Esports | Institut Barcelona Esports
 • Barcelona decideix el preolímpic d’hoquei gel

  Del 13 al 15 de desembre, Barcelona respira més hoquei gel que mai amb la celebració del Torneig Preolímpic a la Pista de Gel del Futbol Club Barcelona.

  Al llarg d’aquests dies, la selecció espanyola lluitarà per una plaça en els Jocs Olímpics de Pequín 2022 i, per aconseguir-ho, haurà de vèncer als combinats d'Holanda, Mèxic i la Xina Taipei i passar així a la següent ronda de classificació.

  Més informació

 • Presentació de la campanya de subvencions 2020

  Aquest dimarts, a la Biblioteca Jaume Fuster, s'ha celebrat la presentació de la campanya de subvencions del proper any 2020, un acte que permet garantir l’accés universal a una pràctica esportiva de qualitat.  

  Entre d’altres temes, a l'acte s'ha volgut posar en valor les més de 300 entitats homologades i s'ha remarcat la línia a seguir en aquest nou Mandat, on es vol posar especial interès en augmentar, als residents de la ciutat, les possibilitats de practicar esport!

 • Fem esport contra el càncer!

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 3a edició de la cursa ‘En Marxa Contra el Càncer Barcelona’, una cursa que ha permés fer esport i lluitar vers el càncer.

  Un any més, el Parc del Fòrum de Barcelona, ha estat l'escenari escollit per la sortida dels tres circuits; 10k (amb sortida a les 10:00 hores), 5k (inici a les 11:15 hores) i una marxa d’uns 2,5k (a les 12:00 hores).

  Més informació

 • Tanquem l'any a tres bandes!

  Barcelona serà l’epicentre del Billar a Tres Bandes del 5 al 7 de desembre, quan es disputarà la 21a edició d'aquest Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

  La prova es disputarà en tres seus diferents: el Club de Billar Barcelona, el Cine Coliseu i, per la final del dissabte dia 7 de desembre a les 16:30 hores, al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  Més informació

 • Moltes felicitats!!

  Avui, dimecres 4 de desembre, celebrem el 15è aniversari de la Federació Catalana de Pàdel!

  En conseqüència, avui a les 21:00 hores a les oficines del Reial Club Polo de Barcelona, hi haurà l’acte de celebració de la federació on s’enraonarà de la història actual i del futur pròxim de l’entitat.

  Més informació 

 • Celebrem el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat

  Avui 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat. A Barcelona es commemora aquesta data amb una cinquantena d’activitats lúdiques, reivindicatives i de sensibilització obertes a tothom i a tots els districtes de la ciutat.

  Amb el lema “Sumem capacitats, sumem diversitats” les activitats del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat conviden tota la ciutadania a conèixer les persones amb discapacitat i a prendre consciència del dret de tothom a una vida plena.

  Més informació

  Programa d'activitats

Actualitat

dj., 12/12/2019 - 13:09

El litoral marítim torna a ser protagonista!

Vela. Aquest cap de setmana, de la mà del Reial Club Nàutic de Barcelona, torna el Trofeu Supercomodor a la ciutat. El coneixeu?

dc., 12/11/2019 - 13:07

Coneixeu les subvencions per a la realització d’activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020?

Ciutat. Ja s’ha presentat la informació a les persones sol·licitants per a l’obtenció de subvencions per a la realització d’activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020.

dl., 12/09/2019 - 16:00

Que ningú t'aturi aquest diumenge!

Curses. Aquest diumenge se celebra la 42a edició de la cursa de La Sagrera, la segona cursa popular més antiga de la ciutat, per darrera de la Jean Bouin.

dl., 12/09/2019 - 13:51

Caminem per una bona causa!

Caminades. Per tal de contribuir a cobrir les necessitats de persones vulnerables, s'ha arribat a un acord amb Càritas per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d'aliments.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.