Esports | Institut Barcelona Esports
 • La ciutat balla al ritme de la Festa del Fitnes

  Aquest diumenge s’ha celebrat la Festa del Fitnes, un esdeveniment esportiu que ha reunit a milers barcelonins i barcelonines al Moll de la Fusta.

  Una edició més, la promoció de l’esport i l’activitat física saludable ha estat un dels grans objectius d’aquest esdeveniment. Al igual que anys anteriors, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un cop més han animat als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi i a fer esport un diumenge més a ciutat.

  Més informació

 • La Via Laietana s'omple d'activitats esportives en el Dia sense cotxes

  L'esport i l'activitat física són eines clau per assolir hàbits de vida saludables i per això, en el Dia sense cotxes que se celebra avui, hi haurà moltes activitats esportives.

  La Setmana Europea de la Mobilitat i el Dia sense cotxes se sumen per primera vegada a les Festes de la Mercè per recordar-nos que les bones pràctiques en matèria de mobilitat ajuden a millorar la qualitat de l’aire i a recuperar l’espai públic per al gaudi de tothom.

  Més informació

 • Esport i integració units al TICB de Futbol Sala

  Aquest cap de setmana, el Poliesportiu del CEM Mundet és l'escenari del 9è TICB de Futbol Sala ACELL-Special Olympics.

  Aquesta competició de futbol sala per a persones amb diversitat funcional arriba a la seva 9a edició, consagrant-se així en el calendari dels TICB. L'objectiu segueix sent el del primer dia, continuar avançant en la integració social de les persones amb diversitat funcional mitjançant l'esport.

  Més informació

 • El triatló de Barcelona torna més femení que mai

  El 7 d'octubre se celebra, un any més, el Barcelona Triathlon by Santander, a la platja de la Nova Mar Bella amb sortides a partir de les 8:10 hores.

  Des de l'any passat, l'organització utilitza l'etiqueta #mujerestriatletas per promocionar i fomentar la participació femenina en el triatló. Una iniciativa que ha funcionat ja que enguany, que es preveu una gran participació amb 4.000 persones, el 25% seran dones.

  Més informació

 • La torxa dels Jocs Special Olympics, a Barcelona

  Demà, arriba a Barcelona la torxa dels Jocs Special Olympics a la Seu d'Urgell – Andorra la Vella 2018 com a primera ciutat catalana en el seu recorregut fins a Andorra la Vella.

  Durant el recorregut, se celebraran diversos actes al Port, a la Rambla i a la plaça Sant Jaume. I, a més, diverses personalitats acompanyaran als esportistes que portaran el foc Special.

  Més informació

 • El CN Barcelona, en el MOE

  Comença l'exposició fotogràfica del Club Natació Barcelona al Museu Olímpic i de l'Esport, en la qual es mostren imatges històriques d'aquest club centenari barceloní.

  La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l'existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica esportiva a la ciutat i per això fa una exposició monogràfica anual sobre un club centenari de Barcelona.

Actualitat

Moll de la Marina, Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja, esports

dv., 09/14/2018 - 13:42

Agenda esportiva de La Mercè 2018

Activitats. La ciutat es vesteix de gala per celebrar La Mercè, la Festa Major de Barcelona, i l'esport serà, sens dubte, un dels grans protagonistes amb moltíssimes activitats i esdeveniments importants.

dl., 09/17/2018 - 10:58

Obert el període de sol·licitud de les subvencions per a les activitats esportives extraescolars

Ajuts. Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 d’octubre telemàticament i a les oficines d’Atenció Ciutadana (OAC).

BCN TRIATLON

dj., 09/20/2018 - 15:21

El triatló de Barcelona torna més femení que mai

Triatló. El triatló de Barcelona, que se celebra el 7 d'octubre, preveu una participació d'unes 4.000 persones de 30 països diferents, amb un 25% de participació femenina, la dada més alta que s'ha vist mai.

dg., 09/23/2018 - 20:31

Comença la Setmana Europea de l'Esport

Ciutat. Aquesta setmana té lloc la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa.

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.