×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Rutes de desconfinament: el Gorg Blau de Santa Maria de Merlès

Rutes desconfinades. Ruta al Gorg Blau

Necessites escapar de les platges plenes de gent, gaudir d’aigües que et refresquin i a més a més, estar envoltada de natura i així desconnectar? Doncs aquesta ha de ser la teva ruta per aquest estiu! 

El gorg Blau és una piscina natural situada a un lloc idíl·lic. Està al centre de Berguedà, a Santa Maria de Merlès. La ruta és molt fàcil de realitzar, des del poble de Santa Maria de Merlès, on trobareu la riera de Merlès que seguireu fins arribar al gorg.  

Procura anar ben calçada per fer una petita caminada amb molt poc desnivell, i amb protecció pel sol ja que hi han molts trams que són a camp obert! Però depenent de l’estona que us estigueu aturats podeu allargar aquesta ruta, ja que és gairebé tot pla, i pots perdre’t per la natura i pel mateix poble, envoltat de masies. 

Es possible que pel tema del COVID hi hagin indicacions de multes o prohibicions del bany. Hi ha molts gorgs que ho estan fent.