dg., 02/03/2019 - 23:00

Adam Raga supera a Toni Bou en el Trial Indoor de Barcelona

Trial. El d'Ulldecona acaba amb la ratxa de 10 triomfs consecutius a la ciutat del actual campió mundial i s'igualen al capdavant del mundial.

El tarragoní Adam Raga, vencedor del certamen, ha trencat l’hegemonia de Toni Bou amb una treballada victòria al Palau Sant Jordi en un dia on, Jaime Busto, ha pujat al podi per primera vegada a Barcelona. Amb aquest triomf, el pilot de Gasgas i Honda igualen al capdavant del mundial amb 35 punts després de la victòria de Bou a Budapest i de Raga a Barcelona.

El Palau Sant Jordi ha tornat a ser l’escenari d’un dels grans espectacles del motor a la ciutat, el Trial Indoor SoloMoto de Barcelona que enguany ha arribat a la 42a edició. Entre d’altres, Adam Raga, Jeroni Fajardo, Jaime Busto, Takahisha Fujinami, Miquel Gelabert i Jorge Casales tenien com a objectiu principal destronar al gran dominador d’aquesta prova i d’aquest esport, Toni Bou.

Enguany, el Trial Indoor Barcelona ha presentat una gran novetat, i és que s’ha modificat el sistema de competició per donar lloc a una final per al 3r i 4t lloc, donant així més espectacularitat a la lluita pel tercer calaix del podi.

Toni Bou, a la presentació

El dimarts, 22 de gener, es va presentar la 42a edició del Trial Indoor SoloMoto de Barcelona en un acte al Museu Olímpic i de l’Esport amb la participació dels millors pilots de trial del món, entre ells Toni Bou, 22 vegades campió del món de Trial i millor pilot de la història d’aquest esport.

També hi va assistir la comissionada d’Esports, Marta Carranza, qui va assegurar que “és molt difícil mantenir una prova com aquesta en un nivell tant alt. És un orgull que el Trial Indoor Barcelona segueixi aquí, sent una prova tant important perquè a més, aquesta disciplina va nèixer a Barcelona”.

Share this content