×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

S'obre la convocatòria per al concurs Docs Cooperants 2022

Concurs de projectes audiovisuals. IX CONVOCATÒRIA DELS PREMIS DOCS COOPERANTS

Docs Cooperants és un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat. Els projectes presentats han de tenir com a fonament discursiu  aquestes temàtiques. A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del documental. L’Espai Jove Casa Sagnier acompanya durant el temps de gravació a l’equip per tal d’assessorar-la amb tot allò que necessiti.

Les participants del Docs Cooperants acostumen a ser associacions o col·lectius socials que tenen ganes de donar veu als seus projectes. O bé, per altra banda, petites productores a qui agrada el gènere del documental social.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors. Els premis seran gestionats per la/les entitats promotores responsables dels projectes.

1r PREMI 2.000 €

2n PREMI 1.000€

La data límit d’entrega de l’avantprojecte és dilluns 31 d’octubre del 2022.

L’entrega de premis és farà a l’Espai Jove Casa Sagnier el divendres 18 de novembre del 2022.

No oblideu consultar les bases!

 

BASES-DOCSCOOPERANTS-2022

ANNEX-1-Dossier-tècnic-2022

ANNEX-2-2022

ANNEX-3-2022

Exemple-pressupost