Esports | Institut Barcelona Esports
 • Èxit total dels Campionats del món de pilota

  Del 14 al 20 d’octubre, Barcelona ha estat l’escenari del Campionat del món de Pilota, un gran esdeveniment que ha portat a la capital catalana els millors esportistes del món d’aquest esport.

  El CEM Olímpics Vall d'Hebron, amb les instal·lacions renovades, ha estat el centre neuràlgic d'un Mundial que ha estat un gran èxit i en què la selecció de França ha estat la millor. El podi l'han completat la selecció espanyola i la mexicana.

  Més informació

 • Balanç dels 33ens Campionats Europeus de Waterpolo

  Demà, la Sala Joan Maragall del Centre Cívic Pati Llimona és l'escenari de la roda de premsa de balanç dels 33ens Campionats Europeus de Waterpolo.

  Aquesta cita internacional va ser a la ciutat del 14 al 28 de juliol i es va disputar a les Piscines Bernat Picornell. A més, la selecció espanyola masculina i femenina va aconseguir uns meritoris segon i tercer lloc, respectivament.

  Més informació.

 • La Caminada més internacional del Barnatresc

  Aquest diumenge ha finalitzat una nova edició de la Caminada Internacional de Barcelona del cicle Barnatresc, una prova molt especial, amb diferents itineraris, que ha comptat amb participants vinguts de 26 països diferents.

  La prova, distribuïda entre el dissabte i el diumenge, ha comptat amb 5 itineraris diferents amb recorreguts ben diversos amb sortida i arribada al Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella.

  Més informació

 • Inici dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de beisbol i polo

  Barcelona és sens dubte, una de les capitals de l’esport i, cada any, és l’escenari de molts Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona (TICB) de gairebé tots els esports. Sabeu quins hi han aquest cap de setmana?

  El 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de beisbol se celebra el 20 i el 21 d’octubre al Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas.

  El 30è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de polo se celebra durant dos caps de setmana, del 19 al 28 d’octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.

 • Mèxic 1968: uns Jocs Olímpics innovadors i universals

  Aquest dijous, a les 18:30 hores, torna l'Aula d'Història al Museu Olímpic i de l'Esport, aquesta vegada per enraonar sobre els Jocs Olímpics de Mèxic 1968, els primers celebrats a l'Amèrica Llatina.

  Els de Mèxic van ser uns Jocs innovadors, pels progressos tecnològics, i universals perquè se'n va difondre la imatge per televisió arreu del món. Juntament amb els de Jocs d'Hivern de Grenoble, celebrats el mateix any, aquests Jocs van ser l'inici d'una nova etapa caracteritzada per una progressiva transformació del moviment olímpic.

  Més informació

 • Es presenta el llibre "Barcelona, ciutat de l'esport"

  Aquest dimecres 17 d'octubre, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic i de l'Esport.

  Aquest llibre pretén posar de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona, quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels cuitadans i ciutadanes de Barcelona i recuperar tot allò que es va fer l'any passat, quan la ciutat va commemorar el 25è aniversari dels Jocs.

  Per assistir a la presentació, cal realitzar la inscripció gratuita:  Inscriu-t’hi!

Actualitat

dg., 10/21/2018 - 21:25

França es proclama campiona del món a Barcelona

Pilota. França es proclama campiona del món a Barcelona al renovat Centre Esportiu Municipal Olímpics.

dg., 10/21/2018 - 20:50

Esport per a tothom en un ‘dissabte inclusiu’

Esport Inclou. El proper 27 d’octubre se celebra una nova Jornada Inclusiva a la ciutat entre les 10:00 hores i les 14:00 hores.

dl., 10/15/2018 - 13:30

En marxa les jornades L'Esport fa escola!

Educació. Del 15 al 27 d'octubre, a l'INEFC de Barcelona, se celebren aquestes jornades de formació per al professorat en el marc del programa “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

dc., 10/10/2018 - 08:38

El CN Barcelona, un club centenari, al Museu Olímpic i de l'Esport

Exposicions. Fins al 2 de desembre, el Museu Olímpic i de l'Esport serà l'escenari de l'exposició fotogràfica del Club Natació Barcelona.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.