dj., 08/08/2019 - 09:43

A l'estiu, seguim practicant Esport!

Estiu. La passió per l'esport no s'afluixa a l'estiu i seguim practicant EsportBCN de cara a preparar totes les activitats i competicions que vindran a partir de setembre.

Per a molts, l’estiu és sinònim de desconnexió i de relaxació. Però, per als esportistes, és, simultàniament, una de les millors èpoques per a seguir practicant esport i per preparar proves i competicions futures. I és que el setembre arribarà amb un munt de pràctiques esportives a Barcelona!

A la ciutat, gaudim de molts espais per practicar esport al llarg de l’estiu. Per exemple, el litoral marítim ens ofereix un ampli ventall de possibilitats. Des de les més simples, com ara córrer o anar en bicicleta o en patins pel Passeig Marítim resseguint la línia de la costa, fins a totes les modalitats d’esport aquàtic.

En aquest sentit, la ciutat disposa d’un equipament idoni: la Instal·lació Esportiva Municipal Espai de Mar, que programa una gran varietat d’activitats esportives i ofereix diversos serveis, des de lloguer de material fins a l’organització de classes de ioga i de partits de vòlei platja. Un altre equipament accessible a tots els barcelonins i barcelonines és el Nike Training Outdoor Project, un nou un parc esportiu situat a l’Espigó del Gas del Passeig Marítim de la Barceloneta.

Això sí, a l’hora de practicar esport a l’aire lliure durant l’estiu, hem de tenir en compte certes precaucions per poder combatre la calor sense perills. En aquest sentit, cal evitar el sol directe, beure molta aigua, utilitzar roba lleugera i portar gorra, entre d’altres consells a seguir.

D’aquesta manera, els amants de l’esportBCN podrem arribar al setembre en bona forma física per encarar els reptes que ens planteja el nou curs. Començant per la Cursa de la Mercè19 i el macroentrenament previ a l’Estadi Olímpic, però, també en el marc de les Festes de la Mercè, també celebrarem la Festa del Fitnes. I, ja de cara a l’octubre, hi trobem encara dues cites importants més: la Barcelona Triathlon by Santander i la Cursa Bombers de Barcelona 2019!

Share this content