×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Ja s'acosta la Setmana de la Ciència!

Ciència. Activitats entorn el món científic i tecnològic

No us perdeu les activitats que hem programat per la Setmana de la Ciència, del 11 al 17 de febrer!

Començarem el dimarts 12 de 18 a 19h amb un taller de construcció d’un carregador solar per als nostres mòbils. Una alternativa sostenible i barata on aprendrem  a fer petits aparells electrònics pel nostre compte.

El dijous 14 de 18 a 19h farem un taller de cuina molecular,  la aplicació de la ciència a la pràctica culinària. Estudiarem i analitzarem les propietats fisicoquímiques dels aliments i els processos tecnològics als que es sotmeten, com la gelificació o l’esferificació.

El dissabte 16 de 16 a 20h organitzarem una sessió de jocs de taula relacionats amb el món de la ciència i la tecnologia, amb l’ajuda dels amics de Llops de Taula, que venen a jugar cada divendres i dissabte a l’espai.

Finalment el dijous 21 de 18 a 19:30h farem un taller d’Arduino, una plataforma de creació d’electrònica de codi obert, basada en hardware i software lliure, flexible i fàcil d’utilitzar per els creadors i desenvolupadors.

Us hi esperem!