Esports | Institut Barcelona Esports
 • Enguany, homologuem 297 entitats com organitzadores d'esport extraescolar

  Aquest dimarts, a l'Espai Jove La Fontana, hem entregat els certificats d'homologació a gairebé 300 entitats de la ciutat que organitzen activitats esportives extraescolars i reuneixen una sèrie de criteris de qualitat per assolir l'homologació. Celebrem que cada any hi hagi més entitats homologades per a un esport en edat escolar de qualitat.

  Amb l’homologació, assegurem i impulsem que les entitats organitzadores d'esport a la ciutat reuneixen uns criteris mínims i estàndars de qualitat, tant pel que fa a l’oferta com en relació a les titulacions de monitors i monitores, ratios dels grups, etc. Un aspecte fonamental per promocionar l'esport de qualitat en edat escolar.

  Més informació

 • Repassem els 40 anys de polítiques esportives municipals

  El proper 13 de desembre se celebra la 4a conferència del cicle ‘El valor de l’Esport en el segle XXI’, una xerrada que pretén abordar la història de l’esport municipal i com s’ha anat teixint la realitat esportiva actual. Us hi esperem!

  En conseqüència, des del mateix dia i fins al mes de març, el Museu Olímpic i de l'Esport serà l'escenari de l'exposició 'Ara fa 40 anys', que mostra les primeres polítiques esportives que va dur a terme l'Ajuntament en democràcia.

  Més informació

 • Totes les opcions per fer esport a l'espai públic

  Barcelona és una ciutat d'esport, amb un munt de possibilitats per gaudir de la pràctica esportiva. A banda de les moltíssimes instal·lacions municipals que hi ha, i de totes les activitats esportives que se celebren, la ciutat ofereix un gran ventall d'opcions per fer esport a l'espai públic.

  Córrer: circuits esportius
  Caminar: cicles de caminades
  Circuits gimnàstics
  Programa 'Activa't als parcs'
  Programa 'Ens movem'
  Parcs Esportius Urbans
  Litoral Marítim

  Trieu la vostra opció i gaudiu de l'esport a l'aire lliure!

 • Participa en el concurs SpotSport 2019!

  La Fundació Barcelona Olímpica convoca el vuitè concurs de vídeos per a la campanya promocional de la 10a edició del BCN Sports Film Festival. El concurs té com a objectiu la producció d'un vídeo promocional original de vint segons, que serà la imatge oficial de la campanya publicitària del festival i es dotarà als seus creadors amb 1.000 € en metàl·lic.

  El termini d'inscripció i de lliurament dels vídeos finalitza el 15 de febrer de el 2019.

  Consulta les bases!

  Més informació

   

 • Barcelona, una ciutat d'esport inclusiu

  Ahir, 3 de desembre, es va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A Barcelona ens sumem, no només el dia 3 sinó cada dia, a intentar fer una vida millor a les persones amb diversitat funcional.

  I en aquest sentit, la pràctica de l'activitat físicoesportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, especialment d'aquelles que són més vulnerables com a conseqüència d'alguna discapacitat, incidint positivament en aspectes claus com la salut, la inclusió i la cohesió social de la ciutat.

  Per això, és fonamental tenir a l'abast un programa com Barcelona Esport Inclou. Descobriu-lo!

 • Tres mil persones gaudeixen d’un gran TICB de gimnàstica artística

  Aquest cap de setmana hem gaudit del 39è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 39è Memorial Joaquim Blume de Gimnàstica Artística Masculina i Artística Femenina celebrat al Centre Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron de Barcelona.

  Un any més, el campionat va reunir als millors gimnastes del moment d'arreu del món. Pel que fa el triomf, però, Diana Varinskapan (Ucraïna) i Artur Dalaloyan (Rússia) van endur-se la victòria en categoria femenina i masculina.

  Més informació

Actualitat

dc., 11/28/2018 - 13:16

La conferència '40 anys de polítiques esportives municipals', 4a del cicle 'El valor de l'esport en el s.XXI'

Conferències. La conferència se celebra el 13 de desembre (17h) al Museu Olímpic i de l'Esport i dóna el tret de sortida a l'exposició 'Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona'.

dl., 11/26/2018 - 16:19

Fa 40 anys que Barcelona va començar a fer polítiques esportives

Exposicions. Del 13/12 al 4/3, el Museu Olímpic i de l'Esport és l'escenari de l'exposició 'Ara fa 40 anys', que mostra les primeres polítiques esportives que va dur a terme l'Ajuntament en democràcia.

dc., 12/12/2018 - 09:55

Dia i nit sense parar de córrer

Atletisme. Des de les 12:00 hores del dissabte, fins les 12:00 hores del diumenge, se celebren les 24 hores d'ultrafons en pista a les pistes d'atletisme de Can Dragó.

SWIM

dt., 12/11/2018 - 14:09

Sant Silvestre aquàtica per acomiadar l'any amb Neda el Món

Natació. Tots els nedadors estan convocats el diumenge 16 de desembre a les 8:30 a la platja de La Mar Bella, punt de sortida i arribada de les dues travessies. 

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.