×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Taller. Per a joves de 12 a 17 anys

Vols plasmar les teves pròpies històries? Si t’agrada el manga, els superherois, la fantasia, el cartoon… i vols aprendre a fer còmic, aquest és el teu taller. Obtindràs la capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l’art seqüencial.

Amb l’ús de diferents tipus d’eines i tècniques, partirem des del guió, passant per la creació de personatges i entorns, fins arribar a la creació final de 2 pàgines del teu propi còmic en acabar el curs. No et perdis aquesta aventura!

A càrrec d’Igor Sarralde.

Horaris

Amb Igor Sarralde.

Vols plasmar les teves pròpies històries en còmic? Si t'agrada el manga, els superherois, la fantasia, el cartoon...i vols aprendre a fer còmic, aquest és el teu taller. Treballaràs la teva capacitat de crear i desenvolupar qualsevol història a través de l'art seqüencial. Amb la utilització de diferents tipus d'eines i tècniques, partirem des del guió, passant per la creació de personatges i entorns fins arribar a l'art final d'una pàgina de còmic.

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona