Esports | Institut Barcelona Esports
 • La 3a edició del TICB ens regala el millor Tennis Femení

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat la final del TICB de Tennis Femení, un esdeveniment que forma part de la Federació Internacional de Tennis (ITF) i que del 10 al 16 de juny ha opmplert les pistes del Club de Tennis Hispano Francès.

  Anteriorment, el trofeu portava el nom de Women World Winner i aquest és el tercer any que s'anomena Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Una competició que atrau noms rellevants del tennis femení, com ara Allie Kiick.

  Més informació

 • El Nike Training Outdoor Project, un nou espai d'activitat física a l'aire lliure

  Ja s'ha presentat el Nike Training Outdoor Project, una remodelació d’una zona d’entrenament situada a l’Espigó del Gas del Passeig Marítim de la Barceloneta, un dels racons preferits dels esportistes de qualsevol disciplina de Barcelona.

  Es tracta d’un parc esportiu que té l’objectiu d'ajudar els esportistes a millorar el rendiment personal així com promoure l'activitat física.

  Més informació

 • A punt per presentar la 40a edició del TICB de Natació

  El 15 i 16 de juny s'ha celebrat la 40a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació, un esdeveniment molt esperat pels amants dels esports aquàtics.

  Tanmateix, aquest dijous es presenta el certamen a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu, una competició que forma part del Circuit Europeu Mare Nostrum de natació i que portatrà a la ciutat els millors esportistes del moment.

  Més informació

 • Recta final del BCN Sports Film Festival 2019!

  Aquest cap de setmana arribem a la recta final de la desena edició del BCN Sports Film Festival 2019, la barreja ideal entre la cultura i l'esport, un binomi que any rere any segueix guanyant adeptes.

  Dissabte a les 19:00 hores, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, tindrà lloc la cerimònia de cloenda. I diumenge al matí, a partir de les 10:00 hores, al mateix museu, per fi coneixerem els guanyadors de l'edició d'enguany!

  Més informació

  Consulteu la programació

 • Tot en joc al 14è TICB de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral

  Del 6 al 9 de juny se celebra la 14a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral al CEM Clot de la Mel, amb seleccions com Escòcia, Estats Units, Catalunya i el vigent campió, Argentina.

  Després de més d’una dècada, aquest campionat s’ha convertit en una competició de referència i, des de fa un parell d’anys, el nivell competitiu ha augmentat de forma considerable.

  Més informació

 • Tot a punt per fer salut!

  La pràctica habitual de l’activitat física ofereix un munt de beneficis a aquells que la practiquen de manera continuada i, un dels més destacats, és una gran millora de la salut.

  Amb tan sols 30 minuts al dia és suficient per mantenir una forma física saludable, disminuir un 20% el risc de patir una cardiopatia i augmentar la qualitat de vida. A Barcelona, t'ho posem fàcil!

  Més informació

Actualitat

dj., 06/13/2019 - 10:04

Tot a punt per fer salut!

Ciutat. La pràctica habitual de l’activitat física ofereix un munt de beneficis a aquells que la practiquen de manera continuada i, un dels més destacats, és una gran millora de la salut.

dj., 06/13/2019 - 13:36

El Nike Training Outdoor Project, un nou espai d'activitat física a l'aire lliure

Equipaments. Descobriu el Nike Training Outdoor Project, un parc esportiu que té l’objectiu d'ajudar els esportistes a millorar el rendiment així com promoure l'activitat física.

dv., 05/31/2019 - 09:46

‘Esport i tecnologia. Una aliança d’èxit’ 2ª del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

Conferències. El 20 de juny continua l’edició del 2019 del cicle de conferències “El valor de l’esport en el segle XXI”, amb la segona conferència titulada “Esport i tecnologia. Una aliança d’èxit”. Tindrà lloc a la sala d’actes del...

estiu fantàstic

dj., 06/06/2019 - 15:21

Passa ‘Un Estiu Fantàstic’ fent esport!

Activitats. Ja s'ha presentat la nova edició d’’Un Estiu Fantàstic’, un programa esportiu i de lleure per a nens d'entre 5 a 12 anys que es fa a Barcelona durant tot el mes de juliol.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.