×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Consells confinats: Juga a jocs de taula i de rol online!

Consells confinats. Juga a jocs de taula i de rol online!

Jugar a jocs de taula és una activitat lúdica que habitualment no es pot realitzar sol. Degut a la situació de confinament en la que ens trobem, trobar companys de joc aquests dies pot ser molt complicat… Per sort existeixen un munt de recursos per a jugar online o per endinsar-se en el món dels jocs de taula des d’un punt de vista més creatiu!

  • TABLETOPIA // BOARDGAMEARENA – Aquestes webs ofereixen moltes versions de jocs de taula que es poden jugar des del browser d’internet o descarregant-los a través de plataformes com Steam, Google Play o l’App Store. Tot i que existeixen moltes ofertes gratuïtes, l’accés a tot el contingut pot ser de pagament. Tabletopia a més, ofereix una versió per a dissenyadors, que permet realitzar jocs online i fer-ne tests amb altres jugadors.

 

  • ROLL20 // FANTASY GROUNDS –  Plataformes online per a jugar i crear jocs de rol. Permeten crear els teus propis mapes i figures, fitxes de personatges, etc. També tenen guies per als jocs més habituals com Dungeons and Dragons o Pathfinder. Algunes funcions poden ser de pagament.

 

  • BSK – En aquest forum trobareu recursos per poder imprimir els vostres propis jocs de taula, des de taulells fins a figures i cartes. Tots els jocs són gratuïts!