Esports | Institut Barcelona Esports
 • Un dissabte marcat per la pluja

  Les males condicions climatològiques previstes a la ciutat per dissabte obliguen a traslladar diferents actes esportius previstos a la ciutat.

  Entre d’altres, en destaquen la Festa Convivim, que busca una nova data, la DiR Experiencie, que viurem a la ciutat el proper 1 de juny i  el Pàdel solidari, que ha quedat ajornat al proper 15 de juny.

  Més informació

 • La Zurich Marató de Barcelona obre les portes!

  Un any més torna la Zurich Marató de Barcelona a la ciutat. Enguany la data del gran esdeveniment esportiu serà el 15 de març de 2020 i des d'avui tots i totes els qui vulguin participar-hi poden fer la seva inscripció.

  Al 2019 hi van participar uns 18.000 corredors i corredores vinguts de 107 països diferents, que a banda de representar un increment del 2% de participació, va significar també un rècord d’una prova que va comptar amb molta presència femenina.

  Més informació

 • Tret de sortida al 46è Trofeu de vela Caixabank Conde de Godó

  La 46a edició del prestigiós Trofeu de vela Caixabank Conde de Godó, que organitza el Reial Club Nàutic de Barcelona des de l'any 1974, se celebra en aigües barcelonines del 23 al 26 de maig amb un munt de novetats.

  L'edició d'enguany, presentada aquesta setmana al Reial Club Natació Barcelona, ens permetrà veure 600 regatistes, 70 embarcacions i 11 països navegant pel litoral marítim.

  Més informació

 • Ja s’ha presentat el 5è TICB de Natació Artística

  Ja ha començat el compte enrere d’una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística, que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny a la ciutat.

  L’acte, que també serà la vuitena prova del calendari de les Sèries Mundials de Natació FINA, portarà a la Piscina Sant Jordi 11 proves, 27 països, 45 equips, 229 rutines i 312 esportistes.

  Més informació

 • El millor cinema esportiu de la mà del BCN Sports Film Festival!

  Ja s'ha presentat oficialment el BCN Sports Film Festival, un acte, un acte que se celebra del 3 al 9 de juny i que uneix el món audiovisual amb la temàtica esportiva i els seus valors al gran públic.

  Enguany, el festival ha comptat amb la participació de 2.500 produccions audiovisuals de 100 països diferents i d’aquestes, se n’han seleccionat 85 per a la programació excepcional del desè aniversari.

  Més informació

 • L'esport present a la Nit dels Museus!

  Aquest cap de setmana se celebra una de les nits més culturals de la ciutat i, una edició més, l’esport n’és ben present.

  Dissabte, entre les 19:00 i la 01:00 hores, se celebra la Nit dels Museus amb motiu del Dia Internacional dels Museus, on més de 80 espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí exposaran de forma gratuïta els seus tresors envoltats de llum i de festa fins a la matinada.

  Más informació

Actualitat

dl., 05/20/2019 - 19:57

Un cap de setmana ple d’esport amb el Festival Interescolar!

Activitats. Aquest 25 i 26 de maig se celebra el Festival Interescolar, la gran festa del joc i de l’esport a la ciutat de Barcelona.

ds., 05/25/2019 - 06:51

La gran Festa Convivim canvia de data!

Esport escolar. Les males condicions climatològiques obliguen a traslladar la Festa Convivim a una nova data.

dv., 05/24/2019 - 20:12

La pluja ajorna tot un matí d'esport amb el DiR

Activitats. La masterclass, prevista pel dissabte 25 de maig es trasllada al proper 1 de juny degut a la previsió de pluja.

dl., 05/20/2019 - 12:34

Us animeu a fer un milió de passes per l'epilèpsia?

Solidaritat. El 24 de maig, la Federació Espanyola d'Epilèpsia i Mar de Somnis organitzen una caminada solidària entre l'Hotel Vela i l'Hospital del Mar. Apunta-t'hi!

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.