×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Serveis

 • Cessions d’espai

  Cessions d’espai
  Cessions d’espai

  L’Espai Jove compta amb sales multifuncionals dedicades i preparades per les arts escèniques, per reunions d’entitats, o per altres usos.

  - La SALA DIÀFANA és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. Envoltada de miralls, té un canviador, una barra d'estiraments i equip de música, cosa que la converteix en la sala preferida de tot aquell que vol practicar dansa i altres arts corporals.

  - La SALA MOVIMENT és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. S’acostuma a fer servir per assajar teatre i dansa, per càstings, reunions o assamblees, projeccions, etc.

  - La SALA D’ASSAIG és una sala de 20m2. S'utilitza per assaigs de grups petits, lectures de guió, càstings o reunions de grups més reduïts.

  - La SALA D'AUDIOVISUALS, sala dedicada al món multimèdia, insonoritzada, amb una paret croma, equips de so i il·luminació.. També compta amb quatre ordinadors d’alta capacitat per muntatges de vídeo i so.

  - La SALA D’ACTES, preparada per fer-hi exposicions, tallers, xerrades, passis de vídeo o assamblees. Compta amb projector i equip de so, i es pot muntar amb taules i fins a 50 cadires.

  - La SALA TALLER és una sala de 30m2 que disposa de cavallets per pintar, pissarres, una pica amb dues aixetes i material plàstic. S'utilitza normalment per fer-hi manualitats i arts, pero també s'hi poden fer reunions.

   

  Les cessions són gratuïtes per a grups sense ànim de lucre i es fan segons la disponibilitat de les sales. S'han de fer amb tres dies d'antel·lació.

  La cessió d’una sala es pot fer per un dia puntual, fins a quatre vegades per trimestre, o per un dia i horari fix a la setmana durant un trimestre.

  Per fer una reserva cal:

   

  1. Omplir el full de sol·licitud de cessió d'espais corresponent a la vostra reserva (puntual o trimestral)         

  2. Lliurar-nos aquest full o bé enviar-lo per e-mail a dinamitzaciojoves@casasagnier.net

  3. De seguida rebreu la confirmació de la reserva per e-mail o bé per telèfon

   

  Un cop feta la reserva, es pactarà una contraprestació pel servei, especialment per a aquelles reserves que són trimestrals. Aixó pot incloure realitzar un taller puntual a l'espai sobre alguna temàtica relacionada amb la reserva, participar de forma voluntària en alguna activitat que fem, o col·laborar amb les nostres xarxes socials i amb el teixit del barri.

  Més informació i reserves

  Tel. 93 414 01 95

  dinamitzaciojoves@casasagnier.net

 • Assessories joves

  Assessories joves
  Assessories joves

  El Punt Info Jove ofereix assessories especialitzades i individuals:

  · ASSESSORIA MOBILITAT INTERNACIONAL, els dimecres de 17 a 20h us podran assessorar amb cita prèvia. Per a joves que volen marxar a l’estranger a treballar, estudiar o fer un voluntariat.

   

  · ASSESSORIA LABORAL, els dilluns de 10.30 a 13.30h us podran assessorar amb cita prèvia. Per a joves que busquen feina o volen fer consultes sobre drets i deures laborals.

 • Espai de trobada

  Espai de trobada
  Espai de trobada

  Un espai lúdic obert a tots els joves de 13h a 22h de dilluns a divendres i de 16 a 20h els dissabtes.

  Compta amb un futbolí professional, una diana de dards, una taula de ping-pong, sofàs, cessió de jocs de taula, equip de música i una televisió.

  Periòdicament s’hi organitzen torneigs de dards, de ping-pong i de futbolí; també s’hi fan passis de pel·lícules, partits de futbol i sèries.

  Vine i proposa’ns allò que et vingui de gust fer!

 • Aula d’Estudi

  Aula d’Estudi
  Aula d’Estudi

  Reforç Acadèmic ESO i Batxillerat! A partir del 8 de novembre.

  Els dijous de 18h a 20h l'aula d'estudi comptarà amb professors de reforç per donar suport a les diverses matèries (ciències, matemàtiques, català, castellà, anglès... ), resoldre dubtes, repassar conceptes, preparar treballs, presentacions... 

  Gratuït! 

  + info: informaciojoves@casasagnier.net / 93 414 01 95

   

 • Cessions de material

  Cessions de material
  Cessions de material

  El centre disposa de material audiovisual per cedir durant hores o dies. Es cedeixen objectes senzills com pilotes, guitarres, o pales de ping-pong; però també tarimes, equips de so, projectors, micròfons, etc. Tot de manera gratuïta.

 • Dinamització Laboral

  Dinamització Laboral
  Dinamització Laboral

  Articulació entre els diferents recursos d’inserció i relació directa amb la resta de serveis i programes sociolaborals i socioculturals d’atenció a joves del districte de Sarrià Sant Gervasi. Ofereix orientació, assessorament i acompanyament per a la inserció laboral i formativa dels joves que tenen més dificultats per accedir de manera autònoma als recursos existents. Gestiona derivacions i recerca de recursos en coordinació amb els serveis existents a la Casa Sagnier i la resta del districte de Sarrià Sant Gervasi. Treball en xarxa amb altres serveis del districte de Sarrià Sant Gervasi i de ciutat.

  Gestió i acollida de formacions i programes sociolaborals de Barcelona Activa:

  - Programes de garantia d’èxit

  - Formació per l’ocupació

  - Projecte Vida Professional adreçat a centres d’ensenyament i formacions per a

  professionals

  - Programa Impuls socioeconòmic als barris

  Treball en coordinació amb el PIJ Sarrià sant Gervasi en la realització d’activitats del Programa

  Barcelona Treball Joves.

 • Casals de vacances

  Casals de vacances
  Casals de vacances

  L’espai Jove Casa Sagnier també ofereix casal de Vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu per a adolescents. Els casals són temàtics i es reparteixen per setmanes. Audiovisuals, impressió 3D, robòtica i esports són les temàtiques més demandades. També organitzem un casal per a prendre les bases del monitoratge per a nois i noies de 15 a 17 anys.

 • Tramitació de carnets

  Tramitació de carnets
  Tramitació de carnets

  El Punt Info Jove ofereix la tramitació de carnet d'Estudiant Internacional (ISIC) i el d'alberguista jove i adult. Imprescindibles per viatjar i fer cultura a baix cost.

  Pots fer-te el carnet al moment, només necessitem que portis:

  - DNI

  - Matrícula o expedient acadèmic o comprovant... (ISIC)

  - Foto tamany carnet (ISIC)

  Preus i pagament:

  - El mètode de pagament és només amb targeta 

  - ISIC: 9 euros

  - Alberguista jove: 5 euros (joves de 14 a 29 anys)

  - Alberguista adult: 10 euros (a partir de 30 anys)

   

 • Suport a iniciatives joves

  Suport a iniciatives joves
  Suport a iniciatives joves

  Si teniu un projecte o una idea per desenvolupar, l’Espai jove Sagnier us en donarà suport: cessió d’espais per assaig, reunions i realització de les vostres activitats, assessorament per desenvolupar-les, informació d’activitats i recursos per dur a terme tots els vostres projectes.

 • Espai de Coworking

  Espai de Coworking
  Espai de Coworking

  Desenvolupa el teu projecte compartint un mateix espai de treball i interactua amb d’altres joves coworkers. L’espai, amb capacitat per a 8 joves, t’ofereix:

   

  - Servei d’enmagatzament de pertinències i material i bústia de correu.

  - Aula equipada amb ordinadors portàtils,pissarra, impressora Wifi i xarxa elèctrica i material d’oficina.

  - Cessió de material (projectors, pantalles, taules i cadires plegables).

  - Servei de neteja i manteniment de l’espai.

  - Accés puntual a altres espais i serveis de l’equipament mitjançant sol·licitud (sala d’actes, sala robòtica, sala informàtica i 3D, etc...)

 • Exposicions

  Exposicions
  Exposicions

  L’Espai Jove ajuda en la promoció i difusió de l’exposició. Les exposicions es realitzen a la Sala d'Actes, habilitada per a penjar-hi pintura, fotografia, o per a fer-hi instal·lacions; un espai perfecte per exposar-hi qualsevol creació visual..
  L’objectiu principal de les exposicions del centre és la promoció i la divulgació cultural, així com la sensibilització social.

  Consulteu les exposicions programades per aquest trimestre!

 • Sales TIC

  Sales TIC

  L’Espai Jove Casa Sagnier té el focus posat a les noves tecnologies, és per això que disposem de tres “Sales TIC” dedicades al món de la tecnologia, totes perfectament equipades i obertes a l’experimentació:

   

  - Sala d’audiovisuals: aquesta sala està insonoritzada i està preparada per a qualsevol treball audiovisual rigorós. Disposa d’ordinadors potents per a l’edició d’imatge i so, paret croma, gravadora de so, etc.

  - Sala d’impressió 3D: aquesta sala està preparada per al disseny i la impressió 3D; oberta sempre que es vulgui per treballar, compta amb un tallerista que la dinamitza els dimarts i dimecres a la tarda, de 17:30 a 19h.

  - Sala de Robòtica: la sala de robòtica està dedicada a la programació de robots amb LEGO, els nois i noies que la utilitzen participen a la Lego Leage, una lliga d’abast internacional de reptes de robòtica per a adolescents.

Altres Serveis Juvenils