Esports | Institut Barcelona Esports
 • Consulta les novetats que presenta el sector esportiu a Barcelona!

  El passat 8 de febrer van entrar en vigor les noves mesures orientades a contenir la propagació de la covid-19 decretades per la Generalitat de Catalunya, les quals romandran vigents fins, com a mínim, el proper 28 de febrer.

  Amb les principals novetats que han entrat en vigor, sobretot amb la represa de les activitats extraescolars, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'Educació Infantil i Primària, fan que la situació del sector esportiu a Barcelona presenti algunes modificacions.

  Més informació

 • Per un esport sense homofòbia ni discriminació LGBTI

  Aquest 19 de febrer s'ha celebrat el Dia Internacional contra l’homofòbia en el futbol amb l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació.  

  Des de BCN Esports defensem, avui i sempre, la igualtat i el respecte en el món del futbol, així com en tots els esports presents a la ciutat, i lluitem per un esport on no hi té cabuda la discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

 • Barcelona acull el Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi

  Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, se celebra al Palau Sant Jordi, el Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta. Ahir dissabte 23 va ser el torn de la categoria B, i avui diumenge 24 es disputa la categoria A. El regidor d’Esports, David Escudé, assistirà a l’acte i estarà present durant l’entrega de premis.

  L’Institut Barcelona Esports contribueix a la celebració del Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta mitjançant una subvenció especial per a la instal·lació d’una pista d’atletisme a l’interior al Palau Sant Jordi.

  Més informació

 • David Escudé assisteix a l’acte de cloenda de l’11a edició del BCN Sports Film Festival

  El certamen, que té lloc del 18 al 24 de gener, ha celebrat una cerimònia de cloenda el dissabte 23 de gener a les 19.00 hores al Museu Olímpic i de l’Esport, que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, David Escudé.

  El regidor d'Esports David Escudé, ha estat l'encarregat de lliurar l'Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula en la 11th edition del BCN Sports Film a Shakhmaty / Chess, curtmetratge d’animació dirigit per Alexey Pochivalov i produït per Boris Mashkovtsev (Soyuzmultfilm film studio).

  Més informació

 • David Escudé assisteix en l’acte de presentació del centenari de la Federació Catalana de Natació

  El regidor d’Esports, David Escudé, ha participat aquest dimecres 20 de gener en l’acte de presentació del centenari de la Federació Catalana de Natació (FCN), que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

  La presentació s’ha emès virtualment via zoom i ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán i de diversos representants institucionals i de patrocini. També hi ha estat presents esportistes rellevants de la natació catalana com la Gemma Mengual, el Daniel López Pinedo, la Maica Garcia i la Jessica Vall.

  Més informació

 • David Escudé presenta reunió dedicada a l’Equitat de gènere en l’esport Consell Municipal de l’Esport

  Aquest dimarts, a les 17.30 hores i de manera virtual, s’ha celebrat la primera reunió dedicada a l’Equitat de gènere en l’esport Consell Municipal de l’Esport.

  En aquesta primera sessió dedicada Equitat de Gènere en l'esport, presentada pel regidor d’Esports David Escudé, s’han posat en marxa les reunions dels Espais i grups de Treball del Consell Municipal de l'Esport de Barcelona per a aquest 2021.

  Consulta’n el relat de Twitter

Actualitat

"Estratègies per a la inclusió de persones amb discapacitat visual en els jocs motors i l’esport", nova sessió formativa de Barcelona Esport Inclou

dt., 16/02/2021 - 10:52

Esport Inclou. Les sessió, que tindrà lloc el proper 26 de febrer de 11.00 a 13.30 hores, serà en format virtual a causa de les circumstàncies generades per la covid-19.

Infants i joves amb cadira de rodes fent esport

El Pla de formació de Barcelona Esport Inclou dels propers mesos, al detall

dt., 02/02/2021 - 10:09

Presentem les diferents activitats que es realitzen durant els propers messos d'aquest curs 2020-2021 emmarcades en el Pla de Formació del programa  Barcelona Esport Inclou.

Barcelona acull el Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi

ds., 23/01/2021 - 20:30

Atletisme. El regidor d'Esports, David Escudé, ha assistit a l'acte i ha estat present durant l'entrega de premis.

David Escudé assisteix a l’acte de cloenda de l’11a edició del BCN Sports Film Festival

dv., 22/01/2021 - 16:42

BCN Sports Film Festival. L’11a edició del BCN Sports Film Festival abaixa el teló després d’una setmana plena d’emocions, esport i cinema

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.