Esports | Institut Barcelona Esports
 • Milers de dones tornen a omplir Barcelona de color rosa!

  Ja hem gaudit d'una de les cites esportives més multitudinàries del calendari barceloní: la Cursa de les Dones Barcelona 2019. Els carrers de la ciutat s'han omplert de nou d’esport femení.

  La d’enguany és ja la XV edició d’aquesta prova, que s’ha consolidat com una de les curses clàssiques de la ciutat. A més, la Cursa de la Dona de Barcelona és la vuitena i última del Circuit de la ‘Carrera de la Mujer’ 2019, que es disputa en diferents ciutats al llarg del territori de l’Estat espanyol.

 • Tot llest per l'inici del TICB de Goalball

  Durant l’any, Barcelona és l’escenari de molts Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, i la ciutat rep els millors esportistes de cada modalitat.  

  Fins diumenge, al complex esportiu ONCE Catalunya, té lloc la segona edició del TICB de Goalball, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

  Més informació

 • El Tast Atlètic del CEEB es cita a La Mar Bella

   Avui, 14 de novembre, se celebra el Tast Atlètic, una activitat que contribueix directament a ampliar els coneixements de l’esportista i fomentarà aspectes educatius de l’activitat física.

  Uns 800 participants de 3r i 6è de primària, faran atletisme, tastant les diferents modalitats atlètiques com salt de llargada, marxa, llançament de pes, tanques, velocitat, relleus i diversitat funcional i sensorial.

  Més informació

 • Últim entrenament de la Cursa de les Dones

  Tothom que vulgui podrà arribar ben preparada a la Cursa de les Dones de Barcelona que, juntament amb les curses de les altres 7 ciutats que hi participen, es tracta de l'esdeveniment esportiu femení més gran d'Europa.

  Els entrenaments tenen lloc fins avui dimecres, de 20:00 a 21:00h, a l'entrada del parc de l'Estació del Nord, al carrer Nàpols de Barcelona.

  Més informació

 • Torna el Supercross and Freestyle Internacional de Barcelona!

  La 21a edició d'aquest esdeveniment que al 1990 va marcar una fita en els espectacles indoor de motor tornarà a omplir el Palau Sant Jordi aquest mes.

  El proper 23 de novembre torna el 21è Supercross & Freestyle de Barcelona a la ciutat, un esdeveniment de tres hores d’espectacle sense descans que permetrà gaudir de curses de supercross com també dels salts de freestyle.

  Més informació

 • Busca i troba el TICB de Curses d’Orientació!

  Aquest diumenge té lloc la segona jornada del 13è TICB de Curses d’Orientació, una competició per equips amb presència de seleccions internacionals de màxim nivell.

  Mentre que dissabte va ser el torn de la Cursa Mitjana Distància al barri de Gràcia i pel Park Güell, diumenge, últim dia de l’acte, té lloc la Cursa City Race Euro Tour per Ciutat Vella.

  Més informació

Actualitat

dv., 11/15/2019 - 14:47

La Jean Bouin t’espera!

El proper cap de setmana se celebra una nova edició de la Jean Bouin, una de les curses més antigues de la ciutat.

dj., 11/14/2019 - 16:43

Fem esport contra el càncer!

El proper 7 de desembre se celebra la 3a edició de la cursa ‘En Marxa Contra el Càncer Barcelona’, una cursa que permet fer esport i lluitar vers el càncer.

dl., 11/11/2019 - 16:25

'Els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona', darrera conferència de 2019 del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

Conferències. El proper 11 de desembre finalitza l'edició de 2019 d'aquest cicle a la sala d'actes del Palau Robert amb una xerrada sobre 'Els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona'.

dl., 11/11/2019 - 10:22

Torna el Supercross and Freestyle Internacional de Barcelona!

La 21a edició d'aquest esdeveniment que al 1990 va marcar una fita en els espectacles indoor de motor tornarà a omplir el Palau Sant Jordi aquest novembre.

Premsa

Llegir més

Accés universal a la pràctica esportiva

Accés universal a la pràctica esportiva és garantir que cap persona, per motius socials, econòmics, de capacitats físiques o psicològiques, d'edat... es quedi sense poder practicar esport a la ciutat.