Esports | Institut Barcelona Esports
 • La Festa del Fitnes, accessible a tothom!

  La Festa del Fitnes, que se celebra aquest diumenge, és esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes en situació de discapacitat.

  Un any més, volen posar a l’abast de tothom la pràctica esportiva i per això, tots els centres i clubs de Barcelona sumen forces per assolir un objectiu comú: que milers de persones surtin al carrer per participar en una gran classe de fitnes.

  Participa a la Festa

  Més informació

 • Arriba el 10è TICB Futbol Sala ACELL

  Al setembre, Barcelona rebrà una gran varietat de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, i ara és el torn de la desena edició del TICB de Futbol Sala ACELL.

  L’acte, que té lloc entre el 20 i 22 de setembre al Centre Esportiu Municipal Mundet, permetrà veure de primera mà, entre d’altres seleccions, la potent selecció catalana, l’equip valencià Crecer en positivo Units i l’equip britànic Watford.

  Més informació

 • Voleu guanyar 3 mesos de fitnes gratuïts?

  El proper 29 de setembre se celebra la Festa del Fitnes, la classe multitudinària de fitnes a l’aire lliure que organitza l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de La Mercè.

  Per donar visibilitat a la festa, BCN Esports us ha preparat un concurs ben senzill a través del qual podeu guanyar TRES subscripcions de TRES mesos cadascuna en un dels centres esportius adherits que participen a la Festa del Fitnes d’enguany. Participa-hi i gaudeix del millor esport a la ciutat!

  Inscriu-t'hi

  Més infomació

 • Pedalem amb el 15è TICB de Ciclisme en Pista

  Aquest cap de setmana, el Velòdrom Municipal d’Horta s’ha omplert de ciclistes amb motiu del 15è TICB de Ciclisme en Pista, que alhora és el Memorial Miquel Poblet.

  Al llarg de tot el dissabte, i finalment sense interrupcions per la pluja, s'han disputat multitud de proves de ciclisme, des de les Òmnium i fins a les Madison. 

  Consulteu el programa

  Més informació

 • Entrenaments per preparar l'última cursa de l'any

  Per tal de preparar la Cursa dels Nassos com cal, el club La Sansi, organitzador de l’esdeveniment, proposa tot un seguit de plans d'entrenament i de dates per participar en entrenaments oficials.

  Una de les dates destacades i que cal marcar en el calendari serà a l’estadi Olímpic de Montjuïc, el 14 de desembre.

  Més informació

 • Inauguració de "Salts per a la Ciutat”: els nou obstacles nascuts del concurs del CSIO Barcelona

  El regidor d'Esports David Escudé inaugura l’exposició de Salts per la ciutat al Museu del Disseny, on també es presenta el nou obstacle dissenyat per joves dissenyadors de la ciutat i el Reial Club de Polo Barcelona.

  A partir de les 11:00h, podreu seguir en directe l'esdeveniment a través del nostre perfil de Twitter BCN Esports

  Més informació

Actualitat

dj., 08/22/2019 - 08:28

Reviu la Cursa de la Mercè de l'any passat!

Ciutat. Després dels escalfaments previs a la cursa, els milers de participants van poder gaudir dels diferents punts emblemàtics de la ciutat pels quals va passar el recorregut  i van viure de primera mà aquesta gran festa esportiva...

dl., 09/16/2019 - 15:55

Tot a punt per la VI Regata Maremagnum!

Regata. La sisena edició d'aquesta regata de ioles, organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona i el Centre Comercial Maremagnum, es disputa un any més al Port Vell.

dt., 09/10/2019 - 12:56

El CSIO Barcelona presenta els seus obstacles

Esdeveniments. El passat 10 de setembre, al Museu del Disseny de Barcelona, ha tingut lloc l'Exposició Salts per a la Ciutat.

dt., 09/17/2019 - 12:07

Celebra les Festes de la Mercè fent esport!

Mercè19. Rugbi platja, regata de ioles, patí a vela, BMX i fitnes són els principals protagonistes de la Mercè més esportiva.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.