Esports | Institut Barcelona Esports
 • Com ha de ser l'esport a Barcelona, a debat!

  L’Institut Barcelona Esports celebra una sessió participativa per debatre com ha de ser l’esport a Barcelona al període 2020-2023.

  Tindrà lloc el dissabte 29 de febrer, de 9.30 hores a 14 hores al nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro i hi poden participar tots els agents i organitzacions esportives de Barcelona (clubs, entitats, federacions, instal·lacions, col·lectius i empreses esportives…), i tots els veïnes i veïnes interessades en l’esport de Barcelona.

  Inscriu-te

  Més informació

 • El Barcelona Spain Masters ja és aquí!

  Del 18 al 23 de febrer se celebra el Barcelona Spain Masters al CEM Olímpics Vall d'Hebron, un dels campionats de bàdminton més prestigiosos del món.

  Aquesta competició, que s’enquadra dins del grup de tornejos més prestigiosos a nivell mundial del prestigiós HSBC World Tour, permetrà veure als millors esportistes del moment.

  Més informació

 • El Club Natació Kallípolis rep la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

  Ahir dimarts, a les 18.00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va tenir lloc l'entrega d'aquest guardó. Sabeu a qui se li concedeix aquest distintiu?

  La Medalla d’Or al Mèrit Esportiu és un premi que atorga l’Ajuntament com a reconeixement a una dilatada trajectòria esportiva i exemplar.

  Més informació

 • 23.000 persones se citen amb la història en una eDreams Mitja Marató de Barcelona de rècord!

  L’atleta Victor Chumo s’ha proclamat campió de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona confirmant així els pronòstics. Ashete Bekere, campiona en categoria femenina.

  Aquest diumenge s’ha celebrat una de les curses més emblemàtiques i esperades del calendari barceloní, l'eDreams Mitja Marató de Barcelona, que ha tornat a omplir els carrers de la ciutat de corredors i corredores. La prova, que té el certificat d'or de la IAAF, és una de les millors mitges del calendari!

  Més informació

 • Vols guanyar unes vambes Saucony?

  Participa en el concurs de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, amb el hashtag #EMMB2020, i guanya unes vambes per recórrer la ciutat fent esport.

  Del 10 al 15 de febrer del 2020, BCN Esports, mitjançant les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook, convida als seus seguidors/es a respondre una pregunta, de manera encertada, a qualsevol d’aquestes tres xarxes socials amb un temps màxim de 24 hores per respondre.

  Més informació

 • Les millors espases femenines lluiten a Barcelona

  Del 7 al 9 de febrer l'INEFC és l'escenari d'un nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Esgrima.

  Les millors espasistes del món pugnen per guanyar l’àmfora que distingeix als esdeveniments esportius internacionals de més prestigi de la Ciutat Comtal, els TICB.

  Més informació

Actualitat

dt., 02/11/2020 - 17:15

El Barcelona Spain Masters ja és aquí!

Bàdminton. Del 18 al 23 de febrer se celebra el Barcelona Spain Masters 2020 al CEM Olímpics Vall d'Hebron, un dels campionats de bàdminton més prestigiosos del món.

Barcelona 29/09/2019. 41a Cursa de la Mercè.

dt., 02/18/2020 - 12:42

Com ha de ser l'esport a Barcelona, a debat!

Ciutat. L’IBE celebra una sessió participativa per debatre com ha de ser l’esport a Barcelona al període 2020-2023. Tindrà lloc el dissabte 29 de febrer, de 9.30h a 14h al nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro.

dl., 02/10/2020 - 17:14

Fes guanyar a la teva universitat!

Curses. Barcelona acollirà el proper 1 de març, a les 9:30 hores al Parc dels Auditoris del Fòrum, la sisena edició de la Unirun, la cursa de les universitats.

Correr per Compromis II

dc., 02/12/2020 - 13:36

Els Premis Córrer per Compromís reconeixen 13 projectes solidaris

Premis. L’Ajuntament de Barcelona destina 130.000 euros a premiar 13 projectes esportius solidaris en la V edició dels Premis “Córrer per Compromís”.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.