Esports | Institut Barcelona Esports
 • 4a conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

  Aquest dijous, al Museu Olímpic i de l'Esport, vam assistir a la 4a conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’.

  Amb el nom de '40 anys de polítiques esportives municipals. La popularització de l’esport' la conferència va girar al voltant de les polítiques esportives municipals i va servir com a tret de sortida per a l'exposició 'Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona'.

  Més informació

 • 1er Congrés Internacional a les Grans Ciutats

  Els dies 20 i 21 de març del 2019, Barcelona, amb el suport de L'Hospitalet, organitza el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats a l'INEFC de Barcelona.

  Durant dos dies, se celebraran diferents conferències, taules de debat i grups de treball per aprofundir en tots aquests temes i donar una resposta a la ciutadania, que cada vegada fa més esport.

  Presentem nou web!

 • 40 anys de polítiques esportives municipals

  Avui se celebra la 4a conferència del cicle ‘El valor de l’Esport en el segle XXI’, una xerrada que pretén abordar la història de l’esport municipal i com s’ha anat teixint la realitat esportiva actual. Us hi esperem!

  En conseqüència, des d'avui i fins al mes de març, el Museu Olímpic i de l'Esport serà l'escenari de l'exposició 'Ara fa 40 anys', que mostra les primeres polítiques esportives que va dur a terme l'Ajuntament en democràcia.

  Més informació

 • Enguany, homologuem 297 entitats com organitzadores d'esport extraescolar

  Aquest dimarts, a l'Espai Jove La Fontana, hem entregat els certificats d'homologació a gairebé 300 entitats de la ciutat que organitzen activitats esportives extraescolars i reuneixen una sèrie de criteris de qualitat per assolir l'homologació. Celebrem que cada any hi hagi més entitats homologades per a un esport en edat escolar de qualitat.

  Amb l’homologació, assegurem i impulsem que les entitats organitzadores d'esport a la ciutat reuneixen uns criteris mínims i estàndars de qualitat, tant pel que fa a l’oferta com en relació a les titulacions de monitors i monitores, ratios dels grups, etc. Un aspecte fonamental per promocionar l'esport de qualitat en edat escolar.

  Més informació

 • Totes les opcions per fer esport a l'espai públic

  Barcelona és una ciutat d'esport, amb un munt de possibilitats per gaudir de la pràctica esportiva. A banda de les moltíssimes instal·lacions municipals que hi ha, i de totes les activitats esportives que se celebren, la ciutat ofereix un gran ventall d'opcions per fer esport a l'espai públic.

  Córrer: circuits esportius
  Caminar: cicles de caminades
  Circuits gimnàstics
  Programa 'Activa't als parcs'
  Programa 'Ens movem'
  Parcs Esportius Urbans
  Litoral Marítim

  Trieu la vostra opció i gaudiu de l'esport a l'aire lliure!

 • Participa en el concurs SpotSport 2019!

  La Fundació Barcelona Olímpica convoca el vuitè concurs de vídeos per a la campanya promocional de la 10a edició del BCN Sports Film Festival. El concurs té com a objectiu la producció d'un vídeo promocional original de vint segons, que serà la imatge oficial de la campanya publicitària del festival i es dotarà als seus creadors amb 1.000 € en metàl·lic.

  El termini d'inscripció i de lliurament dels vídeos finalitza el 15 de febrer de el 2019.

  Consulta les bases!

  Més informació

   

Actualitat

Buff Epic Run

dl., 12/10/2018 - 18:28

Arriba la cursa d'obstacles més divertida!

Curses. Aquest cap de setmana se celebra la onzena edició de la Buff Epic Run, al Parc del Fòrum, amb nous obstacles espectaculars.

dc., 12/12/2018 - 09:55

Dia i nit sense parar de córrer

Atletisme. Des de les 12:00 hores del dissabte, fins les 12:00 hores del diumenge, se celebren les 24 hores d'ultrafons en pista a les pistes d'atletisme de Can Dragó.

dt., 12/04/2018 - 10:00

La Caminada del Nadal solidari tanca la temporada del Barnatresc

Caminades. Per tal de contribuir a cobrir les necessitats de persones vulnerables, s'ha arribat a un acord amb Càritas per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d'aliments.

Sagrera

dv., 12/14/2018 - 12:12

Vine a córrer la Cursa de La Sagrera!

Curses. Aquest diumenge se celebra la 41a edició de la cursa de La Sagrera, la segona cursa popular més antiga de la ciutat.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.