Esports | Institut Barcelona Esports
 • Barcelona engega la campanya de promoció d’esport ciutadà: “BCN es mou dins de casa”  L’Ajuntament de Barcelona recomana a la ciutadania mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el seu domicili i ofereix propostes i recursos per facilitar-la.

  Les accions esportives i de promoció es fan a través de Decidim.Barcelona, en col·laboració amb Betevé, la Fundació Barcelona Olímpica, la xarxa de Centres Esportius Municipals i els clubs i les entitats esportives de la ciutat.

  A més, fer esport a casa té premi. Penja un vídeo al teu mur d'Instagram, etiqueta'ns, i guanya un parell de dorsals per córrer aquella cursa que més t'agradi.

  Més informació

 • L’Ajuntament de Barcelona emet sessions per fer exercici a casa a través de Betevé

  L’Ajuntament de Barcelona disposa d’un espai cedit per Betevé per emetre cada dia, a les 10 hores, sessions dirigides d’activitat física amb la finalitat de promoure la pràctica esportiva a casa durant el confinament per la Covid19.

  Les sessions estan adreçades especialment a la gent gran i a un públic familiar, i consten d’exercicis que es poden fer a casa amb el suport de material domèstic.

  Més informació

 • L’IBE no cobrarà les quotes dels CEM fins que puguin tornar a obrir

  L’Institut Barcelona Esports no cobrarà les quotes dels Centres Esportius Municipals a les més de 200.000 persones abonades fins que puguin tornar a obrir.

  Respecte als dies del mes de març en els que les persones abonades no han pogut gaudir dels serveis, s’estan treballant les fórmules per anar compensant les quotes durant els mesos següents a la reobertura.

 • Tancament dels equipaments municipals

  A partir de dissabte, 14 de març, i inicialment durant 15 dies, es tancaran a la ciutat els equipaments municipals següents. 

  Activat en fase d'alerta el Pla específic municipal per a risc sanitari. Ens coordinem amb totes les administracions per activar mesures de manera esglaonada amb un únic objectiu: contenir l'expansió del Covid19.

  Més informació

 • Mesures de contenció per la Covid-19

  Reforcem les actuacions davant la #Covid19 amb mesures municipals addicionals durant els propers 15 dies orientades a contenir l'expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables, com la gent gran.

  Davant les mesures de contenció per la Covid-19 decretades, a l’Ajuntament de Barcelona, fem una sèrie de recomanacions. Consulta-les!

  Més informació

 • Es posposa la Zurich Marató de Barcelona

  La Zurich Marató de Barcelona ha estat posposada al 25 d’octubre

  La cursa s'ha ajornat per raons extraesportives actuals per seguir treballant en la contenció del Covid19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS pel que fa a grans esdeveniments internacionals.

  Més informació

Actualitat

Decret per garantir els serveis essencials durant l’estat d’alarma per la Covid-19

dt., 03/17/2020 - 13:41

Ajuntament. Quedeu-vos a casa sempre que pugueu. Si teniu dubtes, truqueu al 010, i si us trobeu malament, al 061.

Es posa en marxa el Pavelló Salut Vall d’Hebron per atendre pacients amb la COVID-19

dl., 03/30/2020 - 13:53

Covid-19. És el primer dels quatre espais que el Consorci Sanitari de Barcelona habilitarà a la capital catalana per acollir 600 pacients i destensionar així els centres sanitaris durant els propers dies.

Fer esport a casa, té premi!

dl., 03/30/2020 - 15:07

Concurs. Des de l’Institut de Barcelona Esports, en col·laboració amb el BCN Sports Film Festival hem organitzat el concurs esportiu #BCNesmoudinsdecasa perquè ens ensenyeu com feu esport des de casa.

Barcelona posa en marxa la plataforma Barcelona des de casa

dc., 04/01/2020 - 12:16

Ciutat. Barcelona des de casa és una nova web que engloba tota la informació municipal relacionada amb la Covid 19.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.