×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Consells confinats: Explora l'univers del còmic i la novel·la gràfica!

Consells confinats. Explora l'univers del còmic i la novel·la gràfica!

Us agrada la novel·la gràfica, el manga o el còmic? No patiu! Hi ha moltes maneres de veure les novetats i estar al dia! Aprofiteu aquests dies de confinament i consulteu aquesta petita selecció d’idees que potser us poden interessar.

Strip Marvel – Dani Lagi, creador del llibre “¿Cómo conocí a vuestra Marvel?” us podrà respondre a dubtes, encuriosir-vos encara més i divertir-vos amb Marvel. No creiem que hi hagi fan més preparat. Si ho dubteu feu una ullada a la seva pàgina on trobareu ressenyes de còmics, pelis, sèries i un enllaç al seu canal de Youtube on entretenir-vos força estona…  Per cert, com bé ens dius al vídeo, esperem veure’t de nou a l’espai jove!

Biblioteques – Com sabeu, la xarxa de Biblioteques municipals té sempre a la vostra disposició la Biblioteca Virtual on podeu consultar els còmics que tenen en servei de prèstec i on també ofereixen molts còmics en servei de préstec virtual.

Concurs – Ara pot ser bon moment per crear aquella obra que sempre heu volgut fer! Norma editorial té un concurs entre mans que finalitza el 23 d’agost d’aquest any. Es tracta de crear una història de 160 pàgines en estil manga que conclogui en sí mateixa. Sobretot tingueu en compte que es pot emprar qualsevol tècnica creativa però ha de ser en blanc i negre, entintada i amb una retolació llegible. Millor us deixem les bases del concurs.

Descàrrega de còmics – La Digital Comic Museum (DCM) és un dels millors llocs per descarregar còmics de manera legal i gratuïta. S’hi troben més de 21.000 còmics de l’Edat d’Or del Còmic totalment disponibles i lliures de drets a l’abast dels i de les usuàries. La nomenada Era Daurada és un univers en sí mateix i aquest museu digital ens permet transportar-nos a aquella època sense cap cost. Es tracta d’un projecte per compartir i posar-los a disposició dels i de les interessades.