Esports | Institut Barcelona Esports
 • Arriba la 25a Marató de Collserola!

  Els itineraris Marató i Mitja Marató Parc de Collserola, que enguany arriba a la seva 25a edició, és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueixen un recorregut de 42,195 Km i 21,097 Km respectivament.

  Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 hectàrees, situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

  Més informació

 • Pilota, tennis platja i polo, protagonistes dels TICB d'octubre

  El cap de setmana que ve es disputa la dotzena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de tennis platja organitzat pel Beach Tennis de Barcelona.

  A més, el 31è TICB de polo comença la primera ronda de competició a finals de mes, del 25 al 27 d’octubre.

  Més informació

 • El tast atlètic del CEEB arriba a La Mar Bella

  Durant els mesos d’octubre i novembre, el CEM La Mar Bella acollirà el Tast Atlètic del CEEB, tres jornades d’atletisme dirigides a les escoles que permetrà als infants gaudir de l'esport a la ciutat.

  Els propers 17 d’octubre, 31 d’octubre i 14 de novembre se celebra un nou tast, una activitat que contribueix directament a ampliar els coneixements de l’esportista i fomentar aspectes educatius de l’activitat física.

  Consulta’n el programa

  Més informació

 • Comença el Fòrum Olímpic!

  Sabeu quin és l’impacte dels esports i les disciplines emergents en un món global? Aquest 15 i 16 d’octubre se celebra el Fòrum Olímpic al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  L’acte, que tindrà lloc el dimarts complet i part del dimecres, permetrà enraonar amb diferents experts esportius sobre quina direcció està agafant l’esport avui en dia.

  Consulta el programa

  Més informació

 • Sant Andreu segueix liderant el Correbarri

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Correbarri, una prova atlètica que enfronta als diferents districtes de la ciutat. 

  En aquesta edició, els veïns de Sant Andreu s’han imposat per quarta vegada consecutiva gràcies als atletes Mohamed El Ghazouany i Mireia Guarner, vencedors de la prova individual.

  Més infomació

 • Coneixes els entrenaments de la Cursa de les Dones?

  Del 21 d'octubre al 13 de novembre, cada dilluns i dimecres es faran entrenaments preparatoris per a la Cursa de les Dones de Barcelona.

  Un total de 8 sessions dirigides que tindran lloc de 20:00 a 21:00h a l'entrada del parc de l'Estació del Nord, al carrer Nàpols. 

  Més informació

Actualitat

dc., 10/02/2019 - 16:18

Pilota, tennis platja i polo, protagonistes de l’octubre

TICB. Aquest mes d’octubre la ciutat acull una gran varietat de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona. Els coneixes?

dl., 10/14/2019 - 15:04

En marxa les jornades "L'Esport fa escola"

Educació. Del 14 al 29 d'octubre, a l'INEFC de Barcelona, se celebren aquestes jornades de formació per al professorat en el marc del programa “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

dg., 09/08/2019 - 17:09

"Els nostres cossos", una nova edició del Premi Joves Creadores

Premis. El proper 16 de setembre s’obre el termini per presentar projectes al Premi Joves Creadores del 2019.

dt., 10/01/2019 - 12:54

Tres milions d'euros en subvencions per a les activitats esportives extraescolars

Ciutat. Un any més ja s’han presentat les subvencions per a les activitats esportives extraescolars. Consulteu-les!

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.