Esports | Institut Barcelona Esports
 • 23.000 persones se citen amb la història en una eDreams Mitja Marató de Barcelona de rècord!

  L’atleta Victor Chumo s’ha proclamat campió de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona confirmant així els pronòstics. Ashete Bekere, campiona en categoria femenina.

  Aquest diumenge s’ha celebrat una de les curses més emblemàtiques i esperades del calendari barceloní, l'eDreams Mitja Marató de Barcelona, que ha tornat a omplir els carrers de la ciutat de corredors i corredores. La prova, que té el certificat d'or de la IAAF, és una de les millors mitges del calendari!

  Més informació

 • Vols guanyar unes vambes Saucony?

  Participa en el concurs de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, amb el hashtag #EMMB2020, i guanya unes vambes per recórrer la ciutat fent esport.

  Del 10 al 15 de febrer del 2020, BCN Esports, mitjançant les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook, convida als seus seguidors/es a respondre una pregunta, de manera encertada, a qualsevol d’aquestes tres xarxes socials amb un temps màxim de 24 hores per respondre.

  Més informació

 • Les millors espases femenines lluiten a Barcelona

  Del 7 al 9 de febrer l'INEFC és l'escenari d'un nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Esgrima.

  Les millors espasistes del món pugnen per guanyar l’àmfora que distingeix als esdeveniments esportius internacionals de més prestigi de la Ciutat Comtal, els TICB.

  Més informació

 • Avui es presenta la Volta a Catalunya

  La Volta Ciclista a Catalunya ja té definides les set etapes que conformaran l’edició 100 de la prova, que es celebrarà entre els propers 23 i 29 de març.

  Un any més, els detalls del recorregut de cada etapa es donaran a conèixer avui durant la presentació de la cursa a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona.

  Més informació

 • L'Esport Inclou present a la ciutat!

  La inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual, protagonistes de la següent sessió formativa de l'Esport Inclou Esport Inclou.

  Avui, 5 de febrer, entre les 9 i les 14 hores, tindrà lloc un nou curs del programa de formació d’Esport Inclou. 'Estratègies per a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual en els jocs motors i l’esport' és el tema de la sessió formativa del programa que se celebra al Centre Esportiu Municipal La Verneda.

  Més informació

 • La nova Llei de l'Esport i l'Activitat Física de Catalunya a debat

  Ahir al migdia el Col·legi d'Economistes de Catalunya va acollir una taula de debat sobre la nova Llei de l'Esport i l'Activitat Física de Catalunya.

  Els ponents van ser el Secretari General de l'Esport Gerard Fuigueras, el president de la UFEC Gerard Eesteva, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona David Escudé, el president de la UCEC Jaume Domingo, el president del COPFLEC Pere Manuel, i el president de l'ADECAF Toni Brocal.

Actualitat

Correr per Compromis II

dc., 02/12/2020 - 13:36

Els Premis Córrer per Compromís reconeixen 13 projectes solidaris

Premis. L’Ajuntament de Barcelona destina 130.000 euros a premiar 13 projectes esportius solidaris en la V edició dels Premis “Córrer per Compromís”.

dt., 02/11/2020 - 17:15

El Barcelona Spain Masters ja és aquí!

Bàdminton. Del 18 al 23 de febrer se celebra el Barcelona Spain Masters 2020 al CEM Olímpics Vall d'Hebron, un dels campionats de bàdminton més prestigiosos del món.

dt., 02/11/2020 - 15:39

Ja arriba el millor cinema esportiu

Festivals. Del 2 al 6 de juny se celebra el BCN Sports Film Festival, un festival que prolonga el términi de presentació dels projectes fins el dia 28 de febrer de 2020 a les 23:59 hores.

dl., 02/10/2020 - 17:14

Fes guanyar a la teva universitat!

Curses. Barcelona acollirà el proper 1 de març, a les 9:30 hores al Parc dels Auditoris del Fòrum, la sisena edició de la Unirun, la cursa de les universitats.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.