Esports | Institut Barcelona Esports
 • Descobriu el nou recorregut de la Zurich Marató de Barcelona 2019

  La 41a Zurich Marató de Barcelona, que se celebra el 10 de març del 2019, estrena nou recorregut pels carrers de la ciutat. Un circuit més ràpid, més pla i més suau on es busquen millors marques i més participació popular.

  Els principals motius dels canvis han estat reduir l'altimetria del circuit i evitar alguns dels girs més complicats. Alhora, s'han buscat carrers rectes i amplis per on fos possible imprimir un ritme fort i constant per part dels corredors.

 • Dia de novetats esportives a la ciutat

  Aquest dimarts, 20 de novembre, és un dia intens per a l'esport barceloní. De fet, serem en tres actes per explicar-vos totes les novetats que es presentin en relació a diferents esdeveniments esportius de la ciutat.

  A partir de les 12h, serem al Mercat del Ninot en la presentació de la Barcelona Magic Line 2019; a la 13h, i des de la torre Allianz, us detallarem totes les novetats de la 95a Jean Bouin - 69è TICB de cursa atlètica; i per últim, aquest vespre, serem a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per presentar el nou recorregut de la Zurich Marató de Barcelona 2019 i viure el macroentrenament que se celebra després.

  No perdeu detall i segui-ho tot al nostre perfil de Twitter!

 • L'Ajuntament planteja els reptes de ciutat envers la infància i l'adolescència

  Avui, la comissionada d'Esports, Marta Carranza participa a la jornada “La infància i l’adolescència a Barcelona: Què sabem, què està fent l’Ajuntament i reptes de ciutat”, organitzada per l'Àrea de Drets Socials del'Ajuntament de Barcelona.

  La comissionada participa en una taula rodona en què parlarà sobre el lleure educatiu, el joc i l'esport dels infants i adolescents a la ciutat. L'acte se celebra a partir de les 16:30 hores a l'Espai Jove la Fontana.

 • El 71,6% dels escolars de Barcelona fan esport de forma regular

  En la tercera enquesta d’hàbits esportius de la població en edat escolar a Barcelona, 2018, es mostra com es consolida la pràctica esportiva d’infants i adolescents.

  Pel que fa a la pràctica esportiva femenina, s’incrementa un 3,1%respecte a les dades de 2013 i passa del 69,2% al 72,3% i consolida també la reducció de la diferència entre gèneres que ja s’apunta des de l’enquesta de l’any 2007.

  Més informació

  Resultats enquesta

 • Esport a dojo a la ciutat!

  Un diumenge més, l’esport no s’atura a Barcelona. Us ho expliquem!

  Entre d’altres coses, avui juguem a golbol amb les fases finals del 1r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Goalball al Complex Esportiu de l’ONCE Catalunya, caminem per la ciutat amb la caminada de Montjuïc del cicle Barnatresc, correm amb el 6è Cros 3 Turons – La Diablada, juguem a billar amb el Club Billar Barcelona, i acabem el dia fent uns cops de tennis taula amb el 32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis de taula masculí.

  Més informació

 • La ciutat escalfa motors 10 anys després

  Aquest dissabte se celebra la vintena edició del Supercross & Freestyle Barcelona, un esdeveniment que no es veia a Barcelona des de fa 10 anys.

  L’acte, presenta un cartell molt atractiu de 40 pilots enquadrats en tres categories SX1 (450cc), SX2 (250cc) i 125cc dos temps. Tanmateix, l’espectacle de salts (freestyle) comptarà amb cinc especialistes de primer nivell internacional començant pel número 1 del món, el francès Tom Pagés.

  Més informació

Actualitat

dc., 11/21/2018 - 10:04

La Jean Bouin, llesta per a la 95a edició

Curses. La cursa, que també suposa el 69è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, és la més antiga de tot l'estat. Enguany, se celebra el 25 de novembre a les 9:00 hores.

dt., 11/20/2018 - 13:34

Esport i natura amb el 6è Gran Trail Collserola

Curses. Aquest dissabte arriba la sisena edició del Gran Trail Collserola, una cursa que es realitza de manera individual o en relleus.

dt., 11/20/2018 - 12:33

La platja de la Barceloneta, escenari del I Open Surf BCN

Surf. Ja ha començat el període d’espera per la disputa del I Open Surf Barcelona, un campionat celebrat a la instal·lació esportiva municipal Espai de Mar.

Correr per Compromis II

dl., 11/19/2018 - 15:28

En marxa la 4a edició dels premis "Córrer per compromís"

Premis. Es poden presentar projectes fins al 30 de novembre a les 14:00 hores, en uns premis que reconeixen projectes esportius de la ciutat que tinguin un contingut social i solidari destacat.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.