Esports | Institut Barcelona Esports
 • La Via Laietana s'omple d'activitats esportives en el Dia sense cotxes

  L'esport i l'activitat física són eines clau per assolir hàbits de vida saludables i per això, en el Dia sense cotxes que se celebra avui, hi haurà moltes activitats esportives.

  La Setmana Europea de la Mobilitat i el Dia sense cotxes se sumen per primera vegada a les Festes de la Mercè per recordar-nos que les bones pràctiques en matèria de mobilitat ajuden a millorar la qualitat de l’aire i a recuperar l’espai públic per al gaudi de tothom.

  Més informació

 • Esport i integració units al TICB de Futbol Sala

  Aquest cap de setmana, el Poliesportiu del CEM Mundet és l'escenari del 9è TICB de Futbol Sala ACELL-Special Olympics.

  Aquesta competició de futbol sala per a persones amb diversitat funcional arriba a la seva 9a edició, consagrant-se així en el calendari dels TICB. L'objectiu segueix sent el del primer dia, continuar avançant en la integració social de les persones amb diversitat funcional mitjançant l'esport.

  Més informació

 • El triatló de Barcelona torna més femení que mai

  El 7 d'octubre se celebra, un any més, el Barcelona Triathlon by Santander, a la platja de la Nova Mar Bella amb sortides a partir de les 8:10 hores.

  Des de l'any passat, l'organització utilitza l'etiqueta #mujerestriatletas per promocionar i fomentar la participació femenina en el triatló. Una iniciativa que ha funcionat ja que enguany, que es preveu una gran participació amb 4.000 persones, el 25% seran dones.

  Més informació

 • La torxa dels Jocs Special Olympics, a Barcelona

  Demà, arriba a Barcelona la torxa dels Jocs Special Olympics a la Seu d'Urgell – Andorra la Vella 2018 com a primera ciutat catalana en el seu recorregut fins a Andorra la Vella.

  Durant el recorregut, se celebraran diversos actes al Port, a la Rambla i a la plaça Sant Jaume. I, a més, diverses personalitats acompanyaran als esportistes que portaran el foc Special.

  Més informació

 • El CN Barcelona, en el MOE

  Comença l'exposició fotogràfica del Club Natació Barcelona al Museu Olímpic i de l'Esport, en la qual es mostren imatges històriques d'aquest club centenari barceloní.

  La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l'existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica esportiva a la ciutat i per això fa una exposició monogràfica anual sobre un club centenari de Barcelona.

 • Més de 12.000 esportistes celebren els 40 anys d'esport popular!

  Aquest diumenge més 12.000 corredors i corredores han omplert els carrers de Barcelona en la 40a edició de la Cursa de la Mercè.

  Referent a la competició, l'atleta Miriam Ortiz s'ha alçat amb la victòria en la categoria femenina aturant el cronòmetre en un fantàstic 35'52". Tanmateix, el corredor Mourad El Bannouri ha estat el vencedor en la categoria masculina amb un temps final de 29'34".

  Més informació

Actualitat

dl., 09/10/2018 - 11:31

Preparat per a la Festa del Fitnes?

Esdeveniments. La Festa del Fitnes 2018 enguany se celebra el 23 de setembre al Moll de la Fusta, a partir de les 10:00 hores. T'hi esperem!

Moll de la Marina, Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja, esports

dv., 09/14/2018 - 13:42

Agenda esportiva de La Mercè 2018

Activitats. La ciutat es vesteix de gala per celebrar La Mercè, la Festa Major de Barcelona, i l'esport serà, sens dubte, un dels grans protagonistes amb moltíssimes activitats i esdeveniments importants.

dl., 09/17/2018 - 10:58

Obert el període de sol·licitud de les subvencions per a les activitats esportives extraescolars

Ajuts. Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 d’octubre telemàticament i a les oficines d’Atenció Ciutadana (OAC).

BCN TRIATLON

dj., 09/20/2018 - 15:21

El triatló de Barcelona torna més femení que mai

Triatló. El triatló de Barcelona, que se celebra el 7 d'octubre, preveu una participació d'unes 4.000 persones de 30 països diferents, amb un 25% de participació femenina, la dada més alta que s'ha vist mai.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.