dl., 10/29/2018 - 13:03

Al novembre, Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de rem, golbol, tennis de taula i cursa atlètica

TICB. Fins a quatre Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona es disputen durant el mes de novembre a la ciutat. Consulteu-ne les dates i els llocs!

Barcelona és sens dubte, una de les capitals de l’esport i, cada any, és l’escenari de molts Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona (TICB) de gairebé tots els esports. Durant el mes de novembre se’n celebren tres, són els següents:

23è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de rem
10 de novembre
Port Vell
Amb el Reial Club Marítim de Barcelona
Més informació: Regates esprint de rem olímpic en modalitat 8+ per tripulacions masculines, i 4x per tripulacions femenines que es desenvoluparan al llarg del Port Vell de manera que al Pont de la Rambla de Mar farà de graderia natural per al públic. Hi participaran tripulacions provinents, entre d’altres, de Banyoles, Tarragona, Amposta, Tortosa, Alacant, Màlaga, França i Anglaterra.

1r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de goalball
Del 16 al 18 de novembre
Complex Esportiu ONCE Catalunya (c/ Sepúlveda, 1)
Amb la Federació Catalana d’Esports per a cecs
Més informació: aquest torneig es regirà pel reglament oficial de IBSA i es disputarà en categoria masculina i femenina. La FCECS hi participa amb les seves seleccions catalanes de les dues categories. També hi participen seleccions d’Alemanya, d’Algèria i de Romania.

32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis de taula masculí
18 de novembre
Poliesportiu la Salle Bonanova (c/ Sant Joan de la Salle, 20-36)
Amb la Federació Catalana de Tennis de Taula
Més informació: aquest trofeu és la competició de tennis de taula més prestigiosa de l’Estat espanyol i de les més rellevants en l’àmbit europeu. Hi participaran grans jugadors com Marcos Freitas, el millor jugador portugués, actual número 16 del rànquing mundial i actual campió de la prova; Vladimir Samsonov, 18è del món i 5 vegades guanyador a Barcelona; l’espectacular jugador africà Quadri Aruna, número 23 del rànquing; i el campió d’Europa de l’any 2016, el francés Emmanuel Lebesson. El quadre el completaran, els actuals campions d’Espanya i de Catalunya, Carlos Machado i Marc Duran; el medallista de bronze als JJMM Tarragona 2018, Jesús Cantero; i la gran promesa del tennis de taula català, el jove Joan Masip.

69è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 95a cursa atlètica Jean Bouin
25 de novembre
Parc de Montjuïc
Amb Mundo Deportivo i Allianz

Share this content