×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

S'obre la convocatòria per al concurs Docs Cooperants 2023 de l'Espai Jove Casa Sagnier

Data límit d'entrega: 12 de novembre de 2023. Docs Cooperants és un concurs de projectes audiovisuals sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat. A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte.

Estem encantats d’anunciar una nova edició del concurs Docs Cooperants, un certamen que posa èmfasi en temàtiques com la cooperació, l’associacionisme, la participació i el voluntariat. En aquest concurs, no premiem una obra audiovisual acabada, sinó l’avantprojecte. La dotació econòmica dels premis està destinada a finançar la realització del documental, i l’Espai Jove Casa Sagnier estarà al vostre costat durant el procés, tot oferint assessorament i suport.

La convocatòria Docs Cooperants 2023 va dirigida a persones de 14 a 29 anys i també a diversos col·lectius, incloent-hi entitats, associacions, fundacions i altres organitzacions socials.

Aquesta és una oportunitat per a joves amb passió per l’audiovisual i amb interès en les temàtiques de cooperació, associacionisme, participació i voluntariat.
Us animem a presentar els vostres avantprojectes i a mostrar la vostra creativitat i compromís social!

Se seleccionaran els dos millors projectes, que rebran els premis següents:
1r PREMI: 2.000 €
2n PREMI: 1.000 €

La data límit d’enviament de l’avantprojecte és el diumenge 12 de novembre de 2023 a les 23.59 h, i s’haurà de fer arribar per correu electrònic a dinamitzaciojoves@casasagnier.net amb l’assumpte «DC2023: títol del projecte», juntament amb la documentació especificada a les bases. L’acte d’entrega de premis se celebrarà a l’Espai Jove Casa Sagnier el divendres 1 de desembre de 2023 a les 18 h.

No oblideu consultar les bases del concurs per obtenir tota la informació detallada. Podeu descarregar-les a través d’aquest enllaç: [Descarrega les BASES DOCS COOPERANTS 2023 (PDF)]

No perdeu l’oportunitat de participar en aquest emocionant concurs i mostrar el vostre talent audiovisual. Us animem a presentar els vostres avantprojectes i a explorar la força del format documental per divulgar, transmetre, analitzar, denunciar o difondre allò que us inquieti o us apassioni.

Si teniu cap dubte o necessiteu aclariments, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem impacients per conèixer els vostres projectes i per veure’ls fets realitat.
Us desitgem molta sort i esperem rebre les vostres propostes!