Esports | Institut Barcelona Esports
 • La ciutat escalfa motors 10 anys després

  Aquest dissabte se celebra la vintena edició del Supercross & Freestyle Barcelona, un esdeveniment que no es veia a Barcelona des de fa 10 anys.

  L’acte, presenta un cartell molt atractiu de 40 pilots enquadrats en tres categories SX1 (450cc), SX2 (250cc) i 125cc dos temps. Tanmateix, l’espectacle de salts (freestyle) comptarà amb cinc especialistes de primer nivell internacional començant pel número 1 del món, el francès Tom Pagés.

  Més informació

 • El golbol arriba a Barcelona

  Aquest divendres, i fins diumenge, se celebra el 1r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de goalball al Complex Esportiu ONCE Catalunya.

  L’esdeveniment, que compta amb el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, es regirà pel reglament oficial de IBSA i es disputarà en categoria masculina i femenina. Les seleccions que hi participen són les d’Alemanya, d’Algèria, Romania i les dues seleccions catalanes de la Federació.

  Més informació

 • Marta Carranza assisteix al Sport Movies & TV 2018 – 36th Milano International FICTS Fest

  La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix els dies 14 i 15 de novembre al Sport Movies & TV 2018 – 36th Milano International FICTS Fest, que se celebra a Milà.

  Es tracta de la final del “World FICTS Challenge 2018”, el certament internacional de cinema i esport que està conformat per 16 festivals, entre els quals es troba el BCN Sports Film, que es va celebrar a Barcelona l'anterior mes de maig.

  Més informació

 • El 71,6% dels escolars de Barcelona fan esport de forma regular

  En la tercera enquesta d’hàbits esportius de la població en edat escolar a Barcelona, 2018, es mostra com es consolida la pràctica esportiva d’infants i adolescents.

  Pel que fa a la pràctica esportiva femenina, s’incrementa un 3,1%respecte a les dades de 2013 i passa del 69,2% al 72,3% i consolida també la reducció de la diferència entre gèneres que ja s’apunta des de l’enquesta de l’any 2007.

  Més informació

  Resultats enquesta

 • 34.000 dones tenyeixen de rosa la ciutat en busca de la igualtat

  Aquest 11 de novembre s’ha celebrat una de les curses populars més esperades de l’any, la Cursa de les Dones 2018, una prova solidària que ja ha recaptat més de 550.000€ en favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer des del 2004.

  La prova atlètica, que enguany ha celebrat la seva XIV edició, ha permès confirmar que l'esport femení té molt pes a la ciutat. Pel que fa a l’àmbit competitiu, el triomf final ha estat per Meritxell Soler amb un temps de 29’10”, seguida de Sara Loehr (30’16”) i de Montse Carazo (30’23”).

  Més informació

 • El Port Vell, escenari d’un nou TICB de Rem

  Avui, entre les 16:00 hores i les 18:30 hores, se celebra el 23è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem al Port Vell de Barcelona.

  L’acte, organitzat pel Reial Club Marítim de Barcelona, engloba diferents regates esprint de rem olímpic en modalitat 8+ per tripulacions masculines i 4x per tripulacions femenines i compta amb tripulacions provinents, entre d’altres, de Banyoles, Tarragona, Amposta, Tortosa, Alacant, Màlaga, França i Anglaterra.

  Més informació

Actualitat

dl., 10/29/2018 - 13:03

Al novembre, Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de rem, golbol, tennis de taula i cursa atlètica

TICB. Fins a quatre Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona es disputen durant el mes de novembre a la ciutat. Consulteu-ne les dates i els llocs!

dj., 11/15/2018 - 13:32

Vistes espectaculars en el 6è Cros 3 Turons - La Diablada!

Curses. El fort desnivell i les grans vistes de la ciutat de Barcelona són les dues principals característiques del 6è Cros 3 Turons - La Diablada!

dl., 11/12/2018 - 11:27

El Barnatresc dóna la volta a tot el parc de Montjuïc

Caminades. La penúltima caminada de l'any del cicle Barnatresc és la Caminada de Montjuïc, que tindrà lloc el 18 de novembre.

dl., 11/12/2018 - 13:01

El Club Billar Barcelona obre portes per celebrar el 90è aniversari

Billar. Els dos darrers diumenges de novembre i el primer i el tercer de desembre, apropeu-vos al club i coneixeu la tasca de promoció del billar que fan des de fa gairebé un segle.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.