×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Març Feminista a l'Espai Jove Casa Sagnier

Feminisme. totes les activitats són gratuïtes. Més informació, inscripcions i reserves a espaijove@casasagnier.net

No us perdeu tota la programació que tenim preparada per aquest març!

EXPOSICIÓ “EL ARTE OPRIMIDO ES FEMENINO”

Del 4 al 16 de març. Inauguració el  4 de març,

Exposició col·lectiva: 50 artistes censurades a Instagram. També es realitzarà una firma de llibres el 14 de març. A càrrec de @melaputasuda.

TALLER FEMME SAPIENS

Divendres 6 de març de 18 a 20h

El 8M és el nostre dia i com a tal, s’ha de preparar. La creativitat amb les pancartes en les manifestacions dels darrers anys ha estat desbordant. si t’agrada la història de l’art, vine a fer-te les pròpies! Des dels quadres del barroc ens preguntarem què dirien les dones que hi apareixen si poguessin parlar. @femme.sapiens té molt clar que les reivindicacions arriben més lluny si es fan amb humor. T’apuntes a fer una pancarta pel 8M? A càrrec de @femme.sapiens.

TALLER COMPRESES DE TELA

Dilluns 12 de març de 18 a 19:30h

Tens entre 15 i 25 anys i vols conèixer el teu cicle menstrual? Busques noves formes d’higiène per la menstruació que siguin més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient? Apunta’t a aquest taller i t’ensenyarem a fer la teva pròpia compresa de tela amb el disseny que més t’agradi!

TALLER BODYPAINTING

Dilluns 16 de març de 17:30 a 20:30h

Taller de pintura corporal com a eina d’empoderament i de recuperació de les nostres cures. Qui som, com ens veiem i com ens projectem? A càrrec de @Zinteta.

ESCAPE ROOM FEMINISTA

Divendres 20 de març a les 17h

Escapa’t del patriarcat! A càrrec del JIP.

TALLER BOOTY DANCE

Dimecres 25 de març de 19 a 20:30h

Activitat puntual on es farà una introducció i contextualització d’aquest ball urbà amb orígens a Àfrica. Aprendrem a controlar el nostre cos treballant diverses tècniques d’aïllament mentre millorem la coordinació, la musicalitat i l’equilibri. A càrrec de Marina Tena.

PRESENTACIÓ COLÒNIES OASIS

Dimarts 31 de març a les 18h

Si ets lesbiana, gay, bisexual o trans i tens entre 13 i 17 anys, vine a informar-te d’aquestes colònies d’estiu! A càrrec d’Associació Candela.