Esports | Institut Barcelona Esports
 • Comença el Fòrum Olímpic!

  Sabeu quin és l’impacte dels esports i les disciplines emergents en un món global? Aquest 15 i 16 d’octubre se celebra el Fòrum Olímpic al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  L’acte, que tindrà lloc el dimarts complet i part del dimecres, permetrà enraonar amb diferents experts esportius sobre quina direcció està agafant l’esport avui en dia.

  Consulta el programa

  Més informació

 • Sant Andreu segueix liderant el Correbarri

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Correbarri, una prova atlètica que enfronta als diferents districtes de la ciutat. 

  En aquesta edició, els veïns de Sant Andreu s’han imposat per quarta vegada consecutiva gràcies als atletes Mohamed El Ghazouany i Mireia Guarner, vencedors de la prova individual.

  Més infomació

 • Posa't en marxa i suma't a la família!

  Al llarg del diumenge té lloc una nova edició de la cursa ‘En marxa per la paràlisi cerebral’, un esdeveniment que vol donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d’aquestes persones.

  És també un homenatge a totes les persones que d’una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats similars i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible.

  Més informació

 • Corre una nova Cursa Eurofitness!

  La cursa, celebrada al districte barceloní de Nou Barris i oberta a tothom, permet triar córrer de forma individual o formant part d’algun dels Clubs Eurofitness.

  En aquest últim cas, els 4 millor qualificats de cada club, comptant entre aquests amb una dona (com a mínim), comptaran per fer guanyador a un club o a un altre. 

  Més informació

 • Comença un cap de setmana ple de ioga amb el Global Yoga Congress

  Barcelona es consolida com la capital del ioga del sud-europeu amb la 2a edició del Global Yoga Congress.

  Més de 90 dels millors mestres del ioga de tot el món es reuneixen en aquest esdeveniment únic per oferir tots els nivells i tots els estils de ioga.

  Més informació

 • Coneixes el XI ASPC International Forum on Elite Sport?

  Aquest dijous i divendres, als matins, té lloc el XI ASPC International Forum on Elite Sport al Camp Nou.

  L’acte, serà una oportunitat única per a tots els que treballen en el camp dels esports d'elit per aprendre sobre l'acompliment integrador, el lideratge i els models de gestió en els esports d'elit, entre molts desafiaments rellevants, com la dona en els esports d'elit i e-sports.

  Més informació

Actualitat

dt., 10/01/2019 - 12:54

Tres milions d'euros en subvencions per a les activitats esportives extraescolars

Ciutat. Un any més ja s’han presentat les subvencions per a les activitats esportives extraescolars. Consulteu-les!

dl., 10/14/2019 - 15:04

En marxa les jornades "L'Esport fa escola"

Educació. Del 14 al 29 d'octubre, a l'INEFC de Barcelona, se celebren aquestes jornades de formació per al professorat en el marc del programa “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

dl., 10/14/2019 - 15:37

El tast atlètic del CEEB arriba a La Mar Bella

Esport escolar. Durant els mesos d’octubre i novembre, el CEM La Mar Bella acollirà el Tast atlètic del CEEB, tres jornades d’atletisme dirigides a les escoles.

dt., 09/10/2019 - 15:32

Obertes les inscripcions per la Cursa dels Nassos 2019

Cursa. La Cursa dels Nassos es correrà el dissabte 31 de desembre a partir de les 17.30h, en la que és una de els cites més destacades del darrer dia de l’any a Barcelona.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.