×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Dinamització Laboral
Dinamització Laboral

Articulació entre els diferents recursos d’inserció i relació directa amb la resta de serveis i programes sociolaborals i socioculturals d’atenció a joves del districte de Sarrià Sant Gervasi. Programem tallers gratuïts atenent a les demandes de formació. Oferim orientació, assessorament i acompanyament per a la inserció laboral i formativa dels joves que tenen més dificultats per accedir de manera autònoma als recursos existents.

També brindem recursos per a la emprenedoria com ho és l'espai coworking de l'espai jove, atenent a les necessitats i ajudant a la difusió i gestió dels projectes participants.

En coordinació amb els serveis existents a la Casa Sagnier i a la resta del districte de Sarrià Sant Gervasi, gestionem derivacions i recerca de recursos i treballem en xarxa amb altres serveis del districte i de la ciutat.

Gestionem i acollim formacions i programes sociolaborals de diferents fundacions i de Barcelona Activa; com ho són els programes de Garantía d'èxit . 

Ens adrecem als centres d'ensenyament per oferir tallers i activitats dins el marc professional per joves . És un dels serveis que oferim en coordinació amb el PIJ Sarrià sant Gervasi per a la realització d’activitats del Programa Barcelona Treball Joves. 

 

Altres Serveis Juvenils