Esports | Institut Barcelona Esports
 • Els nens i nenes de Barcelona gaudeixen amb El Joc Perdut des de casa

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, convoca el proper,  dijous 28 de maig, coincidint amb el Dia Internacional del Joc, una sessió especial des de casa del projecte escolar en horari lectiu, El Joc Perdut.

  Així, els més de 5.000 nens i nenes que enguany participen en el projecte podran gaudir de la Jugada Final, l’activitat que posa punt final al programa, en aquesta ocasió, de manera telemàtica i des de casa. L’acció serà retransmesa per Betevé a les 9:50 hores.

  Més informació

 • L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa l’acció Cuidem a qui ens cuida

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, inicia l’acció “Cuidem a qui ens cuida” en el marc de la campanya de promoció de l’esport ciutadà, “BCN es mou dins de casa”. L’objectiu de la iniciativa és proporcionar, des del món de l’esport, recursos per compensar i disminuir la tensió que els i les professionals dels sectors de primera línia d’atenció a la ciutadania estan suportant durant aquest període de lluita contra la pandèmia del coronavirus. 

  L’acció consisteix en posar a la seva disposició continguts, enregistrats en vídeo, sobre tres blocs temàtics diferents: activitats físiques relaxadores, exercicis de fisioteràpia compensatoris i recomanacions de nutrició.

  Més informació

 • Tornem a fer esport a l’aire lliure, però amb responsabilitat

  S’inicia la recuperació de la pràctica esportiva a l’espai públic i els/les esportistes poden començar a practicar alguns esports a l’aire lliure, com ara: caminar, córrer, patinar i anar en bici.

  David Escudé, regidor d’Esports, recomana “fer-ho amb seny i seguir les indicacions de les autoritats sobre com ho hem de fer”, i emfatitza “juguem net amb totes les persones que s’han posat en risc aquestes darreres setmanes per cuidar-nos, cuidem ara nosaltres d’elles, juguem net amb les persones més sensibles, amb la gent gran, amb les nostres famílies. Si ho fem, arribarem abans a meta”.

  Més informació

 • Els nens i nenes de Barcelona celebren el “DANSA ARA des de casa”

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha realitzat avui a les 18.00 hores, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, el “Dansa Ara des de casa”, una sessió especial #desdecasa del projecte municipal de promoció escolar en horari lectiu Dansa Ara.

  Així, tots els nens i nenes que enguany participen en el projecte han assistit a una sessió en línia en què han realitzat conjuntament la dansa de “el mambo”, que feia dies que assajaven amb la seva classe, des de casa i en família.

  Més informació

 • Barcelona engega la campanya de promoció d’esport ciutadà: “BCN es mou dins de casa”  L’Ajuntament de Barcelona recomana a la ciutadania mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el seu domicili i ofereix propostes i recursos per facilitar-la.

  Les accions esportives i de promoció es fan a través de Decidim.Barcelona, en col·laboració amb Betevé, la Fundació Barcelona Olímpica, la xarxa de Centres Esportius Municipals i els clubs i les entitats esportives de la ciutat.

  A més, fer esport a casa té premi. Penja un vídeo al teu mur d'Instagram, etiqueta'ns, i guanya un parell de dorsals per córrer aquella cursa que més t'agradi.

  Més informació

 • BCN Es mou dins de casa

  Aquest diumenge, a les 12.00 hores, ha tingut lloc el gran repte esportiu, una sessió de fitnes compartida amb tota la ciudadania.

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, ha realitzat avui una sessió de fitnes compartida i simultània als balcons, al menjador, al saló i a qualsevol altre espai de les llars de la ciutat. Encara no heu vist el resultat? Un èxit total!

  Més informació

Actualitat

Tornem a fer esport a l’aire lliure, però amb responsabilitat

dj., 30/04/2020 - 21:23

Ciutat. A partir del dissabte 2 de maig, s’inicia la recuperació de la pràctica esportiva a l’espai públic i els/les esportistes podran començar a practicar alguns esports a l’aire lliure, com ara: caminar, córrer, patinar i anar en...

Els nens i nenes de Barcelona gaudeixen amb El Joc Perdut des de casa

dj., 21/05/2020 - 09:30

Joc Perdut. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, convoca el proper,  dijous 28 de maig, coincidint amb el Dia Internacional del Joc, una sessió especial des de casa del projecte escolar en horari...

L’esport a l’espai públic. Què es pot fer?

dc., 20/05/2020 - 08:00

Ciutat. El passat 2 de maig es va iniciar la recuperació de la pràctica esportiva a l’espai públic i els/les esportistes van poder començar a practicar alguns esports a l’aire lliure, com ara: caminar, córrer, patinar i anar en bici.

L’Oficina de l’Esport de Barcelona convoca una xerrada oberta sobre la gestió de les entitats esportives

dl., 18/05/2020 - 18:51

Ciutat. L’Institut de Barcelona Esports, a través de l’Oficina de l’Esport de Barcelona, celebrarà el proper dijous 21 de maig, de 17.30 a 19.30 hores, una “Xerrada oberta sobre la gestió de les entitats esportives a Barcelona”.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.