23.000 persones se citen amb la història en una eDreams Mitja Marató de Barcelona de rècord!

dg., 16/02/2020 - 18:21

Curses. L’atleta Victor Chumo s’ha proclamat campió de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona confirmant així els pronòstics. Ashete Bekere, campiona en categoria femenina.

Aquest diumenge s’ha celebrat una de les curses més emblemàtiques i esperades del calendari barceloní, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, que ha tornat a omplir els carrers de la ciutat de corredors i corredores. La prova, que té el certificat d’or de la IAAF, és una de les millors mitges del calendari i enguany, abans de celebrar-se, ja havia batut rècords històrics.

Aquesta edició ha comptat amb participants provinents de 122 països diferents, és a dir, més representació mundial que mai. També se superen les xifres històriques de presència femenina, ja que un 32% de les persones inscrites són dones, una gran xifra que no s’ha d’aturar!

La prova, com és habitual, ha tingut l’inici a les 8:45 hores des del passeig de Pujades, i els participants han recorregut els 21 quilòmetres en un recorregut molt planer que feia preveure que es baixessin les marques establertes anys enrere. L’atleta Victor Chumo, campió del certamen, ha trigat poc més d’una hora i ha registrat un temps final de 59:58. Pel que fa a la categoria masculina, la corredora Ashete Bekere s’ha imposat amb un temps total de 1:06:36, baixant així el seu registre personal però no poden batre el rècord mundial.

Share this content