Esports | Institut Barcelona Esports
 • Feliç Sant Jordi!

  La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una de les festivitats més boniques de la ciutat on els elements centrals són la cultura i l’amor, representats amb el llibre i la rosa.

  L’esport i la literatura són dues activitats d’oci que formen part de la vida quotidiana dels barcelonins i les barcelonines i que sempre han format una bona combinació. Per aquest motiu, i emmarcat dins de la diada, avui, a les 12h, serem al Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó a la presentació del llibre ‘100 històries del córrer’, del periodista Xavier Bonastre.

  Més informació

 • L'esport popular present al Village del Godó

  Durant el Barcelona Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó, a banda del tennis, també és protagonista l'esport de la ciutat.

  Una edició més, i emmarcat dins del prestigiós torneig de tennis celebrat a la ciutat, l'Institut Barcelona Esports disposa d’un estand amb diferents activitats com presentacions, xerrades i sessions de treball amb persones i entitats de l’univers esportiu de la ciutat.

  Consulta'n les activitats

 • Avui celebrem els 50 anys de l’estadi Serrahima

  Avui, a 17 hores al Museu Olímpic, tindrà lloc la presentació del 50è aniversari d’uns dels estadis més mítics de la ciutat, l’Estadi Municipal Joan Serrahima.

  La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya, servirà per enraonar sobre aquest petit estadi polivalent, especialitzat en l’atletisme i dedicat a l’esportista català Joan Serrahima, que actualment presenta un total de 1.930 usuaris mensuals.

  Més informació

 • Últim dia per presentar-se a la convocatòria del 12è Premi Dona i Esport

  Des de l'any 2006, l'Ajuntament de Barcelona reconeix la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport i amb motiu de la seva activitat personal i professional a la ciutat.

  Enguany, el Premi Dona i Esport arriba a la 12a edició i avui, dilluns, finalitza el termin per a la presentació de candidatures

  Més informació

  Presenta una candidatura

 • ‘Els clubs esportius. Coexistència de diferents models’ 1ª del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

  Aquest dijous va tenir lloc una nova conferència del cicle 'El valor de l’esport en el s.XXI', una xerrada que va permetre posar en valor els clubs esportius, com han evolucionat i en quin sentit.

  Aquesta cinquena xerrada, primera de l'any 2019, va comptar amb la presència de la comissionada d'Esports Marta Carranza, la secretaria de la Junta directiva del F.C.Barcelona Maria Teixidor, Ana Vilanova, professora de l'INEFC, Àlex Almeda, president del CEM Mediterrani i amb la presidenta del Club Patí Congrés, Cristina Clota.

  Més informació

 • Esport a la Primavera Republicana

  Del 6 al 14 d’abril arriba una nova edició de la Primavera Republicana amb un cicle de concerts, obres de teatre, cicles de cinema, debats i diferents esdeveniments esportius.

  Un dels principals és el partit de futbol que enfronta avui a les 19:30h al Clapton Community FC amb el C.E. Júpiter, un club de la lliga regional d’Anglaterra, estructurat com a cooperativa, que es declaren obertament contraris al sexisme, l’homofòbia, la xenofòbia i el feixisme.

  Més informació

Actualitat

Imatge oficial de la Diada de Sant Jordi

dl., 04/15/2019 - 13:07

Una tria de llibres esportius per Sant Jordi

Ciutat. La diada de Sant Jordi sempre és un dels dies més especials de l'any a la ciutat i l'esport també n'és protagonista amb centenars de publicacions.

dt., 04/23/2019 - 07:21

El Barcelona Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó ja és aquí!

Tennis. Rafael Nadal tornarà a ser el gran aspirant a guanyar aquest torneig, sens dubte un dels esdeveniments més rellevants del calendari esportiu de la ciutat.

dj., 04/18/2019 - 12:36

El Roda x Barcelona, torna a rodar!

Roda x Barcelona. Aquesta jornada omplirà els carrers del districte d'Horta-Guinardó d'amants de la roda petita, un grup cada cop més extens a la ciutat.

dj., 04/18/2019 - 08:01

Comença el procés de deliberació del 12è Premi Dona i Esport

Dones. Es tanca la convocatòria d'aquest 12è Premi Dona i Esport i comença el procés de deliberació del guardó, que tindrà lloc el proper 30 de maig.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.