dv., 05/24/2019 - 08:56

Accepta el repte i apunta't a la Zurich Marató de Barcelona!

Curses. Fa poques setmanes que es van obrir les inscripcions i ja hi ha més de 1.000 atletes inscrits. És el teu torn, afanya't!

Un any més torna la Zurich Marató de Barcelona a la ciutat. Enguany la data del gran esdeveniment esportiu serà el 15 de març de 2020 i des de fa unes setmanes tots i totes els qui vulguin participar-hi poden fer la seva inscripció.

En aquesta 42a edició, la cursa mantindrà el circuit que es va estrenar el 2019, en què es va disminuir més d’un 10% el desnivell i va acabar resultant rècord de la prova en categoria masculina i femenina. En aquest sentit, Alemu Bekele (Bahrain) va travessar la meta en 2h06’04, batent per més d’un minut l’anterior registre, que datava de 2010. L’etíop Kuftu Tahir va rebaixar el topall femení fins a 2h24’44. Per a la propera edició, s’espera disminuir encara més aquestes dues marques en un circuit monumental que passa per la Sagrada Família, Casa Batlló, Camp Nou, Monument Colom o Torre Glòries, entre d’altres. Per consultar el recorregut, podeu fer-ho aquí.

Al 2019 hi van participar uns 18.000 corredors i corredores vinguts de 107 països diferents, que a banda de representar un increment del 2% de participació, va significar també un rècord d’una prova que va comptar amb molta presència femenina.

Per a 2020, s’espera que la cursa segueixi creixent en tots els aspectes. Al marge dels rècords en les marques i l’increment d’inscripcions respecte a 2018, va haver-hi un augment considerable de públic als carrers animant als corredors i corredores.

 

Share this content