Esports | Institut Barcelona Esports
 • Inici dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de beisbol i polo

  Barcelona és sens dubte, una de les capitals de l’esport i, cada any, és l’escenari de molts Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona (TICB) de gairebé tots els esports. Sabeu quins hi han aquest cap de setmana?

  El 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de beisbol se celebra el 20 i el 21 d’octubre al Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas.

  El 30è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de polo se celebra durant dos caps de setmana, del 19 al 28 d’octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.

 • Mèxic 1968: uns Jocs Olímpics innovadors i universals

  Aquest dijous, a les 18:30 hores, torna l'Aula d'Història al Museu Olímpic i de l'Esport, aquesta vegada per enraonar sobre els Jocs Olímpics de Mèxic 1968, els primers celebrats a l'Amèrica Llatina.

  Els de Mèxic van ser uns Jocs innovadors, pels progressos tecnològics, i universals perquè se'n va difondre la imatge per televisió arreu del món. Juntament amb els de Jocs d'Hivern de Grenoble, celebrats el mateix any, aquests Jocs van ser l'inici d'una nova etapa caracteritzada per una progressiva transformació del moviment olímpic.

  Més informació

 • Es presenta el llibre "Barcelona, ciutat de l'esport"

  Aquest dimecres 17 d'octubre, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic i de l'Esport.

  Aquest llibre pretén posar de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona, quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels cuitadans i ciutadanes de Barcelona i recuperar tot allò que es va fer l'any passat, quan la ciutat va commemorar el 25è aniversari dels Jocs.

  Per assistir a la presentació, cal realitzar la inscripció gratuita:  Inscriu-t’hi!

 • El futbol català es vesteix de gala

  Aquest vespre, a les 19:30 hores a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, se celebra la 7a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Futbol (FCF) en el qual s’atorguen premis als esportistes que més van destacar la temporada passada.

  Àlex Granell (Girona) i Marta Corredera (Atlètic de Madrid, tot i que ara juga al Levante), seran els premiats com a millors jugadors. D'altra banda, el premi per al millor entrenador serà compartit entre Sergio González (Valladolid) i 'Rubi' (Osca, tot i que actualment entrena l'Espanyol), per els ascensos aconseguits a 1a Divisió.

  Coneixeu la resta de guardonats

 • Els millors pelotaris, a Barcelona

  Del 14 al 20 d’octubre, el Centre Esportiu Municipal Olímpics és l’escenari del Campionat del món de Pilota, un gran esdeveniment que porta a la capital catalana a 300 jugadors de 14 països diferents que participen en 14 competicions oficials.

  Amb l’objectiu que la competició sigui un èxit, s’han modificat les instal·lacions per adaptar-se a la reglamentació actual i gaudir així d’un esdeveniment esportiu de la magnitud d’uns campionats del món.

  Més informació

 • "Barcelona, ciutat de l'esport"

  Aquest dimecres 17 d'octubre, a les 18:30 hores, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic

  Aquest llibre posa de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona i quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Recordeu que per assistir a la presentació, cal realitzar l'inscripció gratuïta.

  Inscriu-t’hi

  Més informació

Actualitat

dt., 10/16/2018 - 07:00

Correblau, la cursa solidària amb l’autisme

El diumenge 21 d’octubre té lloc el CorreBlau, una cursa solidària per recaptar fons per finançar un projecte d’inclusió escolar de l’alumnat amb autisme

dl., 10/15/2018 - 13:30

En marxa les jornades L'Esport fa escola!

Educació. Del 15 al 27 d'octubre, a l'INEFC de Barcelona, se celebren aquestes jornades de formació per al professorat en el marc del programa “L’Escola fa Esport a la Ciutat”.

dj., 10/18/2018 - 13:04

Una caminada per visibilitzar l'esport com a eina contra les drogodependències

Caminades. El dissabte, 20 d'octubre, a les 9:30 hores, es donarà el tret de sortida a la 2a edició de la Caminada popular de la Federació Catalana de Drogodependències.

dl., 10/15/2018 - 13:15

El millor pàdel català es cita al Polo de Barcelona

Pàdel. Més de 300 parelles participen del 14 al 21 d'octubre en el XXVI Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband que se celebra a les instal·lacions del Real Club de Polo.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.