×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Si l’encertes, l’endevines!: troba les frases fetes amagades en un itinerari virtual pels eixos comercials

Normalització lingüística. Consisteix en endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per establiments de l'Associació de Comerciants Via Guinardó i s'hi podrà participar de l'1 al 30 d'abril

El Centre per la Normalització Lingüística endega aquest concurs, per setè any, que consisteix en endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per establiments de l'Associació de Comerciants Via Guinardó. S'hi podrà participar de l'1 al 30 d'abril.

Si l’encertes, l’endevines! és un concurs, ja tradicional, del Consorci per la Normalització Lingüística en què cal endevinar les frases fetes amagades.

A Horta-Guinardó, hi participen establiments de l’Associació de Comerciants Via Guinardó, que exhibiran cartells amb il·lustracions creades per joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja, que representen frases fetes en català.

El concurs, amb diversos premis, consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada. Tothom que ho desitgi hi podrà participar, omplint les butlletes.

En la seva setena edició, aquest any hi participen 12 eixos comercials de tot Barcelona que han col·laborat amb la dotació dels premis que es donaran als guanyadors/es del sorteig que es farà entre els participants que facin tots els recorreguts proposats i encertin les frases fetes amagades en les il·lustracions.

Consulta les bases del concurs. 

Més informació