×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Convocatòria oberta pel concurs DocsCooperants 2020

Documental. Convocatòria oberta a partir del 1 d'octubre

DocsCooperants és un concurs de projectes audiovisual sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat. Els projectes presentats han de tenir com a fonament discursiu  aquestes temàtiques. A diferència d’altres certàmens, DocsCooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del documental. L’Espai Jove Casa Sagnier acompanya durant el temps de gravació a la productora o a l’entitat per tal d’assessorar-la amb tot allò que necessiti.

El participants del DocsCooperants acostumen a ser associacions, ONGs o col·lectius socials que tenen ganes de donar veus als seus projectes. O bé, per altra banda, petites productores a qui agrada el gènere del documental social.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors. Els premis seran gestionats per la/les entitats promotores responsables dels projectes.

1r PREMI 2.000 €

2n PREMI 1.000€

El documental haurà de estar llest per la seva presentació a principis de novembre del 2021, coincidint amb la presentació de la nova convocatòria del concurs.

No oblideu consultar les bases!

ANNEX 1 Dossier tècnic 2021

ANNEX 2 2021

ANNEX 3 2021

BASES DOCSCOOPERANTS 2021

Exemple presupost