Esports | Institut Barcelona Esports
 • Barcelona organitza la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona

  Del 8 al 15 de novembre se celebra la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona, una prova virtual que permetrà recórrer els més de 42 km de marató individualment, des de qualsevol lloc del món, en una sola tirada o per etapes.

  “Sabem que tornen a ser moments molt difícils els que ens toca viure però no ens volem resignar, volem continuar fent que Barcelona es mogui, que Barcelona estigui activa, això sí, amb total seguretat”, ha declarat David Escudé, regidor d’Esports.

  Més informació

 • David Escudé assisteix a la presentació del documental “Volta, 100 anys de ciclisme”

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, va participar el passat 20 d'octubre, en l’acte de presentació del documental “Volta, 100 anys de ciclisme” que es va celebrar a la Filmoteca de Catalunya (pl. Salvador Seguí, 1).

  El documental “Volta, 100 anys de ciclisme” repassa al llarg de 75 minuts de projecció, el passat, el present i el futur de La Volta a Catalunya a través de testimonis i figures rellevants del panorama ciclista internacional. A més, el film també ha utilitzat materials audiovisuals de l’arxiu de la Filmoteca de Catalunya.

  Més informació

 • S’ajornen durant 15 dies les competicions esportives federades i escolars com a mesura de prevenció

  El passat divendres, 16 d'octubre, van entrar en vigor les noves mesures adoptades pel Procicat com a mesura preventiva per frenar l’expansió de la covid-19 a Catalunya i que afecten la ciutat de Barcelona. Pel que fa a l’esport, aquestes mesures tenen incidència en dos aspectes:

  - Totes les competicions esportives federades, escolars o privades s’ajornen durant 15 dies, tot i que els entrenaments i les classes extraescolars es podran dur a terme amb normalitat respectant totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat establerts. Aquesta mesura no afecta a les competicions estatals, internacionals i professionals.

  - Les instal·lacions i centres esportius, tant municipals com de titularitat privada, continuen oberts amb un aforament del 50%.

 • Gemma Triay i Lucía Sainz, i Juan Lebrón i Alejandro Galán, guanyadors/es de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

  El torneig, que s'ha celebrat del 10 al 18 d’octubre, ha reunit els i les millors jugadors/es del moment i ha convertit la ciutat comtal en l’epicentre del pàdel mundial.

  Aquest, a més, ha sigut el primer torneig de pàdel amb la presència d’aficionats a les graderies des de l’inici de la pandèmia, amb totes les mesures higièniques i de seguretat establertes.

  Més informació

 • Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020”

  El regidor d’Esports, David Escudé, va obrir l'acte afirmant que "Barcelona i el món de la natació han establert una magnífica relació des de fa 100 anys".

  La tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, i el regidor d’Esports, David Escudé, van participar el passat 9 d’octubre en l’acte de presentació del llibre “Centenario RFEN 1920-2020”, que va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Allí, van estar acompanyats del president de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, i de diverses personalitats institucionals i esportives.

  Més informació

 • David Escudé participa en el 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030

  Aquest dijous el regidor d'Esports, David Escudé, va obrir la segona sessió del 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030 amb la ponència "Cómo construir una marca de Ciudad y usar el Deporte como eje para la recuperación social".

  Escudé va parlar de Barcelona com a referent de ciutat esportiva que utilitza l’esport com a dinamitzador social i econòmic i va afirmar que "Seguim treballant per posicionar la ciutat de Barcelona com una ciutat referent a nivell mundial. Volem que la gent vingui a Barcelona a fer esport".

  Més informació

Actualitat

David Escudé assisteix a la presentació del documental “Volta, 100 anys de ciclisme”

dt., 20/10/2020 - 10:00

Ciutat. S'estrena el documental “Volta, 100 anys de ciclisme”.

La Caminada Internacional de Barcelona 2020 anul·lada per les noves mesures adoptades pel Procicat

dj., 15/10/2020 - 11:02

Caminades. El 17 i 18 d’octubre Barcelona havia d'acollir, un any més, la Caminada internacional de Barcelona.

S’ajornen durant 15 dies les competicions esportives federades i escolars com a mesura de prevenció

dj., 15/10/2020 - 10:46

Ciutat. Noves mesures preventives per l'expansió de la covid-19.

Gemma Triay i Lucía Sainz, i Juan Lebrón i Alejandro Galán, guanyadors/es de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

dt., 13/10/2020 - 15:03

Pàdel. El millor pàdel del món arriba a Barcelona, un any més, de la mà de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.