×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Comissió feminista
Comisión Feminista

La comissió feminista va començar poc després de que s'inaugurés la Casa Sagnier com a Espai Jove, l'any 2018. Teniam la necessitat de crear un espai on les treballadores comentessin, debatessin i programessin les activitats per i amb les dones que venien a fer us de l'espai o bé que encara no ens coneixien. Érem conscients dels micromasclismes que ens envoltaven, de com aixó ens afectava i de com aquesta necessitat s'anava fent més gran amb el pas dels dies.

A partir d'aquí cam començar a organitzar dos dels nostres principals projectes: el Novembre Març feministes. Dos projectes pilars d'aquesta comissió en motiu del 25 de novembre i el 8 de març.

El principal objectiu és que el feminisme sigui transversal a l'Espai Jove: organitzant projectes, activitats i tallers amb perspectiva de génere. Asixí com procurant que sigui un espai lliure de violéncies.

Un altre dels objectius és aconseguir l'empoderament i fomentar la participació de les joves en qualsevol dels projectes, de manera que la comissió está oberta a acollir idees i propostes, així com a acompanyar les iniciatives juvenils que ho necessitin.

 

 

Altres Serveis Juvenils