Esports | Institut Barcelona Esports
 • Se substitueix la cita prèvia pel control d'accés a les Instal·lacions Esportives Municipals

  El Govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat canvis en les mesures orientades a contenir la propagació de la covid-19, que entren en funcionament aquest 14 de juny, i que afecten el sector esportiu de la ciutat.

  Les principal novetat és que ja no cal demanar cita per fer activitats a l'interior dels equipaments esportius de la ciutat. S’aprova substituir la cita per un control d'accés i un registre que permeti la traçabilitat de contactes i controlar l'aforament, que continua sent del 70%. Tanmateix, es manté el nombre màxim d’assistents fins al 20%, en les competicions esportives a l’aire lliure amb un aforament autoritzat superior a 15.000 persones així com l’horari d’obertura al públic dels centres esportius que és fins a la 01.00 hores.

  Més informació

 • El Campus Olímpia t'espera!

  El programa municipal de vacances d’estiu per a infants i adolescents, el Campus Olímpia ja és aquí. 

  Enguany, les activitats estan subjectes a possibles variacions depenent de l’evolució de la pandèmia i, com a novetat, aquest any també s’anul·la el procediment de recollida de número per al sorteig de l’ordre d’inscripció als Campus Olímpia i les inscripcions seguiran el mateix procés que la resta d’activitats.

  Més informació

 • Barcelona celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artística

  La ciutat de Barcelona acull del 10 al 13 de juny, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artística, que és, també, superfinal de les World Series i preolímpic per als JJOO de Tokyo 2021.

  El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació artística està organitzat en col·laboració amb Federació Catalana de Natació i la Real Federación Española de Natación. És la primera vegada que se celebra un esdeveniment internacional de natació artística com aquest a Barcelona.

  Més informació

 • “La ciutat, espai de pràctica esportiva”, nova conferència del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”

  Aquesta dimecres ha tingut lloc la segona conferència de l’any del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”, que ha versat sobre “La ciutat, espai de pràctica esportiva”.

  La jornada, que s'ha celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport, ha permès enraonar i reflexionar sobre la importància de l’entorn d’una ciutat per a la pràctica esportiva. 

  Més informació

  Podeu veure la conferència aquí

 • Barcelona celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació

  Aquest cap de setmana, 5 i 6 de juny, arriba a Barcelona una de les cites més esperades per les persones amants de la natació, el 42è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació. La prova, que es diputa a la pisicna Pere Serrat del CN Sant Andreu, forma part del circuit Mare Nostrum i és una de les últimes competicions abans dels Jocs Olímpics de Tòquio. 

  El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona compta amb la participació de 330 nedadors i nadadores provinents de 30 països diferents. La competició compta amb les màximes mesures de seguretat i prevenció de la covid-19 i se celebra seguint la normativa vigent.

  Més informació

 • Barcelona Acull el 48è Trofeu de vela Comte de Godó

  Aquest 27 maig ha començat a Barcelona la 48a edició de l'Trofeu de vela Comte de Godó, una prova que es desenvoluparà en en aigües barcelonines fins al diumenge 30 de maig.

  Aquest any, la competició torna a la Normalitat i se celebra a sobre Dates tradicionals a finals de maig, despés que l'any passat s'hagués de disputar al mes de juliol a causa de les restriccions provocades per la pandèmia, i finalitzés abans d' hora.

  Més informació

Actualitat

Jaume Collboni i David Escudé inauguren l’esmorzar informatiu “Eines d’incentius fiscals al mecenatge esportiu”

dv., 18/06/2021 - 16:59

L’acte tindrà lloc al Cercle d’Economia de Barcelona.

Les piscines municipals descobertes de Barcelona enceten temporada d’estiu

dj., 17/06/2021 - 16:32

Cadascuna de les instal·lacions comptarà amb les garanties de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries.

Gaudeix de l’estiu als centres esportius municipals

dt., 15/06/2021 - 12:17

Ciutat. A Barcelona practicar esport és a l’abast de qualsevol ciutadà o ciutadana. No ho dubtis i aprofita les promocions que ofereixen els centres esportius municipals de la ciutat!

Se substitueix la cita prèvia pel control d'accés a les Instal·lacions Esportives Municipals

dl., 14/06/2021 - 12:34

Ciutat. Les noves mesures anunciades pel PROCICAT entren en vigor des del 14 de juny.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.