×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Taller. Per a joves de 14 a 17 anys

Continuem amb aquest projecte de teatre, complicitat, escriptura, intuïció, confiança, arts visuals i respecte. Farem un entrenament creatiu, coneixerem els llenguatges teatrals per crear una obra de teatre.

Farem un entrenament regular per connectar amb la pròpia creativitat. Més endavant, coneixerem diversos llenguatges teatrals des de diferents punts de vista (interpretació, escenografia, direcció, escriptura i altres) i finalment crearem una obra de teatre amb què volem consolidar una companyia estable de teatre amb aquelles persones que vulguin continuar. 

A càrrec de: Projecte Teatral ALMA. Escola i companyia de teatre multidisciplinar

Organitza: UTE Acompanya’m de Sant Joan de Déu.

Taller gratuït amb inscripció prèvia.

Horaris

Continuem amb aquest projecte de teatre, complicitat, escriptura, intuïció, confiança, arts visuals i respecte. Farem un entrenament creatiu, coneixerem els llenguatges teatrals per, més endavant, poder crear una obra de teatre.

Farem un entrenament regular per connectar amb la pròpia creativitat, més endavant coneixerem diversos llenguatges teatrals des de diferents punts de vista (interpretació, escenografia, direcció, escriptura i altres) i finalment crearem una obra de teatre, amb la qual volem consolidar una companyia estable de teatre amb aquelles persones que vulguin continuar. Projecte Teatral ALMA. Escola i companyia de teatre multidisciplinarOrganitza: UTE Acompanya'm de Sant Joan de Déu

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona