una inscripció gratuïta durant el període d’inscripcions als cursos d’hivern. Per inscriure-us, només heu d’enviar un mail a espaijove@casasagnier.net o venir presencialment a l’Espai Jove. Us deixem aquí sota tota la informació:

Període d’inscripcions: a partir del dimarts 28 de desembre.
Cursos gratuïts.
Dirigits a joves de 16 a 29 anys.
Inici dels cursos: setmana del 17 de gener (mireu horaris a sota).
Més informació sobre cursos i inscripcions: 93 414 01 95 / 689 91 35 71 / espaijove@casasagnier.net


T’AJUDEM A TROBAR FEINA! AMB EINES DE COACHING I MENTORING
Dimarts i dijous del 18 de gener fins al 10 de febrer
De 17.30 a 20 h (8 sessions de 2,5 h)
Curs enfocat a la posada en valor d’un mateix a l’hora de trobar feina: com em presento al currículum? Com em preparo l’entrevista? Quina imatge i quins valors vull ressaltar? Aprendrem a fer servir diverses eines útils per orientar-nos dins el mercat laboral, per cercar i triar ofertes de feina i per trobar la millor manera d’enfocar un procés de selecció.

EINES DIGITALS PER A LA TEVA FEINA
Dimecres de 18.30 a 20 h (10 sessions d’1,5 h)
Inici del curs: del 19 de gener
Curs pensat per a qualsevol feina, inclosos projectes emprenedors i autònoms. Aprendrem a utilitzar diverses eines digitals i tecnològiques pel dia a dia de la nostra feina.

ATENCIÓ AL CLIENT
Divendres de 18.30 a 20 h (10 sessions d’1,5 h)
Inici del curs: 21 de gener
Curs pensat per a qualsevol feina en què hi hagi d’haver un tracte amb clients o usuaris. Aprendrem tècniques de comunicació, venda i negociació així com atenció de consultes, queixes i reclamacions.

Si voleu demanar hora al servei de consulta laboral o bé si voleu fer propostes d’altres cursos i activitats pels trimestres vinents, escriviu-nos aquí: laboraljoves@casasagnier.net