×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Cessió d’espais i residències

L’Espai Jove compta amb sales multifuncionals equipades per les arts escèniques, reunions d’entitats i altres usos. Les cessions d’espai i residències són gratuïtes per a grups sense ànim de lucre i s’han de demanar amb un mínim de tres dies d’antelació. Aquest servei es regula segons la disponibilitat de sales i el tipus d’activitat que es vol realitzar.

Les cessions d’espai estan pensades per fer servir una sala un dia concret, fins a quatre vegades per trimestre.

Les residències consisteixen en l’ús d’una sala un dia a la setmana durant un trimestre, amb la possibilitat de renovar. A més, pactarem una contraprestació pel servei. Podria ser un taller relacionat amb la temàtica de la residència, participar de forma voluntària en una activitat o jornada de l’Espai Jove, col·laborar en accions a les xarxes socials, amb el teixit associatiu del barri, etc.

Per utilitzar aquest servei

  1. Ompliu el full de sol·licitud corresponent:
  2. Lliureu-nos-el presencialment o bé per correu electrònic a: espaijove@casasagnier.net , juntament amb el vostre DNI.
  3. En el cas de les residències, farem una trobada amb vosaltres en què ens presentareu el vostre projecte i acordarem la contraprestació.
  4. Finalment, us donarem resposta a la sol·licitud.

Els espais

Cliqueu les imatges per ampliar-les.

Sala diàfana

Sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. Està envoltada de miralls, té un canviador, una barra d'estiraments i equip de música. Ideal per practicar dansa i altres arts corporals!

Sala de moviment

Sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. S’acostuma a fer servir per assajar teatre i dansa, per realitzar castings, reunions o assemblees, projeccions, etc.

Sala d’assaig

Sala de 20m2. S'utilitza per fer assaigs de grups petits, lectures de guió, càstings o reunions de grups reduïts.

Sala d’audiovisuals

Sala de 20m2. S'utilitza per fer assaigs de grups petits, lectures de guió, càstings o reunions de grups reduïts.

Sala d’actes

Sala preparada per exposicions, tallers, xerrades, projeccions o assemblees. Té projector i equip de so i hi caben fins a 50 cadires.

Sala taller

Sala de 30m2 que disposa de cavallets, pissarres, una pica amb dues aixetes i material plàstic. S'utilitza per fer-hi activitats d’arts visuals i plàstiques i altres tipus de tallers, però també s'hi poden fer reunions.

Sala d’entitats

Sala de 20m2. Té taules i cadires i és ideal per fer reunions o xerrades de petit format.

Altres Serveis Juvenils