Esports | Institut Barcelona Esports
 • 1 de desembre, nova data de la Cursa de Bombers

  La confluència d’esdeveniments d’alta ocupació a la via pública al llarg del cap de setmana fa que, seguint les indicacions del Servei municipal de Protecció Civil, la celebració de la prova es traslladi al diumenge 1 de desembre. D’aquesta manera, es vol garantir que la prova esportiva transcorri amb tots els requeriments tècnics necessaris, i mantenir els serveis de qualitat que la caracteritzen.   
   
  Les inscripcions realitzades fins al moment mantindran la seva validesa. Es podrà sol·licitar la devolució de la inscripció enviant un email a info@cursadebombers.barcelona, fins al dimarts 5 de novembre.

  Més infomació

 • Arriben els entrenaments de la Cursa de les Dones

  Del 21 d'octubre al 13 de novembre, cada dilluns i dimecres es faran entrenaments preparatoris per a la Cursa de les Dones de Barcelona.

  Un total de 8 sessions dirigides que tindran lloc de 20:00 a 21:00h a l'entrada del parc de l'Estació del Nord, al carrer Nàpols. 

  Més informació

 • Arriba la 25a Marató de Collserola!

  Els itineraris Marató i Mitja Marató Parc de Collserola, que enguany arriba a la seva 25a edició, és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueixen un recorregut de 42,195 Km i 21,097 Km respectivament.

  Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 hectàrees, situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

  Més informació

 • Pilota, tennis platja i polo, protagonistes dels TICB d'octubre

  El cap de setmana que ve es disputa la dotzena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de tennis platja organitzat pel Beach Tennis de Barcelona.

  A més, el 31è TICB de polo comença la primera ronda de competició a finals de mes, del 25 al 27 d’octubre.

  Més informació

 • El tast atlètic del CEEB arriba a La Mar Bella

  Durant els mesos d’octubre i novembre, el CEM La Mar Bella acollirà el Tast Atlètic del CEEB, tres jornades d’atletisme dirigides a les escoles que permetrà als infants gaudir de l'esport a la ciutat.

  Els propers 17 d’octubre, 31 d’octubre i 14 de novembre se celebra un nou tast, una activitat que contribueix directament a ampliar els coneixements de l’esportista i fomentar aspectes educatius de l’activitat física.

  Consulta’n el programa

  Més informació

 • Comença el Fòrum Olímpic!

  Sabeu quin és l’impacte dels esports i les disciplines emergents en un món global? Aquest 15 i 16 d’octubre se celebra el Fòrum Olímpic al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  L’acte, que tindrà lloc el dimarts complet i part del dimecres, permetrà enraonar amb diferents experts esportius sobre quina direcció està agafant l’esport avui en dia.

  Consulta el programa

  Més informació

Actualitat

dl., 10/21/2019 - 13:31

Torna el millor tennis platja!

TICB. El cap de setmana del 25 al 27 d’octubre es disputa la dotzena edició d’aquest Trofeu Ciutat de Barcelona organitzat pel Beach Tennis de Barcelona.

dl., 10/21/2019 - 16:04

El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada escalfa motors

Ral·li. Aquesta setmana, i per quinzè any consecutiu, té lloc la 55a edició del RallyRacc Catalunya-Costa Daurada, un dels ral·lis més emblemàtics del territori català.

dt., 10/22/2019 - 15:34

Prevenció i atenció de l'abús sexual infantil

Formacions. L’Ajuntament de Barcelona promou tot un seguit d’iniciatives i programes amb l’objectiu de prevenir i atendre l’abús sexual infantil per tal que Barcelona sigui una ciutat segura i protectora pels infants.

dt., 10/22/2019 - 16:24

S'inicia la 4a edició del projecte Esports de Mar de Vela Escolar

Juntament amb la formació del professorat dels Centres d’Ensenyaments adherits, s’ha iniciat la 4a edició del projecte Esports de Mar del programa Vela Escolar. 

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.