×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Serveis i recursos ocupacionals

Laboral. Recursos de proximitat que teniu al vostre abast telemàticament. 

Desde Barcelona Activa ens faciliten diferents recursos per aquelles persones que es troben en situació d’atur, de cerca de feina o de millora professional.

Aula virtual que es feia a la Biblioteca Jaume Fuster: Sessió virtual de 2 hores on us informaran (en directe) sobre tots els recursos que Barcelona Activa posa a disposició per trobar feina i altres eines útils per a la gestió de la vida professional. Enfocat a mostrar recursos digitals i serveis telemàtics actualment disponibles. Us podeu inscriure en aquest enllaç.

Punts de Defensa dels Drets Laborals Si tens dubtes sobre possibles  vulneracions de drets laborals i la manera de fer-los front, aquí podreu trobar on contactar si. S’atén de manera telefònica a qualsevol persona, resideixi on resideixi. 

Ocupació JuvenilLa Sandra Concha, referent del Servei d’Ocupació Juvenil de districte segueix fent servei a través de telèfon i mail: sandra.concha@barcelonactiva.cat / 687403777

Programa Joves Jo+ segueix amb les inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.

25 activitats online Formacions online de com fer una entrevista o com elaborar un currículum, totes enfocades a la millora de competències i habilitats:

Aules Virtuals del Barcelona Treball 19 activitats diferents organitzades en els 5 eixos formatius tradicionals (Coneix Barcelona Treball, Orientació i canvi professional, Recerca de Feina, Mercat de Treball i Escola de competències).

Empresa-Ocupació Plataforma d’ofertes laborals en constant actualització mediades per Barcelona Activa.