Protocol Document Acceptació

Document d'acceptació individual del Protocol.

Ciutat

Protocol Entitats - Referents de protecció

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents a les activitats esportives de la ciutat de Barcelona adreçat a les persones referents de protecció.

Ciutat

Protocol Entitats - Personal que no dinamitza activitats

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents a les activitats esportives de la ciutat de Barcelona adreçat a les persones de l’entitat que no dinamitzen activitats.

Ciutat

Protocol Entitats - Coordinació

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents a les activitats esportives de la ciutat de Barcelona adreçat a qui coordina activitats

Ciutat

Protocol Entitats - Monitoritatge

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents a les activitats esportives de la ciutat de Barcelona adreçat a tècnics/ques esportius/ves.

Ciutat

Protocol Equipaments - Personal no esportiu

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents als equipaments esportius municipals de la ciutat de Barcelona per personal no esportiu.

Ciutat

Protocol Equipaments - Delegats i Directors

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents als equipaments esportius municipals de la ciutat de Barcelona per delegats i directors.

Ciutat

Protocol Equipaments - Coordinació i personal tècnic

Protocol per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i dels violències sexuals a infants i adolescents als equipaments esportius municipals de la ciutat de Barcelona per coordinadors i personal tècnic.

Ciutat