Esports | Institut Barcelona Esports
 • L'esport present a la Nit dels Museus!

  Aquest cap de setmana se celebra una de les nits més culturals de la ciutat i, una edició més, l’esport n’és ben present.

  Dissabte, entre les 19:00 i la 01:00 hores, se celebra la Nit dels Museus amb motiu del Dia Internacional dels Museus, on més de 80 espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí exposaran de forma gratuïta els seus tresors envoltats de llum i de festa fins a la matinada.

  Más informació

 • El millor cinema esportiu de la mà del BCN Sports Film Festival!

  Ja s'ha presentat oficialment el BCN Sports Film Festival, un acte, un acte que se celebra del 3 al 9 de juny i que uneix el món audiovisual amb la temàtica esportiva i els seus valors al gran públic.

  Enguany, el festival ha comptat amb la participació de 2.500 produccions audiovisuals de 100 països diferents i d’aquestes, se n’han seleccionat 85 per a la programació excepcional del desè aniversari.

  Més informació

 • Feliç Dia Internacional de les Famílies!

  Avui celebrem el Dia Internacional de les Famílies i, emmarcat dins d’aquesta gran festivitat, us proposem una activitat esportiva d’allò més familiar per aquest cap de setmana.

  Diumenge, a partir de les 9:30 hores als voltants del parc de la Ciutadella i d'Arc de Triomf, farem esport amb família amb la 6a edició de The Family Run, un dels esdeveniments més familiars del calendari barceloní.

  Més informació

 • La Magic Line Barcelona, al detall

  Aquest dilluns, a les 19:00 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha tingut lloc l’acte de cloenda de la Magic Line Barcelona 2019, un esdeveniment on s'ha enraonat sobre una de les caminades solidàries més importants de la ciutat.

  Un any més, la prova celebrada el passat 24 de febrer, va ser un èxit rotund ja que va registrar un total de 941 equips inscrits, 13.000 participants i una recaptació final de 331.873€ per aquells col·lectius que més ho necessiten.

  Més informació

 • Ruben Palomeque i Marta Castroviejo guanyen la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

  Aquest cap de setmana hem viscut de primera mà una de les proves més ràpides del calendari esportiu barceloní, la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, que recorre l’avinguda Diagonal en línia recta.

  Ruben Palomeque, amb un temps de 30’33”, s’ha proclamat vencedor del certamen mentre que l'atleta Marta Castroviejo ha guanyat en categoria femenina amb un temps final de 35’53”.

  Més informació

 • El Flic Flac Circ porta als alumnes al teatre

  Aquests dies el teatre SAT! ha estat l'escenari escollit per veure el Flic Flac Circ, una activitat englobada dins del projecte ‘L’escola fa esport a la ciutat’.

  La jornada té com a objectiu promoure l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels nens i nenes de l’escola primària superior mitjançant l’aprenentatge durant el curs, classes d’educació física, figures i acrobàcies circenses.

  Més informació

Actualitat

dv., 05/10/2019 - 12:06

Fem esport en família amb ‘The Family Run’

Curses. Aquest 19 d’abril, a les 9:30 hores, arriba 'The Family Run', un dels esdeveniments esportius més familiars de l’any.

dc., 05/15/2019 - 11:01

El millor cinema esportiu de la mà del BCN Sports Film Festival!

Esdeveniments. Com cada any, el BCN Sports Film Festival ofereix sessions matinals dedicades als nens i joves amb l'objectiu que puguin gaudir dels millors curtmetratges esportius.

dl., 05/13/2019 - 15:12

El Pla de formació de l'Esport Inclou, al detall

Presentem les diferents activitats que es realitzen en el primer trimestre d'aquest curs 2018-2019 emmarcades en el Pla de Formació del programa l'Esport Inclou.

dj., 05/02/2019 - 09:08

Un maig ben esportiu!

Ciutat. Sabeu les activitats esportives que hi ha a la ciutat de Barcelona durant aquest mes de maig? Us ho expliquem!

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.