×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Trobada de Representants d’Alumnes de Secundària (TRAS) de Sarrià - Sant Gervasi

Adolescència i Joventut. L’Espai Jove Casa Sagnier acull dues jornades de debat i reflexió conjunta al voltant de temes diversos com ara el racisme, la LGTBIfòbia o la desinformació.

L’Espai Jove Casa Sagnier acull dues jornades de debat i reflexió conjunta al voltant de temes diversos com ara el racisme, la LGTBIfòbia o la desinformació.

L’alumnat convocat pertany a sis instituts d’educació secundària del Districte, quatre de públics: l’institut Menèndez i Pelayo, l’institut Montserrat, l’institut escola Costa i Llobera i l’escola Projecte; i dos de privats concertats: l’escola Pia Sarrià i l’escola Frederic Mistral.

Avui, 18 de gener, s’ha celebrat la primera sessió amb els i les representants de l’alumnat de 1er i 2n d’ESO, que han realitzat les activitats següents:

  • El joc de taula ‘Fronteres invisibles’ per tractar el tema del racisme.
  • El taller de prevenció i sensibilització ‘Què podem fer contra la LGTBIfòbia?’
  • El taller ‘Els teus profes et fan ghosting? Com fer que s’escoltin les teves propostes a l’institut!’
  • El taller ‘Learn to escape: verificació gamificada’, per reflexionar sobre la desinformació i les fake news.

Dimecres 1 de febrer seran el torn dels i les representants de 3r i 4t d’ESO, que duran a terme les mateixes tres primeres activitats i tractaran la temàtica de les fake news a través d’un altre taller, ‘Que no te la colin: forma’t contra la desinformació’.

En el desenvolupament de les sessions, els i les participants compten amb el suport de l’equip de treballadors i treballadores de l’Espai Jove Casa Sagnier, l’equipament municipal juvenil de referència de Sarrià-Sant Gervasi, que ha organitzat la TRAS conjuntament amb la Direcció de serveis a les persones i al territori del Districte.