×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Consells confinats: Activa't a casa!

Consells confinats. Activa't a casa!

No cal que aprofundim molt en la importància que té el moviment pel nostre cos i ment. Sentir-nos actius i actives ens dona uns beneficis mentals i físics que ens ajudaran a portar aquest confinament d’una forma més agradable! L’esport activa les defenses naturals del nostre cos, augmenta l’energia i redueix l’estrès. I com estem segures que podreu fer-ne amb molt més estil que nosaltres… Us deixem a continuació algunes idees per aquests dies!

Manual d’entrenament – Aquest manual de la revista Sport Life ens ofereix una llista llarga d’exercicis que podem fer a casa. Es tracta d’entrenaments programats que podem fer sense material addicional i en espais reduïts. A més d’estar explicat d’una manera molt senzilla, els circuits es poden combinar fàcilment per fer-te l’entrenament que més et convingui cada dia.

Practica ioga amb Xuan Lan – Tant si ja en saps fer com si és la primera vegada que t’hi vols endinsar, hi ha milers de tutorials a canals de Youtube o Instagram on seguir classes de ioga. Nosaltres us deixem el canal de Xuan Lan Yoga a Youtube, una professora certificada en Vinyasa ioga. Ens agrada la seva manera senzilla d’explicar els moviments, i a més ofereix una llista ben llarga de pràctiques.

Per últim, tot i que sabem que teniu informació visual a dojo… us volem fer un parell de recomanacions que us poden motivar a donar-ho tot!

Mujeres – Deportistas – Per un costat, un capítol del programa Mujeres de La2 dedicat a les professions femenines. En aquest capítol es vol evidenciar el tracte discriminatori que pateixen les dones en l’esport, davant el prestigi econòmic, social o inclús de cobertures mèdiques que tenen els homes.

Kilian Jornet, de camí a l’Everest – Aquest documental recull les llàgrimes i les alegries del considerat millor corredor de muntanya de la història. Quan era petit va fer una llista de totes les muntanyes que li agradaria escalar i de totes les curses que volia guanyar. El 27 de maig del 2017, i per segona vegada en 6 dies, va escalar la cara nord de l’Everest, sense oxigen i sense cordes, tancant així la seva llista.