Esports | Institut Barcelona Esports
 • Afectacions en el món de l'esport a causa de les noves mesures per contenir la propagació de la covid-19

  Aquest 7 de gener van entrar en vigor les noves mesures orientades a contenir la propagació de la covid-19 decretades per la Generalitat de Catalunya, les quals romandran vigents fins al 24 de gener.

  Les mesures adoptades, que se sumen a les que ja estaven vigents en l’actualitat, afecten directament al sector esportiu i comporten diferents restriccions. Consulta-les!

  Més informació

 • David Escudé presenta l’11a edició del BCN Sports Film Festival

  Avui, a les 11:30 hores, el regidor d’Esports David Escudé ha participat en la presentació oficial de l’11a edició del BCN Sports Film Festival, un certamen que se celebrarà del 18 al 24 de gener a la ciutat.

  Entre d'altres coses, Escudé ha afirmat que "Tot i les dificultats, vull agrair a tothom qui ha fet possible que tinguem un any més el festival a la ciutat" i que "El binomi esport i cultura no s'atura mai".

  Més informació

  Consuta'n el relat

 • Tanquem l'any fent esport amb la Cursa dels Nassos!

  Aquest 31 de desembre, i en directe pel canal de YouTube de BCN Esports, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé han donat el tret de sortida a la 22a edició de la Cursa dels Nassos.

  La prova, amb sortida a la platja de Llevant (accés carrer Josep Pla/avinguda litoral), ha estat formada per tres curses; una Cursa Internacional de 5km, una Cursa Internacional de 10km, i una Cursa Open 10km, que ha comptat amb la presència del regidor.

  Consulta'n el relat de Twitter
  Consulta'n les fotografies

 • David Escudé presenta la Cursa dels Nassos 2020!

  Aquest dimecres, a les 16.00 hores a l'hotel Ilunion, ha tingut lloc la fotografia oficial de la Cursa dels Nassos 2020.

  La prova, que compta amb un cartell espectacular amb grans atletes masculins i femenins, s’ha reinventat i comptarà amb tres curses; una Cursa Internacional de 5km, una Cursa Internacional de 10km, - ambdues són excepcionals i estaran restringides a atletes convidats i de reconegut prestigi internacional- i una Cursa Open 10km, la qual s’ha obert a atletes federats que prèviament han tramitat la corresponent inscripció.

 • CONCURS (4) - On està l’home dels Nassos?

  L’Institut Barcelona Esports organitza un concurs, aquest 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2020, mitjançant les xarxes socials en el qual podran participar tots els/les usuaris/àries de més de 16 anys, registrats en les diferents xarxes socials on es realitzi el concurs, que seran Facebook, Twitter i Instagram.

  Busca l’home dels Nassos, respon a aquesta publicació a qualsevol de les tres xarxes socials del concurs i guanya dues vambes model adidas running SUPERNOVA.

  Bases del concurs

 • “Dones que mouen l’esport”: Susana Closa, de l’esport federatiu a la gestió esportiva

  La cinquena i última protagonista de la sèrie de reportatges “Dones que mouen l’esport” és la Susana Closa, una dona que desprèn esport i gestió pels quatre costats. La trajectòria de la Susana Closa és rica i extensa, tant pel que fa a l’àmbit esportiu, com pel de gestió. Actualment, i des de mitjans de 2019, ocupa el càrrec de gerent de l’Institut Barcelona Esports (IBE).

  Tot i que considera que ella no ha tingut cap dificultat en la seva vida laboral pel fet de ser dona, sí que és conscient que el gènere pot ser i és una barrera per altres dones que vulguin dedicar-se al món de l’esport: “Jo personalment no m’he trobat cap dificultat, però sí que és veritat que per la cultura del país, és evident i constatable que és un sector masculinitzat”. 

  Més informació

Actualitat

"Esport Inclou adreçat al personal d'atenció al públic dels CEM's", nova sessió formativa de Barcelona Esport Inclou

dl., 18/01/2021 - 11:06

Esport Inclou. Les sessió, que tindrà lloc el proper 27 de gener de 10.00 a 13.00 hores, serà en format virtual a causa de les circumstàncies generades per la covid-19.

Barcelona celebra l’11a edició del BCN Sports Film Festival del 18 al 24 de gener de manera presencial i virtual

dj., 14/01/2021 - 08:45

BCN Sports Film Festival. Totes les entrades seran gratuïtes i caldrà reservar-les prèviament de manera online.

Comencem el 2021 amb 10 propòsits esportius!

dv., 01/01/2021 - 08:00

Salut. Comencem l’any 2021 fent esport i amb nous propòsits esportius. I tu, ja els has pensat?

“Dones que mouen l’esport”: Susana Closa, de l’esport federatiu a la gestió esportiva

dt., 22/12/2020 - 08:00

Dona i Esport. La Susana Closa és la gerent de l’Institut Barcelona Esports (IBE).

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.