Esports | Institut Barcelona Esports
 • Barcelona compta amb un pla de salvaguarda i regeneració del sistema esportiu de la ciutat

  El pla de reactivació econòmica del sector esportiu a Barcelona contempla tres grans eixos d'actuació: l'ajut extraordinari a clubs i entitats esportives, el reforç de l'accés universal a l'esport, i restablir l'equilibri econòmic de les Instal·lacions Esportives Municipals.

  Segons David Escudé, regidor d'Esports, "el teixit associatiu esportiu de Barcelona actua com a promotor de l'activitat física i l'esport i esdevé també agent de cohesió i de proximitat amb la ciutadania".

  Més informació

 • Barcelona ja pot obrir les instal·lacions esportives de la ciutat

  Aquest dimecres, 29 de juliol de 2020, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha aprovat la reobertura de les instal·lacions esportives a la ciutat.

  Barcelona ha garantit sempre la seguretat i la aplicació dels protocols sanitaris a les Instal·lacions Esportives Municipals i celebra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per tal d’aplicar mesures més proporcionades que permetin restablir el funcionament habitual d’aquestes instal·lacions amb totes les garanties.

  Més informació

 • Barcelona acull el primer esdeveniment esportiu popular de la nova normalitat

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, torna a celebrar esdeveniments esportius als carrers de la ciutat. Aquest diumenge, 5 de juliol, ha tingut lloc “1,2,3 a remontar Barcelona”, un esdeveniment patrocinat pel Banco Santander.

  L’esdeveniment popular ha consistit en una prova multidisciplinar: natació, ciclisme, carrera a peu i spinning, i ha estat dissenyada amb totes les mesures de seguretat i de salut pública requerides, on els participants han pogut escollir quan prendre la sortida i en quines modalitats participar.

  Més informació

 • Barcelona es prepara per reobrir les Instal·lacions Esportives Municipals i reprendre els esdeveniments esportius a la ciutat

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, està treballant per recuperar la pràctica esportiva normalitzada a la ciutat.

  Ara, amb l’arribada de la Fase 2 del desconfinament, la ciutat fa un pas més en la recuperació de la pràctica esportiva. Així,  s’obren progressivamen més instal·lacions esportives a l’aire lliure sense públic per a esports sense contacte, i instal·lacions esportives especialitzades cobertes.

  Consulta'n més informació

 • Més de 5.000 infants participen del Joc Perdut des de casa

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, ha convocat aquest matí, coincidint amb el Dia Internacional del Joc, una sessió especial des de casa del projecte escolar en horari lectiu, El Joc Perdut.

  Així, els més de 5.000 nens i nenes que enguany participen en el projecte han pogut gaudir de la Jugada Final, l’activitat que posa punt final al programa, en aquesta ocasió, de manera telemàtica i des de casa. L’acció ha estat retrensmesa per Betevé a les 9:50 hores.

  Més informació

 • L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa l’acció Cuidem a qui ens cuida

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, inicia l’acció “Cuidem a qui ens cuida” en el marc de la campanya de promoció de l’esport ciutadà, “BCN es mou dins de casa”. L’objectiu de la iniciativa és proporcionar, des del món de l’esport, recursos per compensar i disminuir la tensió que els i les professionals dels sectors de primera línia d’atenció a la ciutadania estan suportant durant aquest període de lluita contra la pandèmia del coronavirus. 

  L’acció consisteix en posar a la seva disposició continguts, enregistrats en vídeo, sobre tres blocs temàtics diferents: activitats físiques relaxadores, exercicis de fisioteràpia compensatoris i recomanacions de nutrició.

  Més informació

Actualitat

Barcelona ja pot obrir les instal·lacions esportives de la ciutat

dc., 29/07/2020 - 18:39

Ciutat. Aquest dimecres, 29 de juliol de 2020, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha aprovat la reobertura de les instal·lacions esportives a la ciutat de Barcelona.

Foto: Laura Carrau

El 47è Trofeu de Vela Conde Godó finalitza abans d'hora en solidaritat amb la ciutat de Barcelona

dg., 19/07/2020 - 17:52

Vela. La competició congregarà unes 60 embarcacions i prop de 500 regatistes amb la representació de 8 països.

Barcelona acull el primer torneig de la Lliga MAPFRE de tennis masculí i la Lliga MAPFRE de tennis en cadira de rodes

dt., 07/07/2020 - 17:38

Tennis. El torneig es disputarà a Barcelona després d’haver hagut de canviar la seu, inicialment prevista en el Club de Tennis Lleida, pel confinament de la comarca del Segrià.

Les candidatures al 13è Premi Dona i Esport es poden presentar fins al 15 de setembre

dc., 01/07/2020 - 15:47

Dones. Des de l'any 2006, l'Ajuntament de Barcelona reconeix la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport, amb motiu de la seva activitat personal i professional a la ciutat.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.