dg., 05/12/2019 - 09:42

8.500 atletes presents a la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

Curses. Aquest cap de setmana ha tingut lloc una de les curses més ràpides de la ciutat, la Cursa DiR Guàrdia Urbana, que recorre l'Avinguda Diagonal en línia recta de muntanya a mar.

Aquest diumenge hem viscut la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, un esdeveniment que ha omplert d’esport l’avinguda Diagonal de Barcelona. La cursa, que disposa de dues distàncies (5km i 10km), ha tingut l’inici al Palau Reial de Pedralbes (avinguda Diagonal 686) a les 8:30h del matí i ha comptat amb un total de 8.500 corredors i corredores.

Referent a la competició, Ruben Palomeque, amb un temps de 30’33”, s’ha proclamat vencedor del certamen mentre que l’atleta Marta Castroviejo ha guanyat en categoria femenina amb un temps final de 35’53”.

Tanmateix, i ja des de dissabte, la mítica avinguda va començar a rebre esportistes amb la celebració de la VI Cursa DiR kids, una prova que va permetre als més menuts gaudir de l’esport popular i córrer per un escenari emblemàtic de la ciutat. Aquesta fita, organitzada per a les categories infantil, aleví, benjamí, pre-benjamí i pares i fills, va ser tot un éxit i va permetre que els més menuts practiquessin esport per un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Share this content