×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

S'acosta un dissabte ple d'activitats!

Activitat. El proper dissabte 15 de desembre apropeu-vos a la Casa Sagnier per participar a les activitats que tenim preparades!

De 10 a 20h:

4t Torneig Solidari RETROMANIACS (+ info)

Retromaniacs per quart any consecutiu, organitza una jornada per recaudar fons per La Marató de TV3, que aquest any va dedicada a: La investigació contra el càncer.

  • 10:30h – Opertura de portes i acreditacions dels participants al Torneig de Street Fighter II torn matinal
  • 11:30h a 14:30h – Torneig de Street Figther II (matí)
  • 16:30h a 17:30h – Concert Belmont’s Revenge
  • 17:15h – Acreditacions Torneig de Street Fighter II turno torn de tarda
  • 17:30h a 20:30h – Torneig de Street Fighter II (tarda)
  • 20.45h – Entrega de Premis, Comiat i Tancament
  • Durant tot el dia podreu jugar a consoles clàssiques i videojocs arcade que hi haurà al Espai a disposició de tots els visitants. També es podrán fer donatius de forma voluntària a La Marató i participar dels sorteigs per contribuir a la causa.

De 11 a 19h:

SOFTCOMBAT Casa Sagnier (+ info)

El Softcombat és una activitat esportiva en la qual, mitjançant armes toves (conegudes com a boffers), es recreen combats medievals, es practiquen jocs en equip i s’aprenen moviments marcials de combat. El rol en viu consisteix a afegir-li una acció més teatral i dramàtica a aquestes activitats.

De 16 a 20h:

K-POP PARTY

Festa dedicada a la cultura K-Pop sorgida al voltant de l’estil musical pop coreà. Inclourà una activitat de Random K-Pop Dance, on els participants poden demostrar les seves habilitats de dansa. També es realitzarà un concurs de ball amb premis per als guanyadors.

NO US HO PERDEU!