×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Activitats per a joves sobre estades a l'estranger

Mobilitat internacional. El 6 de novembre, el "show" televisiu "Mobili.TV: Especial 'Estudis superiors a Europa'" dóna el tret de sortida a un cicle de tres interessants tallers: "Vols estudiar al Japó?", "Pràctiques a Europa" i "Any acadèmic per a menors a l'estranger".

Per 7è any, les expertes en Mobilitat internacional del Departament de Joventut, i els Punts infoJOVE de Barcelona, busquen tripulants que se sumin al seu cicle informatiu sobre com fer estades fora del país, profitoses a nivell personal, acadèmic i laboral. Un viatge de Barcelona al món!

De novembre a desembre, en diferents jornades, se’t guiarà pas a pas per planificar una estada a l’estranger ja sigui per motiu d’estudis, feina i/o  pràctiques.

Els tallers, gratuïts, comptaran amb la presència de:

No t’ho deixis perdre: inscriu-t’hi i engega els motors de la teva propera aventura!

Posa’t l’escafandre i puja a la nau de la mobilitat internacional

Durant aquest primer trimestre del curs, el cicle t’oferirà propostes “estrella”, començant amb la 2a edició del “Mobili.TV: Especial ‘Estudis superiors a Europa'”, al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs el matí del 6 de novembre, de 10 a 14h.

Si la 1a edició va rebre una menció d’honor per part d’Eurodesk pel seu trencador format de “talk show” (mira’n un vídeo-resum de la jornada), no et pots perdre la segona amb moltes més novetats. Sempre, però, amb informació pràctica de la mà d’expertes en estudis superiors a Alemanya (DAAD), França (Campus France) i el Regne Unit (British Council). També, es podran escoltar les experiències de joves que han fet un Erasmus.

La iniciativa et torna a convocar el 13 de novembre a les 18h a l’Espai Jove Casa Sagnier per al taller “Vols estudiar al Japó?”.

En aquest cas, el Consolat General del Japó a Barcelona hi presentarà el programa de beques i es podran escoltar les experiències de les persones joves becades. Et fascina el país del sol naixent? Prendries sushi fins i tot per esmorzar? No hi pots faltar!

Has acabat la teva formació superior i vols fer pràctiques a Europa per millorar el teu currículum i aprendre moltes paraules noves en altres llengües?

Pren nota: tens una cita més el dia 28 de novembre a les 18h a l’Espai Jove Garcilaso, on podràs parlar amb les entitats promotores i amb les persones joves que ja han participat en les oportunitats subvencionades dels programes TLN Mobilitat, Eurodissea i PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació).

Per últim, el cicle et mostrarà la possibilitat de realitzar un any acadèmic a l’estranger si ets menor d’edat. Serà el dia 11 de desembre a les 18h a l’Espai Jove Casa Sagnier.

Durant el taller es parlarà sobre quin és el procés per fer un any o trimestre acadèmic, els períodes de matriculació, les oportunitats de beques… i també es comptarà amb joves que ja ho han viscut.