Esports | Institut Barcelona Esports
 • Vols guanyar unes ulleres i una vambes?

  El 31 de desembre torna una de les curses més divertides de l’any, la Fisiocrem Cursa dels Nassos i ho volem celebrar fent un concurs molt especial.

  Entre el 17 i el 31 de desembre haureu de penjar una imatge a les xarxes socials on heu d’aparèixer fent un dels balls de moda del moment amb el hashtag #EtSentiràsdeNassos.

  Més informació

 • Avui, roda de premsa de la Cursa dels Nassos!

  Avui a les 12h, se celebra al Museu Olímpic i de l'Esport la roda de premsa de presentació d'una nova edició de la Fisiocrem Cursa dels Nassos!

  Atents a les novetats d'aquest any!

  Més informació

 • 1er Congrés Internacional a les Grans Ciutats

  Els dies 20 i 21 de març del 2019, Barcelona, amb el suport de L'Hospitalet, organitza el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats a l'INEFC de Barcelona.

  Durant dos dies, se celebraran diferents conferències, taules de debat i grups de treball per aprofundir en tots aquests temes i donar una resposta a la ciutadania, que cada vegada fa més esport.

  Presentem nou web!

  Inscriu-t'hi!

 • Camina de manera solidària amb el Barnatresc

  Avui diumenge es realitza l’última caminada de l’any, la Caminada del Nadal solidari, una ruta organitzada en col·laboració amb el Club Excursionista Pirenaic. La sortida, com és habitual, és entre les 9:00 i les 9:30 hores i caldrà cobrir una distància d’uns 11km.

  Per tal de contribuir a cobrir les necessitats de persones vulnerables, s'ha arribat a un acord amb Càritas per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d'aliments.

  Més informació

 • 4a conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

  Aquest dijous, al Museu Olímpic i de l'Esport, vam assistir a la 4a conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’.

  Amb el nom de '40 anys de polítiques esportives municipals. La popularització de l’esport' la conferència va girar al voltant de les polítiques esportives municipals i va servir com a tret de sortida per a l'exposició 'Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona'.

  Més informació

 • 40 anys de polítiques esportives municipals

  Avui se celebra la 4a conferència del cicle ‘El valor de l’Esport en el segle XXI’, una xerrada que pretén abordar la història de l’esport municipal i com s’ha anat teixint la realitat esportiva actual. Us hi esperem!

  En conseqüència, des d'avui i fins al mes de març, el Museu Olímpic i de l'Esport serà l'escenari de l'exposició 'Ara fa 40 anys', que mostra les primeres polítiques esportives que va dur a terme l'Ajuntament en democràcia.

  Més informació

Actualitat

dt., 12/18/2018 - 16:36

La Cursa dels Nassos acomiada l'any entre esport i diversió

Curses. A més de tancar l'any esportiu a la ciutat, la cursa arriba aquest any a la seva 20 edició amb diverses novetats!

dl., 12/17/2018 - 12:09

Quin és el futur de l'esport a les grans ciutats?

Congrés. Els dies 20 i 21 de març del 2019, Barcelona i L'Hospitalet organitzen el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les Grans Ciutats a l'INEFC de Barcelona.

dv., 12/14/2018 - 16:19

Fa 40 anys que Barcelona va començar a fer polítiques esportives

Exposicions. Fins al 4/3, el Museu Olímpic i de l'Esport és l'escenari de l'exposició 'Ara fa 40 anys', que mostra les primeres polítiques esportives que va dur a terme l'Ajuntament en democràcia.

dv., 12/14/2018 - 09:16

La conferència '40 anys de polítiques esportives municipals', 4a del cicle 'El valor de l'esport en el s.XXI'

Conferències. La conferència, celebrada al Museu Olímpic i de l'Esport, ha donat el tret de sortida a l'exposició 'Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona'.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.