Esports | Institut Barcelona Esports
 • L’IBE no cobrarà les quotes dels CEM fins que puguin tornar a obrir

  L’Institut Barcelona Esports no cobrarà les quotes dels Centres Esportius Municipals a les més de 200.000 persones abonades fins que puguin tornar a obrir.

  Respecte als dies del mes de març en els que les persones abonades no han pogut gaudir dels serveis, s’estan treballant les fórmules per anar compensant les quotes durant els mesos següents a la reobertura.

 • Tancament dels equipaments municipals

  A partir de dissabte, 14 de març, i inicialment durant 15 dies, es tancaran a la ciutat els equipaments municipals següents. 

  Activat en fase d'alerta el Pla específic municipal per a risc sanitari. Ens coordinem amb totes les administracions per activar mesures de manera esglaonada amb un únic objectiu: contenir l'expansió del Covid19.

  Més informació

 • Mesures de contenció per la Covid-19

  Reforcem les actuacions davant la #Covid19 amb mesures municipals addicionals durant els propers 15 dies orientades a contenir l'expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables, com la gent gran.

  Davant les mesures de contenció per la Covid-19 decretades, a l’Ajuntament de Barcelona, fem una sèrie de recomanacions. Consulta-les!

  Més informació

 • Arriba la 13a edició del premi Dona i Esport

  Ja s’ha obert el termini d'inscripció del 13è Premi Dona i Esport que convoca l'Ajuntament de Barcelona a través de l'Institut Barcelona Esports.

  Un any més, l’objectiu d’aquest reconeixement és fer visible la tasca de les dones en el món de l’esport, i difondre històries i reflexions sobre el paper de la dona en aquest àmbit.

  Més informació

 • Es posposa la Zurich Marató de Barcelona

  La Zurich Marató de Barcelona ha estat posposada al 25 d’octubre

  La cursa s'ha ajornat per raons extraesportives actuals per seguir treballant en la contenció del Covid19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS pel que fa a grans esdeveniments internacionals.

  Més informació

 • L'esport barceloní es bolca amb el Dia de la Dona

  Aquesta setmana diferents entitats esportives de la ciutat celebren actes reivindicatius en favor de la dona i la igualtat de gènere en el món de l'esport.

  El pròxim diumenge, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona, una jornada reivindicativa que comptarà amb milers d’actes arreu del món i que també tindrà el suport absolut de l’esport barceloní. Així al llarg de la setmana, diferents entitats esportives de la ciutat celebraran diferents activitats.

  Consulta-les!

Actualitat

Decret per garantir els serveis essencials durant l’estat d’alarma per la Covid-19

dt., 03/17/2020 - 13:41

Ajuntament. Quedeu-vos a casa sempre que pugueu. Si teniu dubtes, truqueu al 010, i si us trobeu malament, al 061.

Oficina de l'esport de Barcelona

dc., 03/25/2020 - 19:51

Ciutat. L'Oficina de l'esport de Barcelona és un servei que l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, posa a disposició del sector esportiu de la ciutat.

Barcelona desplega el projecte Pavelló Salut i habilita 4 espais per donar suport als equipaments sanitaris de la ciutat

dv., 03/27/2020 - 18:05

Covid-19. Els espais són 3 centres esportius i un espai per determinar que poden arribar a allotjar fins a 600 pacients en una primera fase. El primer que entrarà en funcionament serà el CEM Olímpics Vall d’Hebron, per donar servei a...

L’Ajuntament de Barcelona publica el protocol d’acció i prevenció de l’assetjament sexual a les activitats esportives a Barcelona

dc., 03/18/2020 - 10:55

Ciutat. L'Ajuntament de Barcelona publica el protocol d'acció i prevenció de l'assetjament sexual a les activitats esportives a Barcelona

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.