Esports | Institut Barcelona Esports
 • El TRAM Barcelona Open ja és aquí!

  Avui dimarts se celebra la presentació del TRAM Barcelona Open, un torneig internacional de tennis en cadira de rodes que viu la seva quarta edició a la ciutat.

  Com ja és habitual, el campionat disposa d’una gran nòmina de tennistes masculins i femenins i compta amb les modalitats d’individuals i dobles. Enguany, i com a prova del creixement que va tenint any rere any, el torneig disposa d'una participació de 40 jugadors i jugadores de gran nivell mundial de 15 nacionalitats diferents.

  Més informació

 • La Universitat Politècnica de Catalunya guanya la 7a edició de la Unirun

  Aquest 16 de maig les ciutats de Barcelona i Sant Adrià del Besòs han acollit la setena edició de la Unirun, la Cursa de les Universitats. La prova, promoguda per les 12 universitats catalanes mitjançant l’ECU (Esport Català Universitari), s'ha celebrat al voltant del Parc del Fòrum, i ha complert amb totes les mesures preventives contra el contagi de la covid-19.

  La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha estat la guanyadora de la Unirun 2021. El guanyador de la prova masculina ha estat Carles Castillejo (15:17), de la Universitat Autònoma de Barcelona, mentre que la primera dona en creuar la meta ha estat Marta Castroviejo (17:53) , també de la UAB.

  Més informació

 • S’amplia l’horari d’obertura de les Instal·lacions Esportives Municipals fins a les 23.00 hores

  Les principals novetats d’aquestes mesures dictades pel PROCICAT, que van entrar en vigor el passat 9 de maig, són l’eliminació del toc de queda i la finalització del confinament perimetral de Catalunya.

  Aquestes noves mesures afecten el sector esportiu de la següent manera: en primer lloc, s’amplia l’horari d’obertura de les Instal·lacions Esportives Municipals, els equipaments esportius, els pavellons i els gimnasos, que podran romandre oberts fins a les 23.00 hores; i en segon lloc, es permet realitzar activitats físiques i esportives sense limitació territorial.

  Més informació

   

 • El Campus Olímpia t'espera!

  El programa municipal de vacances d’estiu per a infants i adolescents, el Campus Olímpia, ja ha obert inscripcions. Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la covid-19, les inscripcions a totes les activitats s’han de fer a través de mitjans telemàtics i no presencials.

  Tanmateix, les activitats estan subjectes a possibles variacions depenent de l’evolució de la pandèmia i, com a novetat, aquest any també s’anul·la el procediment de recollida de número per al sorteig de l’ordre d’inscripció als Campus Olímpia i les inscripcions seguiran el mateix procés que la resta d’activitats.

  Més informació

 • “L’esport com a eina de salut”, nova conferència del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”

  Aquest dimecres 5 maig ha tingut lloc la primera conferència de l’any del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”, sobre “L’esport com a eina de salut”.

  La jornada, amb seu al Museu Olímpic i de l’Esport, ha permès compartir i divulgar sobre les diverses mesures preventives que s’han dut a terme des de l’inici de la pandèmia i com afrontar el retorn a les instal·lacions esportives amb confiança.

  Més informació

 • Camina per Horta-Guinardó amb el Barnatresc

  Aquest mes de maig arriba una nova Caminada Barnatresc, que manté els dos formats adaptats a la situació sanitària derivada de la covid-19.

  El passat cap de setmana, 1 i 2 de maig, ha tornat a la ciutat una nova caminada presencial, que en aquesta ocasió ha tingut lloc al districte d’Horta-Guinardó. Es tracta de la segona jornada del cicle de caminades Barnatresc 2021 i des del 3 i fins al 16 de maig és el torn de fer-la en format virtual.

  Més informació

Actualitat

S’amplia l’horari d’obertura de les Instal·lacions Esportives Municipals fins a les 23.00 hores

dg., 09/05/2021 - 11:04

Ciutat. Les noves mesures anunciades pel PROCICAT entren en vigor a partir del 9 de maig.

Descobreix Sant Andreu amb una nova Caminada Barnatresc

dl., 17/05/2021 - 13:46

Caminades. Aquest mes de maig i juny caminem pel districte de Sant Andreu amb la tercera caminada del cicle Barnatresc.

La Universitat Politècnica de Catalunya guanya la 7a edició de la Unirun

dc., 12/05/2021 - 17:11

Curses. La Unirun 2021 ha estat també Campionat de Catalunya Universitari 5k.

L’Ajuntament de Barcelona remodela les pistes de bàsquet del parc del Poblenou amb la col·laboració de Foot Locker i la NBA

dt., 11/05/2021 - 14:56

Ciutat. L’actuació de renovació dona a aquesta àrea esportiva una nova imatge que uneix la pràctica esportiva i l’art urbà.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.