×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Casals de vacances
Casals de vacances

Casal de primavera

Aprofitant que durant la Setmana Santa els Instituts fan un descans per agafar forçes pel nou trimestre a l'Espai Jove Casa Sagnier ampliem la nostra oferta d'activitats i preparem 3 dies intensos amb propostes molt variades; des d'activitat relacionades  amb la cultura Japonesa, sortides, tallers intensius...

Casal d'estiu

Si vols passar un estiu tranquilet, tancada a casa i replantejant-he la teva existència... oblida't de l'Espai Jove Casa Sagnier! Aquí a l'estiu embogim i preparem moooltes activitats per no parar ni un moment, bé, només per agafar aire,...

Curs de premonitors, casals intensius de robòtica i impressió 3D, Audivisuals, Sortides..... estem a tope! Pels matins Casal d'estiu i a les tardes tallers intensius, que prefereixes? 

Ja podeu fer les preinscripcions per al casal d'estiu als següents enllaços. Per confirmar la plaça s'ha de venir presencialment a l'Espai a fer el pagament. 

Sortides i excursions - del 22 al 26 de juny, preu: 54,40€. Del 6 al 10 de juliol i del 13 al 17 juliol, preu: 68€. 12 a 17 anys.

L'activitat més canyera! Cada dia una sortida, una acitivtat nova: escalada, natació,... no parem ni un minut!

Premonitors - del 22 al 26 de juny, preu: 54,40€. 14 a 17 anys. 

Farem un tastet del mon del lleure; coneixerem dinàmiques, jocs i recursos que us apropoaran a la tasca de monitor/a de lleure. Tant si ets de CAU/Esplai com si vols començar a conèixer aquest món, segur que aquest curs t'agradarà!

Audiovisuals - del 22 al 26 de juny, preu: 54,40€. Del 29 de juny al 3 de juliol, preu 68€. 12 a 17 anys

T'agraden més les actiivtats tranquiles però amb un toc creatiu? Et proposem les nostres setmanes Audiovisuals; treballarem amb imatge i so, crearem peces de video i aprendrem a editar-les amb diverses eines.

Teatre musical - del 29 al 3 de juliol, preu: 68€. 12 a 17 anys.

Ens ho heu demanat tant que aquest any no podiem passar sense oferir aquesta activitat. De la mà de Lablatac ens endinsarem en aquest món, aprendrem però sobretot riurem molt!

Robòtica - del 6 al 10 de juliol i del 13 al 17 de juliol, preu: 68€. 12 a 17 anys. 

Si el que t'agraden són els cables, els robots, la programació i la impressió 3D també tens el teu espai! Combinarem, com ja es tradició al nostre ESTIU JOVE, la robòtica i la impressió 3D, crearem peces, programarem robots i competirem, serà una setmana tecnoemocionant!

 

Per formalitzar la inscripció podeu accedir des de el següent link (https://ajuntament.barcelona.cat/espai-jove-casa-sagnier/ca/serveis/casals-de-vacances) a les diferents activitats que oferim. Un cop feu la preinscricpció rebreu un email nostre en el que us demanarem algunes dades del jove i us informarem de com podeu formalitzar el pagament.

Ajuts econòmics:

Com cada any, l'Ajuntament de Barcelona ofereix Ajuts econòmics a les famílies: el període de sol·licitud comença el mateix 25 d'abril i s'allargarà fins el 19 de maig i tots els tràmits seràn també online. Si voleu rebre més informació podeu consultar aquí (https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families)

Les inscripcions a totes les activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents es fan aquest any des de casa per la situació d'excepcionalitat ocasionada per la Covid-19. També les sol·licituds d'ajuts, el termini per a les quals s'amplia fins el 31 de maig.

L’oferta d’activitats de la campanya de vacances d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

 

Casal d'hivern

Durant les vacances d'hivern tampoc volem perdre-us de vista... oferim 3 matins d'activitats i tallers intensius perquè pogueu venir a Sagnier i descansar una mica de pelis nadalenques i polvorons.

 

 

Altres Serveis Juvenils