×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Serveis

 • Cessions d’espai

  Cessions d’espai
  Cessions d’espai

  L’Espai Jove compta amb sales multifuncionals dedicades i preparades per les arts escèniques, per reunions d’entitats, o per altres usos.

  - La SALA DIÀFANA és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. Envoltada de miralls, té un canviador, una barra d'estiraments i equip de música, cosa que la converteix en la sala preferida de tot aquell que vol practicar dansa i altres arts corporals.

  - La SALA MOVIMENT és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. S’acostuma a fer servir per assajar teatre i dansa, per càstings, reunions o assamblees, projeccions, etc.

  - La SALA D’ASSAIG és una sala de 20m2. S'utilitza per assaigs de grups petits, lectures de guió, càstings o reunions de grups més reduïts.

  - La SALA D'AUDIOVISUALS, sala dedicada al món multimèdia, insonoritzada, amb una paret croma, equips de so i il·luminació.. També compta amb quatre ordinadors d’alta capacitat per muntatges de vídeo i so.

  - La SALA D’ACTES, preparada per fer-hi exposicions, tallers, xerrades, passis de vídeo o assamblees. Compta amb projector i equip de so, i es pot muntar amb taules i fins a 50 cadires.

  - La SALA TALLER és una sala de 30m2 que disposa de cavallets per pintar, pissarres, una pica amb dues aixetes i material plàstic. S'utilitza normalment per fer-hi manualitats i arts, pero també s'hi poden fer reunions.

   

  Les cessions són gratuïtes per a grups sense ànim de lucre i es fan segons la disponibilitat de les sales. S'han de fer amb tres dies d'antel·lació.

  La cessió d’una sala es pot fer per un dia puntual, fins a quatre vegades per trimestre, o per un dia i horari fix a la setmana durant un trimestre.

  Per fer una reserva cal:

   

  1. Omplir el full de sol·licitud de cessió d'espais corresponent a la vostra reserva (puntual o trimestral)         

  2. Lliurar-nos aquest full o bé enviar-lo per e-mail a dinamitzaciojoves@casasagnier.net

  3. De seguida rebreu la confirmació de la reserva per e-mail o bé per telèfon

   

  Un cop feta la reserva, es pactarà una contraprestació pel servei, especialment per a aquelles reserves que són trimestrals. Aixó pot incloure realitzar un taller puntual a l'espai sobre alguna temàtica relacionada amb la reserva, participar de forma voluntària en alguna activitat que fem, o col·laborar amb les nostres xarxes socials i amb el teixit del barri.

  Més informació i reserves

  Tel. 93 414 01 95

  dinamitzaciojoves@casasagnier.net

 • Assessories joves

  Assessories joves
  Assessories joves

  El Punt Info Jove ofereix assessories especialitzades i individuals:

  · ASSESSORIA MOBILITAT INTERNACIONAL, els dimecres de 17 a 20h us podran assessorar amb cita prèvia. Per a joves que volen marxar a l’estranger a treballar, estudiar o fer un voluntariat.

   

  · ASSESSORIA LABORAL, els dilluns de 10.30 a 13.30h us podran assessorar amb cita prèvia. Per a joves que busquen feina o volen fer consultes sobre drets i deures laborals.

 • Espai de trobada

  Espai de trobada
  Espai de trobada

  Un espai lúdic obert a tots els joves de 13h a 22h de dilluns a divendres i de 16 a 20h els dissabtes.

  Compta amb un futbolí professional, una diana de dards, una taula de ping-pong, sofàs, cessió de jocs de taula, equip de música i una televisió.

  Periòdicament s’hi organitzen torneigs de dards, de ping-pong i de futbolí; també s’hi fan passis de pel·lícules, partits de futbol i sèries.

  Vine i proposa’ns allò que et vingui de gust fer!

 • Aula d’Estudi

  Aula d’Estudi
  Aula d’Estudi

  Reforç Acadèmic ESO i Batxillerat! A partir del 8 de novembre.

  Els dijous de 18h a 20h l'aula d'estudi comptarà amb professors de reforç per donar suport a les diverses matèries (ciències, matemàtiques, català, castellà, anglès... ), resoldre dubtes, repassar conceptes, preparar treballs, presentacions... 

  Gratuït! 

  + info: informaciojoves@casasagnier.net / 93 414 01 95

   

 • Cessions de material

  Cessions de material
  Cessions de material

  A l'Espai cedim material de forma gratuïta tant per ús diari (pilotes, altaveus portàtils, guitarres...) com per entitats i col·lectius.

  Normativa de cessió de material

  Qui en pot fer ús?

  1. Entitats juvenils, col·lectius i grups de joves.
  2. Entitats no juvenils
  3. Escoles, acadèmies o institucions de caire educatiu, d’àmbit privat, de les quals es beneficia, principalment, la gent jove.

  Aquest servei NO està disponible en els casos següents:

  1. Quan la sol·licitud és realitzada per una persona particular per desenvolupar activitats a títol individual.
  2. La sol·licitud és realitzada per una empresa privada o similar.

   

  Quin preu té la cessió de material?

  La cessió de material és gratuïta.

   

  Procés de sol·licitud de material

  1. Per sol·licitar el material s’ha d’enviar un correu a dinamitzaciojoves@casagnier.net demanant quin material específic es necessita i quins dies s’haurà d’utilitzar. La dinamització de l’espai es posarà en contacte amb vosaltres per tal de confirmar o denegar la cessió del material segons dates i disponibilitat del mateix.

  2. Un cop acordada la reserva, l’entitat llegirà la normativa de cessió de material i, en el cas que hi estigui conforme, omplirà el full de cessió de material via telemàtica o presencialment.

  3. El material s’haurà de recollir i retornar el dia i hora acordats entre dinamització i entitat.

 • Dinamització Laboral

  Dinamització Laboral
  Dinamització Laboral

  Articulació entre els diferents recursos d’inserció i relació directa amb la resta de serveis i programes sociolaborals i socioculturals d’atenció a joves del districte de Sarrià Sant Gervasi. Ofereix orientació, assessorament i acompanyament per a la inserció laboral i formativa dels joves que tenen més dificultats per accedir de manera autònoma als recursos existents. Gestiona derivacions i recerca de recursos en coordinació amb els serveis existents a la Casa Sagnier i la resta del districte de Sarrià Sant Gervasi. Treball en xarxa amb altres serveis del districte de Sarrià Sant Gervasi i de ciutat.

  Gestió i acollida de formacions i programes sociolaborals de Barcelona Activa:

  - Programes de garantia d’èxit

  - Formació per l’ocupació

  - Projecte Vida Professional adreçat a centres d’ensenyament i formacions per a

  professionals

  - Programa Impuls socioeconòmic als barris

  Treball en coordinació amb el PIJ Sarrià sant Gervasi en la realització d’activitats del Programa

  Barcelona Treball Joves.

 • Casals de vacances

  Casals de vacances
  Casals de vacances

  L’espai Jove Casa Sagnier també ofereix casal de Vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu per a adolescents. Els casals són temàtics i es reparteixen per setmanes. Audiovisuals, impressió 3D, robòtica i esports són les temàtiques més demandades. També organitzem un casal per a prendre les bases del monitoratge per a nois i noies de 15 a 17 anys.

 • Tramitació de carnets

  Tramitació de carnets
  Tramitació de carnets

  El Punt Info Jove ofereix la tramitació de carnet d'Estudiant Internacional (ISIC) i el d'alberguista jove i adult. Imprescindibles per viatjar i fer cultura a baix cost.

  Pots fer-te el carnet al moment, només necessitem que portis:

  - DNI

  - Matrícula o expedient acadèmic o comprovant... (ISIC)

  - Foto tamany carnet (ISIC)

  Preus i pagament:

  - El mètode de pagament és només amb targeta 

  - ISIC: 9 euros

  - Alberguista jove: 5 euros (joves de 14 a 29 anys)

  - Alberguista adult: 10 euros (a partir de 30 anys)

   

 • Suport a iniciatives joves

  Suport a iniciatives joves
  Suport a iniciatives joves

  Si teniu un projecte o una idea per desenvolupar, l’Espai jove Sagnier us en donarà suport: cessió d’espais per assaig, reunions i realització de les vostres activitats, assessorament per desenvolupar-les, informació d’activitats i recursos per dur a terme tots els vostres projectes.

 • Espai de Coworking

  Espai de Coworking
  Espai de Coworking

  Desenvolupa el teu projecte compartint un mateix espai de treball i interactua amb d’altres joves coworkers. L’espai, amb capacitat per a 8 joves, t’ofereix:

   

  - Servei d’enmagatzament de pertinències i material i bústia de correu.

  - Aula equipada amb ordinadors portàtils,pissarra, impressora Wifi i xarxa elèctrica i material d’oficina.

  - Cessió de material (projectors, pantalles, taules i cadires plegables).

  - Servei de neteja i manteniment de l’espai.

  - Accés puntual a altres espais i serveis de l’equipament mitjançant sol·licitud (sala d’actes, sala robòtica, sala informàtica i 3D, etc...)

 • Exposicions

  Exposicions
  Exposicions

  L’Espai Jove ajuda en la promoció i difusió de l’exposició. Les exposicions es realitzen a la Sala d'Actes, habilitada per a penjar-hi pintura, fotografia, o per a fer-hi instal·lacions; un espai perfecte per exposar-hi qualsevol creació visual..
  L’objectiu principal de les exposicions del centre és la promoció i la divulgació cultural, així com la sensibilització social.

  Consulteu les exposicions programades per aquest trimestre!

 • Sales TIC

  Sales TIC

  L’Espai Jove Casa Sagnier té el focus posat a les noves tecnologies, és per això que disposem de tres “Sales TIC” dedicades al món de la tecnologia, totes perfectament equipades i obertes a l’experimentació:

   

  - Sala d’audiovisuals: aquesta sala està insonoritzada i està preparada per a qualsevol treball audiovisual rigorós. Disposa d’ordinadors potents per a l’edició d’imatge i so, paret croma, gravadora de so, etc.

  - Sala d’impressió 3D: aquesta sala està preparada per al disseny i la impressió 3D; oberta sempre que es vulgui per treballar, compta amb un tallerista que la dinamitza els dimarts i dimecres a la tarda, de 17:30 a 19h.

  - Sala de Robòtica: la sala de robòtica està dedicada a la programació de robots amb LEGO, els nois i noies que la utilitzen participen a la Lego Leage, una lliga d’abast internacional de reptes de robòtica per a adolescents.

Altres Serveis Juvenils