×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Cessions d’espai
Cessions d’espai

L’Espai Jove compta amb sales multifuncionals dedicades i preparades per les arts escèniques, per reunions d’entitats, o per altres usos.

 

Les cessions són gratuïtes per a grups sense ànim de lucre i es fan segons la disponibilitat de les sales. S'han de fer amb tres dies d'antel·lació.

La cessió d’una sala es pot fer per un dia puntual, fins a quatre vegades per trimestre, o per un dia i horari fix a la setmana durant un trimestre.

Per fer una reserva cal:

 

1. Omplir el full de sol·licitud de cessió d'espais corresponent a la vostra reserva (puntual o trimestral)         

2. Lliurar-nos aquest full o bé enviar-lo per e-mail a espaijove@casasagnier.net

3. De seguida rebreu la confirmació de la reserva per e-mail o bé per telèfon

 

Un cop feta la reserva, es pactarà una contraprestació pel servei, especialment per a aquelles reserves que són trimestrals. Aixó pot incloure realitzar un taller puntual a l'espai sobre alguna temàtica relacionada amb la reserva, participar de forma voluntària en alguna activitat que fem, o col·laborar amb les nostres xarxes socials i amb el teixit del barri.

La SALA DIÀFANA és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. Envoltada de miralls, té un canviador, una barra d'estiraments i equip de música, cosa que la converteix en la sala preferida de tot aquell que vol practicar dansa i altres arts corporals.

 

- La SALA MOVIMENT és una sala de 70m2 amb parquet i molta llum natural. S’acostuma a fer servir per assajar teatre i dansa, per càstings, reunions o assamblees, projeccions, etc.

 

- La SALA D’ASSAIG és una sala de 20m2. S'utilitza per assaigs de grups petits, lectures de guió, càstings o reunions de grups més reduïts.

 

- La SALA D'AUDIOVISUALS, sala dedicada al món multimèdia, insonoritzada, amb una paret croma, equips de so i il·luminació.. També compta amb quatre ordinadors d’alta capacitat per muntatges de vídeo i so.

 

- La SALA D’ACTES, preparada per fer-hi exposicions, tallers, xerrades, passis de vídeo o assamblees. Compta amb projector i equip de so, i es pot muntar amb taules i fins a 50 cadires.

 

- La SALA TALLER és una sala de 30m2 que disposa de cavallets per pintar, pissarres, una pica amb dues aixetes i material plàstic. S'utilitza normalment per fer-hi manualitats i arts, pero també s'hi poden fer reunions.

 

- La SALA ENTITATS és una sala de 20m2. Disposa de taules i cadires i és ideal per fer reunions, treballs o xerrades.

 

Més informació i reserves

Tel. 93 414 01 95

espaijove@casasagnier.net

Altres Serveis Juvenils