Esports | Institut Barcelona Esports
 • L’esport té forma de llibre

  S’apropa la diada de Sant Jordi, un dels dies més especials de l'any a la ciutat i l'esport també n'és protagonista amb centenars de publicacions.

  L’esport i la literatura són dues activitats d’oci que formen part de la vida quotidiana dels barcelonins i les barcelonines i que sempre han format una bona combinació. Si encara no saps quin llibre regalaràs o vols conèixer alguna proposta de literatura esportiva, pren nota de les següents propostes!

  Més informació

 • Avui celebrem els 50 anys de l’estadi Serrahima

  Avui, a 17 hores al Museu Olímpic, tindrà lloc la presentació del 50è aniversari d’uns dels estadis més mítics de la ciutat, l’Estadi Municipal Joan Serrahima.

  La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya, servirà per enraonar sobre aquest petit estadi polivalent, especialitzat en l’atletisme i dedicat a l’esportista català Joan Serrahima, que actualment presenta un total de 1.930 usuaris mensuals.

  Més informació

 • Últim dia per presentar-se a la convocatòria del 12è Premi Dona i Esport

  Des de l'any 2006, l'Ajuntament de Barcelona reconeix la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport i amb motiu de la seva activitat personal i professional a la ciutat.

  Enguany, el Premi Dona i Esport arriba a la 12a edició i avui, dilluns, finalitza el termin per a la presentació de candidatures

  Més informació

  Presenta una candidatura

 • ‘Els clubs esportius. Coexistència de diferents models’ 1ª del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

  Aquest dijous va tenir lloc una nova conferència del cicle 'El valor de l’esport en el s.XXI', una xerrada que va permetre posar en valor els clubs esportius, com han evolucionat i en quin sentit.

  Aquesta cinquena xerrada, primera de l'any 2019, va comptar amb la presència de la comissionada d'Esports Marta Carranza, la secretaria de la Junta directiva del F.C.Barcelona Maria Teixidor, Ana Vilanova, professora de l'INEFC, Àlex Almeda, president del CEM Mediterrani i amb la presidenta del Club Patí Congrés, Cristina Clota.

  Més informació

 • Esport a la Primavera Republicana

  Del 6 al 14 d’abril arriba una nova edició de la Primavera Republicana amb un cicle de concerts, obres de teatre, cicles de cinema, debats i diferents esdeveniments esportius.

  Un dels principals és el partit de futbol que enfronta avui a les 19:30h al Clapton Community FC amb el C.E. Júpiter, un club de la lliga regional d’Anglaterra, estructurat com a cooperativa, que es declaren obertament contraris al sexisme, l’homofòbia, la xenofòbia i el feixisme.

  Més informació

 • Jornada plena d'esport a la 41a edició de la Cursa El Corte Inglés!

  Més de 46.000 corredors i corredores han participat aquest diumenge a la 41 edició de la Cursa El Corte Inglés. Es tracta del certamen esportiu popular i solidari, més multitudinària de la ciutat.

  Enguany, els participants han corregut els carrers de Barcelona a favor de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, entitat que lluita en contra del càncer infantil i juvenil.

   

  Més informació

Actualitat

dl., 04/15/2019 - 12:13

L'esport popular present al Village del Godó

Ciutat. Durant el Barcelona Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó, a banda del tennis, també és protagonista l'esport de la ciutat.

dj., 04/18/2019 - 08:01

Comença el procés de deliberació del 12è Premi Dona i Esport

Dones. Es tanca la convocatòria d'aquest 12è Premi Dona i Esport i comença el procés de deliberació del guardó, que tindrà lloc el proper 30 de maig.

dt., 03/12/2019 - 16:21

Compte enrere per al Barcelona Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó

Tennis. Rafael Nadal tornarà a ser el gran aspirant a guanyar aquest torneig, sens dubte un dels esdeveniments més rellevants del calendari esportiu de la ciutat.

dj., 04/18/2019 - 12:36

El Roda x Barcelona, torna a rodar!

Roda x Barcelona. Aquesta jornada omplirà els carrers del districte d'Horta-Guinardó d'amants de la roda petita, un grup cada cop més extens a la ciutat.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.