×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Programació feminista Març 2019

Feminisme. Aquestes són les activitats que organitzem aquest març a la Casa Sagnier.

Al voltant del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, des de l’Espai Jove Casa Sagnier volem oferir una programació d’activitats feministes durant aquest mes, com ja vam fer durant el novembre de 2018. Totes les activitats són gratuïtes!

Exposició: NOSALTRES, LES DONES per Bruna Avellaneda – Del 2 al 15 de març

TALLER de SAMARRETES FEMINISTES – Dimarts 5 i dijous 7 de març a les 18h – Tindrem plantilles i pintura blanca, negra i lila. Porta la teva peça de roba!

XERRADA – Trenquem els mites de la menstruació – Dijous 7 de març a les 18h – Com ens sentim? És tot tan bonic o tan horrible com ens volen fer creure?

Signatura de llibre: HUMANA per @melaputosuda – Divendres 15 de març de 16 a 20h – Durant 4 hores, aquesta jove escriptora coneguda per les xarxes socials, signarà i coneixerà (d’una en una) a les afortunades que pogueu venir. No fotos!

Exposició: ART CRÍTIC per les alumnes del taller de la Zinteta – Del 18 al 30 de març – Recorregut artístic del que s’ha estat fent durant els tallers d’Art crític. A càrrec de Zinteta.

Projecció del documental: HOTEL EXPLOTACIÓN: LAS KELLYS de Georgina Cisquella – Dijous 21 de març a les 18h – Amb la presència de la directora.

Us hi esperem a totes! #Sagnierfeminista