Esports | Institut Barcelona Esports
 • Una Cursa de Sant Antoni passada per aigua

  Aquest diumenge, sota una intensa pluja, hem viscut la primera cursa de l’any, la 41a edició de la Moritz Cursa de Sant Antoni.

  La cursa, de 10 quilòmetres, ha servit per veure que aquest any nou l’esport popular segueix creixent a la ciutat. Tanmateix, un cop acabada la cursa, hem gaudit amb la resta de curses infantils i amb la primera milla dels miops.

  Més informació

 • Una Cursa de Sant Antoni passada per aigua

  Aquest diumenge, sota una intensa pluja, hem viscut la primera cursa de l’any, la 41a edició de la Moritz Cursa de Sant Antoni.

  La cursa, de 10 quilòmetres, ha servit per veure que aquest any nou l’esport popular segueix creixent a la ciutat. Tanmateix, un cop acabada la cursa, hem gaudit amb la resta de curses infantils i amb la primera milla dels miops.

  Més informació

 • Seguim caminant per la ciutat amb el barnatresc

  Aquest diumenge és la data escollida per a la celebració de la primera caminada del Barnatresc 2019, la caminada de Sant Martí de Provençals.

  El punt de sortida de la caminada serà la plaça de les Glòries Catalanes i els caminants que hi participin hauran de recórrer una distància de 12,4km amb un màxim de tres hores i mitja. I tu, t’animes a començar l’any fent esport?

  Més informació

 • El patinatge es vesteix de gala

  Aquest divendres, a les 19:00 hores, el Saló d'Actes de l'INEFC de Barcelona serà l’escenari d’una cita molt especial per la Reial Federació Espanyola de Patinatge, la V Gala Anual del Patinatge.

  Un any més, l’acte que servirà per fer entrega dels diferents reconeixements atorgats a esportistes, àrbitres, jutges, clubs, membres federatius i altres entitats vinculades al patinatge durant l’any 2018.

  Més informació

 • Festa grossa per tancar el cicle Barnatresc 2018

  Avui, a les 20:00 hores, celebrem la Festa del Barnatresc 2018 a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  L’acte, obert a tothom, permetrà que totes aquelles persones que han seguit el cicle de les caminades rebin un seguit de guardons que premien la fidelitat dels participants. A més, durant la festa, es lliuraran els pins corresponents a les caminades del Barnatresc 2018, les mencions especials del concurs fotogràfic, els premis al concurs literari “Vivències Barnatresc 2018” i es presentarà oficialment el calendari del 2019.

  Més informació

 • Seguim de festa amb les activitats de Sant Antoni!

  Fins aquest cap de setmana, el barri de Sant Antoni celebra la seva Festa Major amb un munt d'activitats esportives per a tothom i volem viure-les amb vosaltres!

  A Barcelona, cada setmana se celebren festes majors als barris de la ciutat i aquestes són sinònim d’esport popular. Voleu saber quines activitats hi han programades fins aquest proper diumenge?

  Vegeu-les

Actualitat

dv., 01/11/2019 - 14:36

Activitats esportives a la FM Sant Antoni

Festes. Del 11 al 20 de gener, el barri de Sant Antoni celebra la seva Festa Major i està plena d'activitats esportives!

dc., 01/16/2019 - 16:00

La primera cursa de l'any, a Sant Antoni

Curses. És la 41a edició de la Moritz Cursa de Sant Antoni, de 10km, amb sortida a les 9:30 hores a l'encreuament entre el carrer Floridablanca i carrer Viladomat.

dl., 01/14/2019 - 17:18

Al juliol, els World Roller Games 2019, a Barcelona!

Esdeveniments. Al juliol, Barcelona serà l'escenari de la major cita mundial dels esports de roda petita: 10 Campionats del Món en un únic esdeveniment.

dv., 01/18/2019 - 10:42

Festa grossa per tancar el cicle Barnatresc 2018 i donar el tret de sortida al 2019

Caminades. El 17 de gener, a les 20:00 hores, vam celebrar la Festa del Barnatresc 2018 a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants i centenars de participants van recollir el seu pin!

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.