×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Casals de vacances
Casals de vacances

Casal de primavera

Aprofitant que durant la Setmana Santa els instituts fan un descans per agafar forçes pel nou trimestre, a l'Espai Jove Casa Sagnier ampliem la nostra oferta d'activitats i preparem TRES dies intensos amb propostes molt variades: activitats relacionades amb la cultura japonesa, sortides, tallers intensius...

 

Casal d'estiu

Si vols passar un estiu tranquilet, tancada a casa i replantejant la teva existència... oblida't de l'Espai Jove Casa Sagnier! Aquí a l'estiu embogim i preparem moooltes activitats per no parar ni un moment... Bé, només per agafar aire!

Curs de premonitors, casals intensius de robòtica i impressió 3D, audivisuals, sortides... estem a tope! Als matins Casal d'estiu i a les tardes tallers intensius, què prefereixes? 

 

 

Casal d'hivern

Durant les vacances d'hivern tampoc no volem perdre-us de vista! Oferim TRES matins d'activitats i tallers intensius perquè pogueu venir a Sagnier i descansar una mica de pelis nadalenques i polvorons.

 

 

Altres Serveis Juvenils