dl., 12/03/2018 - 17:14

40 anys d'esport popular a la Cursa de Sant Andreu

Curses. Celebra amb nosaltres el 40è aniversari d'una de les curses històriques de la ciutat, la Cursa de Sant Andreu, que omplirà els carrers del barri aquest 6 desembre!

La Festa Major de Sant Andreu, que s’allarga fins el 21 de desembre, compta amb múltiples activitats esportives dins del seu programa. El plat fort se celebra el dijous 6 de desembre: La Cursa de Sant Andreu. Aquesta prova és una de les històriques de la ciutat, i és que aquest any ha arribat a la 40a edició. A diferència de moltes curses populars, que es disputen a 10 quilòmetres, la de Sant Andreu es caracteritza pel seu únic recorregut, de 5. El Club Natació Sant Andreu és l’organitzador de la cita.

Tots els recorreguts:

  • Absolut: 5.000 metres
  • Junior: 2.000 metres
  • Infantil: 1.000 metres
  • Aleví: 500 metres
  • Benjamí: 135 metres

40 anys d’esport popular

La cursa de Sant Andreu arriba a la seva 40a edició, com ja ha passat amb altres curses que han assolit la quarantena aquest any, testimoni de com s’ha anat consolidant l’esport popular a Barcelona. Va ser a finals de la dècada dels 70 quan la recuperació de les institucions democràtiques va afavorir que la gent sortís al carrer a córrer i es van començar a crear aquestes curses populars.

Share this content