Esports | Institut Barcelona Esports
 • ‘Els nous escenaris virtuals de l’esport’, nova conferència del cicle ‘El valor de l’Esport en el segle XXI’

  El proper 30 de setembre, a les 17 hores, tindrà lloc una nova conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el segle XXI”, que versarà sobre ‘Els nous escenaris virtuals de l’esport’.

  En aquesta ocasió, la conferència serà en format virtual – adaptant-se a la situació que s’està vivint– i es podrà seguir en directe des del canal de Youtube BCN Esports.

  Més informació

 • Artur Bossy i Gema Barrachina, guanyadors de la Cursa de la Mercè 2020

  Aquest diumenge 20 de setembre, la ciutat de Barcelona ha viscut la segona jornada de la modalitat presencial de la 42ª edició de la Cursa de la Mercè. El format de la prova ha sigut idèntic que el del dissabte hi ha comptat amb 4 sèries (8.00h, 8.45h, 9.30h i 10.30h) de 375 corredors cadascuna.

  La cursa del diumenge també ens ha deixat els guanyadors absoluts de la Cursa de la Mercè 2020: Artur Bossy, en categoria masculina, i Gema Barrachina, en categoria femenina.

  Més informació

 • Tot a punt per a la Cursa de la Mercè 2020

  Aquest cap de setmana, 19 i 20 de setembre, se celebra la 42a edició de la Cursa de la Mercè 2020. Enguany, es tracta d’una cursa diferent, amb dues modalitats (presencial i virtual), perquè tots els corredors i corredores que ho vulguin puguin participar de la cursa amb totes les mesures de seguretat i prevenció requerides.

  Dissabte a les 8.00h del matí, David Escudé, regidor d’Esports, donarà al tret de sortida de la primera jornada de la Cursa de la Mercè 2020.

  Més informació

 • Barcelona presenta el curs esportiu en edat escolar de la ciutat 2020-2021

  Aquest 15 de setembre l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Barcelona Esports, ha presentat el curs en edat escolat de la ciutat de Barcelona 2020-2021.

  L'acte, que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, David Escudé, ha servit per donar a conèixer els criteris generals per a la pràctica esportiva del nou curs, les eines que l'IBE posa a disposició de les entitats, i el procediment de subvencions a les families del curs 2020-2021.

  Més informació

   

 • Es presenta el Pla L'Escola Fa Esport a la Ciutat

  Aquest matí ha tingut lloc la presentació del curs 2020-2021 del Pla l'Escola fa esport a la ciutat on s'ha parlat sobre els programes per aquest nou curs, les activitats a recuperar del curs anterior i les mesures adoptades degut a la situació d'excepcionalitat a causa de la pandèmia. 

  Les inscripcions s’obriran el dimarts 8 de setembre a les 9h per infantil i primària i a les 12h per secundària i educació especial i es tancaran el dimecres 16 de setembre a les 15h. El Pla posa a l’abast del professorat un ampli ventall de propostes d’esport educatiu per reforçar el treball d’educació física i d’altres matèries escolars i vincular-lo a les entitats esportives de la ciutat.

  Més informació

 • La Marató de Barcelona 2020 s’anul·la a causa de la Covid-19 i la propera edició se celebrarà el 7 de novembre de 2021

  L'Ajuntament de Barcelona ha decidit anul·lar definitivament la celebració enguany de la Marató de Barcelona després d'haver estat treballant durant aquests mesos per adaptar-la a les noves circumstàncies provocades per la pandèmia sanitària.

  La Mitjà Marató, avantsala de la Marató, també mou les seves dates i en lloc de celebrar-se el mes de febrer, es posposa el dia 17 d'octubre de 2021.

  Més informació

Actualitat

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre, tornen les jornades ‘L’esport fa escola!’

dv., 25/09/2020 - 15:16

Esport escolar. Enguany s’adapten al context actual i presenten un nou format virtual.

Artur Bossy i Gema Barrachina, guanyadors de la Cursa de la Mercè 2020

dg., 20/09/2020 - 11:43

Cursa Mercè. Aquest diumenge 20 de setembre, la ciutat de Barcelona ha viscut la segona jornada de la modalitat presencial de la 42ª edició de la Cursa de la Mercè.

La Cursa de la Mercè del dissabte, èxit total

ds., 19/09/2020 - 12:17

Cursa Mercè. Aquest dissabte, 19 de setembre, el litoral marítim barceloní ha acollit una nova edició de la Cursa de la Mercè.

La 42a edició de la Cursa de la Mercè 2020 compta amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona

dc., 16/09/2020 - 16:01

Curses. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’empresa Aigües de Barcelona per patrocinar la 42a edició de la Cursa de la Mercè 2020

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.