Esports | Institut Barcelona Esports
 • Més de 5.000 persones han celebrat la Festa del Fitnes 2019!

  Aquest 22 de setembre ha tingut lloc una nova edició d’aquesta espectacular festa a l’aire lliure, amb un gran èxit de participació.

  Un any més, l’acte emmarcat dins del programa de les Festes de la Mercè, ha permès de gaudir d’una gran jornada d’esport i activitat física saludable a milers de persones. I tu, també hi va ser?

  Més informació

 • Voleu guanyar 3 mesos de fitnes gratuïts?

  El proper 29 de setembre se celebra la Festa del Fitnes, la classe multitudinària de fitnes a l’aire lliure que organitza l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de La Mercè.

  Per donar visibilitat a la festa, BCN Esports us ha preparat un concurs ben senzill a través del qual podeu guanyar TRES subscripcions de TRES mesos cadascuna en un dels centres esportius adherits que participen a la Festa del Fitnes d’enguany. Participa-hi i gaudeix del millor esport a la ciutat!

  Inscriu-t'hi

  Més infomació

 • La Festa del Fitnes, accessible a tothom!

  La Festa del Fitnes, que se celebra aquest diumenge, és esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes en situació de discapacitat.

  Un any més, volen posar a l’abast de tothom la pràctica esportiva i per això, tots els centres i clubs de Barcelona sumen forces per assolir un objectiu comú: que milers de persones surtin al carrer per participar en una gran classe de fitnes.

  Participa a la Festa

  Més informació

 • Arriba el 10è TICB Futbol Sala ACELL

  Al setembre, Barcelona rebrà una gran varietat de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, i ara és el torn de la desena edició del TICB de Futbol Sala ACELL.

  L’acte, que té lloc entre el 20 i 22 de setembre al Centre Esportiu Municipal Mundet, permetrà veure de primera mà, entre d’altres seleccions, la potent selecció catalana, l’equip valencià Crecer en positivo Units i l’equip britànic Watford.

  Més informació

 • Pedalem amb el 15è TICB de Ciclisme en Pista

  Aquest cap de setmana, el Velòdrom Municipal d’Horta s’ha omplert de ciclistes amb motiu del 15è TICB de Ciclisme en Pista, que alhora és el Memorial Miquel Poblet.

  Al llarg de tot el dissabte, i finalment sense interrupcions per la pluja, s'han disputat multitud de proves de ciclisme, des de les Òmnium i fins a les Madison. 

  Consulteu el programa

  Més informació

 • Entrenaments per preparar l'última cursa de l'any

  Per tal de preparar la Cursa dels Nassos com cal, el club La Sansi, organitzador de l’esdeveniment, proposa tot un seguit de plans d'entrenament i de dates per participar en entrenaments oficials.

  Una de les dates destacades i que cal marcar en el calendari serà a l’estadi Olímpic de Montjuïc, el 14 de desembre.

  Més informació

Actualitat

dt., 07/16/2019 - 15:24

Comencen les aventures d’en “Karma”, el cavall de #BCNalgalop

Ciutat. Fes-te una foto amb l’etiqueta #bcnalgalop i guanya entrades per al CSIO Barcelona 2019, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.

dt., 09/03/2019 - 16:58

Recta final per la Cursa de Bombers del 2019!

Curses. Suma't ja a una de les curses més especials de la ciutat que, enguany, celebra el seu 21è aniversari.

dt., 09/17/2019 - 12:07

Celebra les Festes de la Mercè fent esport!

Mercè19. Rugbi platja, regata de ioles, patí a vela, BMX i fitnes són els principals protagonistes de la Mercè més esportiva.

dl., 09/16/2019 - 11:10

Prepara el Barcelona Triathlon by Santander a l'Estadi!

Triatló. La sessió serà el 19 de setembre i tancarà la programació d'entrenaments grupals organitzat amb Fasttriatlon.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.