Esports | Institut Barcelona Esports
 • Diumenge vine a córrer a l’Estadi

  Aquest proper diumenge és l’últim del mes de febrer i com cada últim diumenge de mes, tothom qui ho vulgui pot entrenar-se a la pista de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que s'obre als veïns i a les veïnes de la ciutat.

  L’activitat, que està emmarcada en els nous usos que es vol donar a l’Anella Olímpica, començarà a les 10:00 hores i compta amb el suport de la Federació Catalana d'Atlestisme, afavorint així que hi pugui participar qualsevol persona independentment del seu grau de preparació.

  Més informació

 • La Cursa de Bombers de Barcelona canvia de data

  A causa de la celebració de les eleccions generals el proper 28 d’abril, la Cursa de Bombers de Barcelona ha de traslladar la seva data de realització. Per compatibilitat amb el calendari anual de proves esportives ja establert, la nova data és diumenge 27 d’octubre de 2019.

  El canvi de data no afectarà a la sortida que seguirà sent des de l'Av. Marquès de l'Argentera, amb la mateixa hora de sortida - les 9:00h del matí - i el mateix recorrregut. Les inscripcions fetes amb l'antiga data, tindran validesa per al 27 d'octubre.

  T'esperem el 27 d'octubre en una nova edició de la Cursa Bombers carregada d'emocions i espectacle!

  Més informació

 • Revisem i actualitzem el Pla Estratègic de l’Esport de Barcelona 2012-2022

  Estem en ple procés de revisió i actualització del Pla Estratègic de l’Esport de Barcelona 2012-2022. Durant dues setmanes, estem realitzant sessions per fer millorar tot allò relacionat amb l'esport a la ciutat.

  Amb aquesta finalitat convidem a tots els agents esportius i a totes les persones interessades en el món de l’esport de Barcelona a participar en la seva revisió, en un procés que permetrà actualitzar la diagnosi del sector i identificar els elements claus a considerar en la continuïtat de la seva execució.

  Inscripcions

  Més informació

 • Ja està en marxa el Barcelona Spain Masters 2019

  Del 19 al 24 de febrer se celebra una nova edició del Barcelona Spain Masters al CEM Olímpics, un dels esdeveniments de bàdminton més prestigiosos a nivell mundial.

  Amb l’objectiu de promoure aquest esport emergent a la ciutat i emmarcat dins el programa 'L'escola fa esport a la ciutat', diferents especialistes de la federació han visitat un total de 50 escoles per difondre la pràctica del bàdminton en l’àmbit escolar a diferents a alumnes i professors entre cinquè de primària i tercer de la ESO.

  Més informació

 • El millor judo present a Barcelona

  Aquest cap de setmana, els millors judoques del moment s’han citat en el 46è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo, un campionat celebrat al CEM Olímpics.

  Un any més, la prova s’ha celebrat en categoria masculina i femenina i ha comptat amb set categories diferents depenent del pes dels lluitadors, donant així opció de veure quin és el nivell actual d’un dels esports amb més llicències federatives.

  Més informació

 • El Pla de formació de l'Esport Inclou, al detall

  La pràctica de l’activitat fisicoesportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, especialment d’aquelles que són més vulnerables com a conseqüència d’alguna discapacitat, incidint positivament en aspectes claus com la salut, la inclusió i la cohesió social de la ciutat.

  Per aquest motiu, és necessari tenir a l’abast un programa com l’Esport Inclou, específicament adreçat a totes aquelles persones amb discapacitat física, intel·lectual, auditiva, visual i/o amb trastorn mental que viuen a la ciutat de Barcelona.

  Més informació

Actualitat

dc., 02/20/2019 - 17:06

Apunta't a la I Jornada d'Activitat Física, Esport i Acció Social

Ciutat. El 19 de març, a l'INEFC de Barcelona, se celebra aquesta Jornada que vol analitza i comprendre el potencial de l'activitat física i l'esport com a eines de transformació social.

dl., 02/18/2019 - 10:22

Barcelona, seu del millor bàdminton

Bàdminton. Del 19 al 24 de febrer se celebra el Barcelona Spain Masters 2019 al CEM Olímpics Vall d'Hebron, un dels campionats de bàdminton més prestigiosos del món.

dc., 02/20/2019 - 09:38

Menys d'un mes per a l'inici del Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats

Ciutat. Durant dos dies, professionals i experts d'entitats i institucions d'Europa i d'arreu del món amb vinculació a l'esport, participaran en aquesta primera edició del Congrés.

dl., 02/18/2019 - 09:37

Una caminada màgica i solidària

Solidaritat. El diumenge 24 de febrer de 2019 se celebra a la ciutat una nova edició de la Barcelona Magic Line, amb festa final a la plaça de la Catedral a partir de les 17:00 hores.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.