dg., 10/14/2018 - 12:20

2.400 persones es posen en marxa per la paràlisi cerebral

Curses. Aquest 14 d'octubre s'ha celebrat la cursa 'En marxa per la paràlisi cerebral', una prova que homenatja totes les persones d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral.

Aquest diumenge més de 2.400 persones han gaudit d’una nova edició de la cursa ‘En marxa per la paràlisi cerebral’, un esdeveniment que vol donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d’aquestes persones.

En marxa per la paràlisi és una cursa solidària organitzada per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma, a favor del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. La cursa, com ja és habitual, ha disposat de dos recorreguts: un de gairebé 5km (4.500 m), amb sortida a les 09:30 hores; i l’altre de poc més d’1km (1.350 m), amb sortida a les 10:15 hores.

Un reconeixement a la paràlisi cerebral

Aquesta prova, oberta a tothom, té l’objectiu de fer un homenatge a totes les persones que d’una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats similars i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible. A més, la prova també pretén reconèixer la tasca i la trajectòria de persones i entitats que treballen en l’atenció, la formació, l’educació, la salut, l’autonomia personal, la defensa dels drets, la integració social i laboral d’aquest col·lectiu, amb l’objectiu de millorar-los la qualitat de vida.

Share this content