Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Rojo, el llibre que cerca mecenes

crowdfunding. Les joves Marta Waterme i Sandra Rego llancen una campanya de micromecenatge per a editar el seu primer llibre

Rojo és un poemari il·lustrat que neix d’un projecte expositiu on els poemes de Sandra Rego i les il·lustracions de Marta Waterme conviuen en una simbiosi única. La primera exposició del projecte va tenir lloc a l’espai jove Casa Sagnier i avui busquen fer el salt transformant a Rojo en un llibre il·lustrat perquè totes i tots puguin gaudir-lo.

La campanya de micromecenatge, oberta durant aquest mes de gener, cerca mecenes per a aconseguir que el llibre sigui una realitat.
«Fent-te mecenes, a més de obtenir un exemplar del llibre, seràs testimoni directe de tot el procés i el vostre nom apareixerà en les pàgines d’agraïment per recordar que complir aquest somni va ser possible gràcies a tu. –expliquen les autores- Pots participar i donar suport al projecte entrant en la pàgina i triant la recompensa que més et vingui de gust.» https://libros.com/crowdfunding/rojo/

Sobre les autores

Marta Waterme (Barcelona, 1994) i Sandra Rego (Ferrol, 1992) són veus d’una generació. Una generació que entén i viu l’art des del seu poder de transformar el món. Marta i Sandra van decidir unir els seus talents, treballant juntes en la seva primera exposició: Rojo, fruit de la qual neix ara aquest projecte. «Per a la seva creació partim de deu paraules, una feia la il·lustració i l’altra el text. Ens vam adonar que treballar juntes era un veritable privilegi, confiem plenament», ens confessen.

Per què donar suport al llibre

Ara pots formar part de Rojo i convertir-te en mecenes d’aquest projecte tan necessari com bell que et portarà, de la mà, per un viatge d’introspecció fins al més profund del teu ser. «Descobriràs que el nostre amor veritable som nosaltres quan ens coneixem en profunditat».
Rojo és valentia, audàcia, intimitat. Rojo és passió. Rojo ets tu, són les seves autores, som nosaltres. Rojo és aquest projecte de dues dones que a través de l’art posen de manifest lo fonamental que és cridar als quatre vents «jo també m’estimo!».

 

https://libros.com/crowdfunding/rojo/