Esports | Institut Barcelona Esports
 • Els millors pelotaris, a Barcelona

  Del 14 al 20 d’octubre, el Centre Esportiu Municipal Olímpics és l’escenari del Campionat del món de Pilota, un gran esdeveniment que porta a la capital catalana a 300 jugadors de 14 països diferents que participen en 14 competicions oficials.

  Amb l’objectiu que la competició sigui un èxit, s’han modificat les instal·lacions per adaptar-se a la reglamentació actual i gaudir així d’un esdeveniment esportiu de la magnitud d’uns campionats del món.

  Més informació

 • "Barcelona, ciutat de l'esport"

  Aquest dimecres 17 d'octubre, a les 18:30 hores, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic

  Aquest llibre posa de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona i quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Recordeu que per assistir a la presentació, cal realitzar l'inscripció gratuïta.

  Inscriu-t’hi

  Més informació

 • S'inaugura oficialment l'exposició del CN Barcelona al Museu Olímpic i de l'Esport

  La comissionada d'Esports, Marta Carranza, va assistir ahir per la tarda, a la inauguració de l'exposició 'Club centenari: Club Natació Barcelona', que es pot veure al Museu Olímpic i de l'Esport fins al 2 de desembre.

  La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l’existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica esportiva a la ciutat i per això fa una exposició monogràfica anual sobre un club centenari de Barcelona.

  Més informació

 • Instal·lacions renovades del CEM Olímpics per als Campionats del món de Pilota

  La comissionada d'Esports, Marta Carranza, ha visitat les obres realitzades al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d'Hebron amb motiu dels Campionats Mundials de Pilota que se celebren del 14 al 20 d'octubre.

  La principal millora ha estat la paret de rebot mòbil que permet que el frontó s'adapti a les diverses mides de la competició internacional. En total, l'Ajuntament de Barcelona ha invertit més de mig milió d'euros en unes instal·lacions que, després de l'esdeveniment, quedaran pel gaudi de la ciutadania.

  Més informació

 • Es presenta el llibre "Barcelona, ciutat de l'esport"

  Aquest dimecres 17 d'octubre, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic i de l'Esport.

  Aquest llibre pretén posar de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona, quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels cuitadans i ciutadanes de Barcelona i recuperar tot allò que es va fer l'any passat, quan la ciutat va commemorar el 25è aniversari dels Jocs.

  Per assistir a la presentació, cal realitzar la inscripció gratuita:  Inscriu-t’hi!

 • Comença el 23è TICB d'Escacs!

  Des d'aquest dilluns 8 d’octubre fins al 14 d'octubre se celebra el 23è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’escacs, una prova que reunirà als millors estrategues del país.

  Fins a l’11, es disputarà al Consulat Argentí (Pg. de Gràcia, 11) i del 12 al 14 al Recinte Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20).

  Més informació

Actualitat

dg., 10/14/2018 - 22:40

El futbol català es vesteix de gala

Celebracions. Aquest dimarts se celebra una nova edició de la Gala d’Estrelles del Futbol Català a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

dg., 10/14/2018 - 12:20

2.400 persones es posen en marxa per la paràlisi cerebral

Curses. Aquest 14 d'octubre s'ha celebrat la cursa 'En marxa per la paràlisi cerebral', una prova que homenatja totes les persones d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral.

dl., 10/15/2018 - 13:15

El millor pàdel català es cita al Polo de Barcelona

Pàdel. Més de 300 parelles participen del 14 al 21 d'octubre en el XXVI Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband que se celebra a les instal·lacions del Real Club de Polo.

dj., 10/04/2018 - 09:54

Es presenta el llibre "Barcelona, ciutat de l'esport"

Esdeveniments. Aquest dimecres 17 d'octubre, es presenta el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic!

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.