×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

qui-som

Espai Jove Sagnier

La CasaSagnier és un equipament municipal juvenil de referència del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, actualment és un dels Espais Joves de la ciutat de Barcelona. És un espai per a joves de Un centre de trobada, relació, participació i acció per a adolescents i joves d’11 a 35 anys. En aquest espai es porten a terme diferents serveis i projectes que responen a un mateix projecte educatiu: Punt d’Info Juvenil, sales d’assaig, espai d’entitats, projectes labores, audiovisuals i de noves tecnologies.

Qui som?

 • Espai Jove

 • PIJ

 • ATE

L’espai ofereix recolzament a joves i a les associacions juvenils, en les seves necessitats i en les seves inquietuds. Les associacions i joves a títol individual poden demanar cessions de sales i material de manera gratuïta per poder desenvolupar activitats i projectes, tant de caire intern com oberts al públic. El centre acull i promociona aquestes activitats, però també en programa de pròpies, intentant sempre que els col·lectius juvenils del territori s’hi impliquin i hi tinguin un paper destacat. A banda d’això, l’Espai Jove té un programa de tallers trimestral que forma una base de coneixements i d’oci alternatius. A més, estem oberts a incorporar nous tallers. Si teniu una proposta, feu-nos-la arribar!
El Punt InfoJOVE ofereix serveis d’atenció, orientació i assessorament sobre tots aquells aspectes que més interessen a la gent jove: habitatge, treball, formacions i itineraris acadèmics, formació no reglada, cultura, turisme, mobilitat internacional, salut, oci, etc. Els informadors i informadores que hi treballen responen a tots aquests dubtes tan de forma presencial, com a través del telèfon, del correu electrònic o de les xarxes socials.
 

El Punt infoJOVE de Sarrià – Sant Gervasi compta d’un espai amb ordinadors, tant per a fer currículums com per a buscar informació per internet. També disposa d’un tauler d’anuncis on es pengen ofertes de feina, d’intercanvis d’idiomes, de voluntariat,..., i un racó amb material d’autoconsulta i expositors d’informació per a afavorir l’autonomia i el desenvolupament personal dels i les joves.

 

També es programen xerrades i cicles (algunes comunes amb la Xarxa de Punts infoJOVE i d’altres organitzades pel Punt infoJOVE Sarrià – Sant Gervasi) oberts a tothom sobre temes diversos, com la cooperació, el turisme juvenil, els itineraris acadèmics o la recerca de feina.

Els punts “Aquí t'escoltem", un servei municipal d'escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys. On es fan tallers, activitats grupals i espais de reflexió:
 

Des de l’Aquí T’Escoltem oferim una programació trimestral de tallers i activitats puntuals per treballar a partir de les tècniques que més t’agraden (graffiti, creació d’audiovisuals, fotografia, ball...) Si vols participar en activitats creades a partir dels teus interessos, on aprendre a conèixer-te millor i ser tu mateix/a, apunta’t a les activitats de l’ATE! Podràs dir el que penses i com et sents mentre compartim experiències. Vine i proposa el teu taller!"de dilluns a dijous, de 16 a 20h

Què i qui ho fem?

 • Suport a iniciatives i grups juvenils.

 • Programació cultural estable: exposicions, dinamitzacions dels jardins,

 • Foment de la participació del teixit associatiu formal i no formal

 • Espais relacionals, de trobada i aprenentatge per a joves

 • Suport a la creació jove amb espais i recursos especialitzats: Sales d’assaig, sala d’audiovisuals, salaes tallers i de noves tecnologies i fabricació digital

 • Raquel

  Funció: Programadora

  Òrgan: ESPAI

  La Raquel programa sigil·losament les activitats i els tallers de l’Espai assistida per la Patri. Té un munt d’ulleres diferents i fa unes truites de patata per plorar.

 • Eugènia

  Funció: Informadora

  Órgan: ESPAI

  La primera cara que veureu al entrar a l'Espai, us atendrà sempre amb un somriure que segur que us contagia. A ella li heu de fer qualsevol pregunta que tingueu ja sigui en persona, per telèfon o per mail. 

 • Guillem

  Funció: Informador

  Órgan: ESPAI

  En Guillem tampoc s’altera mai i també fa la feina tranquil, inclosa tot aquella que als altres ens costa més, com dur els comptes de la casa i tot el que impliqui bases de dades i excels. A banda d’això és l’únic doctor i l’únic que ha creat un joc de taula de totes nosaltres.

 • Crístian

  Funció: Coordinador
  Òrgan: ESPAI

  “Il Capo” de l’Espai Jove. S’encarrega de coordinar-ho tot. Manté el cap fred en els moments d’estrés i dóna harmonia a l’equip. Té una petita obsessió amb els potus i és un gran explicador d’anècdotes.

  Cristian. Coordinador de l’Espai Jove Casa Sagnier
 • Frede

  Funció: Dinamitzador Juvenil
  Òrgan: ESPAI

  En Frede és amb qui heu de parlar si voleu disposar d’una sala per assajar. També coordina el mític festival “Hip-Hop Contra el Racisme” i és imbatible en el futbolí –i en qualsevol altre esport.

  Frede
 • Albert

  Funció: Dinamitzador Juvenil
  Òrgan: ESPAI

  El dinamitzador responasble del contacte amb les entitats del districte i del DocsCooperants, el podreu trobar enfeinat a l'espai de trobada. Si teniu qualsevol projecte o voleu una recepta de pastisseria no dubteu en proposar-li! 

 • Montse

  Funció: Dinamitzadora
  Òrgan: ESPAI

  La Montse és la flamant dinamitzadora laboral de l’equipament. S’encarrega de colaborar amb Barcelona Activa i les entitats del barri per tal de trobar solucions als problemes laborals del jovent.

  Montse
 • Carla

  Funció: Educadora Social Aquí t’Escoltem
  Òrgan: ATE

  La Carla munta tallers per conèixer les pròpies emocions, treballar les positives i tenir eines per quan et trobes en situacions difícils. 

  Carla
 • Marina

  Funció: Psicòloga Aquí T’escoltem
  Òrgan: ATE

  Si necessiteu parlar amb algú que us escolti amb atenció i cura, esteu de sort! La Marina es dedica a escoltar joves i a mirar de resoldre els seu problemes emocionals, donant els recursos adequats per créixer com a persona.

  Marina
 • Gemma

  Funció: Informadora Punt Info Jove
  Òrgan: PIJ

  La Gemma és informadora juvenil. La trobareu al Punt Info Jove amb un somriure d’orella a orella. Sempre està disposada a ajudar, a escoltar... 

  Gemma
 • Txell

  Funció: Informadora Punt Info Jove

  Òrgan: PIJ

  La Txell és la companya de batalles de la Meri. Com ella, la trobareu disposada durant tot el dia a trobar-vos solucions als vostres problemes i dubtes. Molt responsable i una de les impulsores de la comissió feminista.

  Txell
 • Pinya

  Ningú sap d’on ve, ningú sap quan marxarà. Amb ella, sempre és estiu a l’Espai.

  Pinya