×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Dissabte 16, troba diamants en brut al Parc de la Trinitat

Cultura. Nois i noies "bojos" per ballar i demostrar el seu talent ocult participaran en la festa del "Rough Diamonds", el 7è concurs de dansa urbana!

 

Dissabte 16 de març a les 17h, ja tens “plan”: al·lucinar amb l’energia incombustible de joves que es deixaran la pell al  concurs de dansa urbana “Rough Diamonds”.

On? Al Parc de la Trinitat (just davant de la sortida del metro L1 – Trinitat Vella).

Hip hop, K-pop, shuffle, funky, break… no importa l’estil, només saber transmetre la passió pel ball! Vine a contagiar-te’n !

 

Què hi haurà a la festa?

A banda de descobrir les bandes en competició (en les categories “Júnior” -per a grups amb components d’entre 12 i 15 anys- i “Absoluta” -amb membres d’entre 16 i 20 anys-), podràs:

— Participar en una Masterclass de Body percussion.

— Gaudir d’una exhibició de la companyia de dansa Artenea, formada íntegrament per persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de trencar barreres i estigmes a través de la dansa i d’arribar a la veritable inclusió en el món de les arts escèniques.

En aquesta ocasió, Artenea presentarà una versió curta de la peça de dansa contemporània “La Llorona”, inspirada en un conte de Clarissa Pinkola sobre el corrent creatiu femení.

* La celebració comptarà amb un servei de traducció simultània a llengua de signes, gràcies a la col·laboració de l’entitat Àgils.

 

Es valorarà la posada en escena, la tècnica i la coordinació, el missatge i l’originalitat

Enguany, els premis per als grups guanyadors inclouran entrades a festivals com Urbance o Hot Steps, codis de visionat a la plataforma Filmin, entrades per a l’Skating Club Barcelona, i sessions de fotografia i vídeo a diferents equipaments juvenils de la ciutat.

A més, les millors coreografies podran ser proposades per ser presents en espais barcelonins d’exhibició de dansa, com ara les festes de La Mercè.

El jurat que repartirà els guardons estarà per format per personal de dinamització dels equipaments organitzadors, juntament amb:

Rudy Alvarado: artista multidisciplinari de llarga projecció en la cultura urbana, Bboy cofundador del grup Lunaticks i director de El Ritme del Carrer. Actualment treballa com a professor en diferents disciplines artístiques i creant noves fórmules artístiques i la seva divulgació.

Bruna Artigal Garcia: coreògrafa formada a l’escola Memory teatre musical. Actualment forma part de l’equip dels Malnascuts, projecte de creació jove de la Sala Becket com a referent de moviment.

Clara García Gutiérrez: ballarina freestyle que forma part, entre d’altres, del col·lectiu Barnarco, i que troba en la dansa un espai d’alliberament, d’estar en el present i no pensar, i de conèixer a través d’altres eines que no són la paraula.

T’hi esperem!