Esports | Institut Barcelona Esports
 • David Escudé assisteix a la presentació del documental “Volta, 100 anys de ciclisme”

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, participa aquest vespre a partir de les 20.00 hores, en l’acte de presentació del documental “Volta, 100 anys de ciclisme” que se celebra a la Filmoteca de Catalunya (pl. Salvador Seguí, 1).

  El documental “Volta, 100 anys de ciclisme” repassa al llarg de 75 minuts de projecció, el passat, el present i el futur de La Volta a Catalunya a través de testimonis i figures rellevants del panorama ciclista internacional. A més, el film també ha utilitzat materials audiovisuals de l’arxiu de la Filmoteca de Catalunya.

  Més informació

 • S’ajornen durant 15 dies les competicions esportives federades i escolars com a mesura de prevenció

  El passat divendres, 16 d'octubre, van entrar en vigor les noves mesures adoptades pel Procicat com a mesura preventiva per frenar l’expansió de la covid-19 a Catalunya i que afecten la ciutat de Barcelona. Pel que fa a l’esport, aquestes mesures tenen incidència en dos aspectes:

  - Totes les competicions esportives federades, escolars o privades s’ajornen durant 15 dies, tot i que els entrenaments i les classes extraescolars es podran dur a terme amb normalitat respectant totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat establerts. Aquesta mesura no afecta a les competicions estatals, internacionals i professionals.

  - Les instal·lacions i centres esportius, tant municipals com de titularitat privada, continuen oberts amb un aforament del 50%.

 • Gemma Triay i Lucía Sainz, i Juan Lebrón i Alejandro Galán, guanyadors/es de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

  El torneig, que s'ha celebrat del 10 al 18 d’octubre, ha reunit els i les millors jugadors/es del moment i ha convertit la ciutat comtal en l’epicentre del pàdel mundial.

  Aquest, a més, ha sigut el primer torneig de pàdel amb la presència d’aficionats a les graderies des de l’inici de la pandèmia, amb totes les mesures higièniques i de seguretat establertes.

  Més informació

 • Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020”

  El regidor d’Esports, David Escudé, va obrir l'acte afirmant que "Barcelona i el món de la natació han establert una magnífica relació des de fa 100 anys".

  La tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, i el regidor d’Esports, David Escudé, van participar el passat 9 d’octubre en l’acte de presentació del llibre “Centenario RFEN 1920-2020”, que va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Allí, van estar acompanyats del president de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, i de diverses personalitats institucionals i esportives.

  Més informació

 • David Escudé participa en el 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030

  Aquest dijous el regidor d'Esports, David Escudé, va obrir la segona sessió del 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030 amb la ponència "Cómo construir una marca de Ciudad y usar el Deporte como eje para la recuperación social".

  Escudé va parlar de Barcelona com a referent de ciutat esportiva que utilitza l’esport com a dinamitzador social i econòmic i va afirmar que "Seguim treballant per posicionar la ciutat de Barcelona com una ciutat referent a nivell mundial. Volem que la gent vingui a Barcelona a fer esport".

  Més informació

 • Barcelona serà la seu de la Copa d’Europa de Triatló

  L’Ajuntament de Barcelona i la FETRI organitzen l’esdeveniment internacional el proper 25 d’octubre que es disputarà sota la modalitat d’esprint, i que comptarà amb la col·laboració de l’European Triathlon Union (ETU) i la Federació Catalana de Triatló.

  La prova extremarà les mesures de seguretat sota la supervisió de les autoritats sanitàries i governamentals i en estreta col•laboració amb elles.

  Més informació

Actualitat

La Caminada Internacional de Barcelona 2020 anul·lada per les noves mesures adoptades pel Procicat

dj., 15/10/2020 - 11:02

Caminades. El 17 i 18 d’octubre Barcelona havia d'acollir, un any més, la Caminada internacional de Barcelona.

S’ajornen durant 15 dies les competicions esportives federades i escolars com a mesura de prevenció

dj., 15/10/2020 - 10:46

Ciutat. Noves mesures preventives per l'expansió de la covid-19.

Gemma Triay i Lucía Sainz, i Juan Lebrón i Alejandro Galán, guanyadors/es de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

dt., 13/10/2020 - 15:03

Pàdel. El millor pàdel del món arriba a Barcelona, un any més, de la mà de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020”

dv., 09/10/2020 - 10:54

Ciutat. El regidor d’Esports, David Escudé, ha obert l'acte afirmant que "Barcelona i el món de la natació han establert una magnífica relació des de fa 100 anys".

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.