Equipaments municipals

T'agradaria fer esport i encara no t'hi has posat? Què esperes? Ja utilitzes totes les instal·lacions que tens al teu abast? Ho tens tot molt a prop perquè fer esport et sigui més fàcil i còmode.

A Barcelona, practicar un esport és a l'abast de qualsevol ciutadà o ciutadana, no només gràcies a una programació àmplia i completa d'activitats, sinó també a una xarxa d'infraestructures que possibiliten la pràctica de l'esport i situen la capital catalana com a model de ciutat esportiva.

La capital catalana disposa d'un bon nombre d'instal·lacions esportives públiques distribuïdes per tot el territori que, conjuntament amb les privades, permeten a la ciutadania dur a terme tota mena d'activitats i modalitats físiques i esportives.

Es pot classificar aquestes instal·lacions en dos grans grups, atenent els requisits per accedir-hi: les instal·lacions d'utilització lliure i gratuïta, generalment situades a l'espai públic (places, parcs, platges, etcètera) i els equipaments municipals que proposen una oferta d'activitats organitzades, a les quals es pot accedir mitjançant el pagament d'una quota periòdica o d'una entrada ocasional.

Des de fa molts anys, l'Ajuntament de Barcelona aposta per oferir als ciutadans i les ciutadanes un ampli ventall de possibilitats de pràctica esportiva assequible, equilibrada i de qualitat. La xarxa d'equipaments esportius municipals està pensada per garantir que tothom, a la ciutat, pugui trobar l'espai per desenvolupar-hi l'activitat física que vulgui, d'acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Llegir menys