Esports | Institut Barcelona Esports
 • Els BWRG 2019 tanquen amb 140.000 espectadors

  Els Barcelona World Roller Games 2019 han arribat a la seva fi aquest diumenge passat, després d’11 dies d’intensa activitat esportiva. Ara és moment de fer balanç d'aquest gran esdeveniment internacional que ha situat Barcelona a l’epicentre mundial dels roller sports.

  Aquesta segona edició dels World Roller Games ha comptat amb la participació de 4.120 esportistes. En total, el número d’acreditats, entre participants i delegacions nacionals, ha estat de 8.979 persones.

  Més informació

 • Els World Roller Games 2019, presents a la ciutat fins diumenge

  Els Barcelona World Roller Games 2019 han omplert tota la ciutat de rollers. Aquests dies, més que mai, la ciutat ha gaudit dels millors patinadors i patinadores del moment!

  Aquest diumenge viurem un darrer dia intens dels BWRG2019, amb proves esperades i les finals de la competició.

  Més informació

 • Zhang Hao i Sofia Bogdanova, les sensacions de l’Inline Freestyle  

  L'Inline Freestyle és l’última de les 11 disciplines dels Barcelona World Roller Games que entra en acció des d’avui, i fins diumenge, serà present a les instal·lacions del Sant Jordi Club amb un elenc de patinadors del més alt nivell.

  Sabeu que el patinador xinès buscarà un nou títol mundial i la patinadora russa ja ha guanyat quatre campionats del món i nou europeus amb només 13 anys

  Més informació

 • A punt per navegar amb la XII Regata Puig Vela Clàssica Barcelona

  Del 10 al 13 de juliol té lloc, a les aigües de la ciutat, la 12a edició de la regata Puig Vela Clàssica Barcelona, que inclou vaixells clàssics i d’època i és una prova puntuable del calendari oficial d’aquestes modalitats.

  La competició, organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona manté obertes les inscripcions fins al mateix dia 10.

  Més informació

 • Els BWRG2019 també ens porten històries de superació

  Després d'una aparatosa caiguda a Colorado Hills durant una pràctica de Descens, Candy Dungan va deixar de sentir el seu cos per sota de la cintura.

  Un any i tres mesos després de l'accident, camina amb l'ajuda d'un caminador i espera anar amb crosses aviat per poder abandonar finalment la cadira de rodes.

  Més informació

 • Ja ha arribat la temporada d’estiu a les piscines municipals

  Tretze piscines municipals descobertes estaran obertes durant tota la temporada alta de bany.

  Ha arribat la calor de l’estiu, i això vol dir que ja s’ha iniciat oficialment la temporada de bany a les piscines descobertes municipals. Per tant, les instal·lacions s’adapten a l’estiu i ofereixen amplis horaris d’apertura els set dies de la setmana, de dilluns a diumenge. Encara no els coneixes? Us els expliquem!

  Més informació

Actualitat

dj., 07/11/2019 - 11:08

La Cursa de la Mercè, una activitat esportiva compromesa amb la ciutat i amb el món

Curses. La cursa és una de les proves més solidàries, i per això també inclou una gran cursa adaptada: un circuit de 2 quilòmetres pensat per a persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda.

dt., 07/02/2019 - 12:34

El bàsquet i l'atletisme protagonistes dels TICB del juliol

Esdeveniments. Al llarg de juliol, a Barcelona se celebraran dos nous Trofeus Internacionals Ciutats de Barcelona: el TICB de Bàsquet en Cadira de Rodes al CEM de l'Espanya Industrial, i el TICB Míting d'Atletisme a l’Estadi...

dc., 07/10/2019 - 10:04

Tot a punt per fer salut!

Ciutat. La pràctica habitual de l’activitat física ofereix un munt de beneficis a aquells que la practiquen de manera continuada i, un dels més destacats, és una gran millora de la salut.

dv., 06/28/2019 - 12:05

Ja ha arribat la temporada d’estiu a les piscines municipals

Piscines. Tretze piscines municipals descobertes estaran obertes durant tota la temporada alta de bany.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.