×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

qui-som

Espai Jove Casa Sagnier

La Casa Sagnier és l’equipament municipal juvenil de referència del districte de Sarrià-Sant Gervasi i un dels Espais Joves de la ciutat de Barcelona. És un centre de trobada, relació, participació i acció per a joves d’11 a 35 anys. S’hi duen a terme diversos projectes i activitats, i també s’hi presten serveis pel jovent, com ara: el Punt infoJOVE, cessió d’espais per col·lectius i entitats, projectes per apropar els joves al món laboral, activitats del món audiovisual i de la cultura digital, l’oferta de tallers trimestral, etc.

Qui som?

 • Espai Jove

 • PIJ + JIP

 • ATE

 • Konsulta’m

L’espai ofereix recolzament a joves i associacions juvenils en les seves necessitats i inquietuds. Hi poden fer ús gratuït dels serveis de cessió d’espais i materials per poder desenvolupar activitats i projectes, tant de forma interna com oberts al públic. El centre acull i promociona aquestes activitats, però també en programa de pròpies, intentant sempre que els col·lectius juvenils del territori s’hi impliquin i hi tinguin un paper destacat. A banda d’això, l’Espai Jove té un programa de tallers trimestral que forma una base de coneixements i d’oci alternatius.
 

L’equip del centre sempre està obert a respondre a les necessitats del públic jove amb les seves activitats. Si teniu una proposta per un taller, una temàtica que us interessi o una idea per una activitat, feu-nos-la arribar!

El Punt infoJOVE ofereix serveis d’atenció, orientació i assessorament sobre tots aquells aspectes que més interessen a la gent jove: habitatge, treball, formacions i itineraris acadèmics, formació no reglada, cultura, turisme, mobilitat internacional, salut, oci, etc. Podeu adreçar els vostres dubtes o demanar informació de forma presencial, per telèfon, per correu electrònic o a les xarxes socials.
 

El Punt infoJOVE de Sarrià – Sant Gervasi compta amb un espai amb ordinadors, tant per fer currículums com per buscar informació per internet. També disposa d’un tauler d’anuncis on es pengen ofertes de feina, d’intercanvis d’idiomes, de voluntariat..., i un racó amb material d’autoconsulta i expositors d’informació per a afavorir l’autonomia i el desenvolupament personal del jovent.

 

També es programen xerrades i cicles oberts, inclosos alguns de comuns amb la xarxa de Punts infoJOVE, que tracten temes diversos com la cooperació, el turisme juvenil, els itineraris acadèmics o la recerca de feina.

 

El Punt JIP és un servei d'informació juvenil, on les joves poden adreçar-se per fer qualsevol pregunta que se'ls passi pel cap: sexualitat, LGTBIQ+, salut, sostenibilitat, convivència... A més a més, és un punt referent per fomentar la participació i l'associacionisme juvenil de qualsevol temàtica: assemblees, comissions, activitats organitzades als centres, etc. Sigui quina sigui la petició de les joves, el Punt JIP l’intentarà dur a terme tant a l'institut com a altres espais juvenils del barri o districte.

"Aquí t'escoltem" (ATE) és un servei municipal d'escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys. Fa tant activitats en grup com atenció psicològica individual. D’una banda, hi ha una programació trimestral de tallers, activitats grupals i espais de reflexió al voltant de les temàtiques i tècniques que més t’agraden (graffiti, creació d’audiovisuals, fotografia, ball...). Si vols participar en activitats pensades a partir dels teus interessos, on aprendre a conèixer-te millor i ser tu mateix/a, apunta’t a les activitats de l’ATE! Podràs dir el que penses i com et sents mentre compartim experiències. Vine i proposa el teu taller!
 

A part, també pots comptar amb el servei d’atenció individual. Tens un mal dia i vols parlar amb algú? Sents angoixa o desànim i no saps què et passa? Necessites un canvi i no tens clar per on començar? Vine i en parlem!

L’espai "Konsulta’m" és un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment i els problemes de salut mental. Aquest espai també ofereix assessorament als professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves.
 

Es pot accedir al servei presencialment una tarda a la setmana a la Casa Sagnier. Està destinat a persones de 12 a 22 anys que necessiten una resposta especialitzada, àgil i immediata. S’hi pot accedir sense derivació ni cita prèvia.

Què fem?

 • Suport a iniciatives i grups juvenils.

 • Programació cultural estable: exposicions, dinamitzacions dels jardins...

 • Foment de la participació del teixit associatiu.

 • Espais relacionals de trobada i aprenentatge per a joves.

 • Suport a la creació amb espais i recursos especialitzats: sales d’assaig, sala d’audiovisuals, sales de tallers, de noves tecnologies i de fabricació digital.

 • Carla

  Funció: dinamitzadora juvenil

  Servei: Espai Jove

   

 • Raquel

  Funció: programadora

  Servei: Espai Jove

  La Raquel programa sigil·losament les activitats i els tallers de l’Espai. Té un munt d’ulleres diferents i fa unes truites de patata per plorar!

 • Chiara

  Funció: informadora

  Servei: Espai Jove

  La Chiara és la primera cara que veureu en entrar a l'Espai al matí. Us atendrà sempre amb un somriure que segur que us contagia! A ella li podeu fer qualsevol pregunta que tingueu ja sigui en persona, per telèfon o per mail.

 • Dani

  Funció: informador

  Servei: Espai Jove

  En Dani serà la primera persona que veureu quan entreu a l’Espai a la tarda. Si teniu dubtes o voleu informació, li podeu preguntar el que calgui. Ah! I li agraden molt els videojocs, les sèries, les pelis i l’anime! Així que si li voleu recomanar alguna cosa que us agradi, estarà encantat de prendre nota! ;)

 • Urko

  Funció: administració

  Servei: Espai Jove

  L'Urko és l'encarregat de gestionar, juntament amb el Cristian, totes les anades i vingudes de la gent que treballa a Sagnier, a més de les despeses de cada mes. També el podràs trobar el dilluns a informació, per qualsevol dubte que tinguis!

 • Cristian

  Funció: coordinador

  Servei: Espai Jove

  “Il Capo” de l’Espai Jove. S’encarrega de coordinar-ho tot. Manté el cap fred en els moments d'estrès i dóna harmonia a l’equip. Té una petita obsessió amb els potus i és un gran explicador d’anècdotes.

 • Frede

  Funció: dinamitzador juvenil

  Servei: Espai Jove

  En Frede és amb qui heu de parlar si voleu disposar d’una sala per assajar. També coordina el mític festival “Hip-Hop Contra el Racisme” i és imbatible al futbolí… i a qualsevol altre esport!

 • Glòria

  Funció: dinamitzadora juvenil

  Servei: Espai Jove

  La dinamitzadora responsable del contacte amb les entitats del districte i del Docs Cooperants. La podreu trobar enfeinat a l'espai de trobada. Si teniu qualsevol projecte, no dubteu en proposar-li!

 • Montse

  Funció: dinamitzadora

  Servei: Espai Jove

  La Montse és la flamant dinamitzadora laboral de l’equipament. S’encarrega de col·laborar amb Barcelona Activa i les entitats del barri per tal de trobar solucions als problemes laborals del jovent.

 • Raquel

  Funció: educadora social

  Servei: Aquí T’Escoltem (ATE)

  La Raquel prepara tallers de moltes temàtiques on conèixer altres adolescents i joves, desenvolupar diferents habilitats i conèixer les pròpies emocions. Si t'agrada la música o vols compartir preocupacions sobre la diversitat, és la teva persona.

 • Albert

  Funció: psicòleg

  Servei: Aquí T’Escoltem (ATE)

  Si necessiteu parlar amb algú que us escolti amb atenció i cura, esteu de sort! L’Albert es dedica a escoltar joves i a mirar de resoldre els seu problemes emocionals, donant els recursos adequats per créixer com a persona.

 • Maria Rosa

  Funció: informadora Punt infoJOVE

  Servei: PIJ

  La Maria Rosa és informadora juvenil. La trobareu al Punt Info Jove amb un somriure d’orella a orella. Sempre està disposada a escoltar-vos i ajudar-vos amb el que necessiteu. 

 • Txell

  Funció: informadora Punt infoJOVE

  Servei: PIJ

  La Txell és la companya de batalles de la Meri. Com ella, la trobareu disposada durant tot el dia a trobar-vos solucions als vostres problemes i dubtes. Molt responsable i una de les impulsores de la comissió feminista.

 • Albert

  Funció: psicòleg

  Servei: Konsulta’m

  A n'Albert, del programa Konsulta'm, el trobareu els dilluns a la tarda de 16.30 a 19.00 h per respondre els dubtes sobre la teva salut emocional. T'escoltarà, t'orientarà i et donarà accés als recursos més adequats quan sigui necessari.

 • Karen

  Funció: informadora juvenil

  Servei: JIP

 • Pablo

  Funció: comunicació

  Servei: Espai Jove