dc., 07/24/2019 - 15:22

Aquest setembre ve ple d'activitats esportives

Pretemporada. A partir de setembre, Barcelona serà l'epicentre de multitud de grans esdeveniments esportius, i per això l'estiu és, per molts, un bon moment per fer pretemporada i per entrenar.

L’estiu i les vacances són, per a molts, un temps idoni i necessari per a descansar. Però també és moment per a fer una recta final i acabar de preparar-se per a la multitud d’activitats esportives que ens esperen a partir del setembre, quan comença un nou curs ple de curses i grans esdeveniments esportius.

Així doncs, ja sigui en l’ampli ventall de CEMs o practicant esport al litoral marítim o en altres zones de la ciutat a l’aire lliure, per a molts esportistes el mes d’agost és un més de pretemporada.

I és que una de les curses més esperades de l’any la trobem, ben marcada al calendari, al mes de setembre. Ens referim a la Cursa de la Mercè, que el diumenge 29 de setembre tornarà a omplir els carrers de Barcelona en una de les proves esportives més importants de la ciutat. Si hi vols participar i encara no t’hi has inscrit, pots fer-ho en aquest enllaç. I, si encara estàs dubtant, trobaràs tota la informació que necessitis al web de la Merce19. No t’oblidis que també pots apuntar-te a l’entrenament preparatiu del 7 de setembre  a l’estadi Olímpic.

Però abans, també en el marc de les Festes de la Mercè, el diumenge 22 de setembre celebrarem la Festa del Fitnes. Enguany, aquesta macro classe de fitnes i d’esport a l’aire lliure tornarà a la seva ubicació més emblemàtica, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (Montjuïc). L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. No obstant això, cal que t’hi inscriguis prèviament.

Canviant de mes, a principis d’octubre hi trobem una altra cita important: la Barcelona Triathlon by Santander. A més d’oferir una cursa amb quatre modalitats i amb tres recorreguts diferents, ideals per a tots els fans dels triatlons, aquest esdeveniment s’ha plantejat el repte d’aconseguir ser el triatló amb més dones a la línia de sortida.

I, a finals de mes, un altra esdeveniment que no et pots perdre: La Cursa Bombers de Barcelona 2019! El tret de sortida d’aquesta gran festa de l’esport barceloní serà a les 9:00 hores del 27 d’octubre. Ja t’hi has inscrit?

Share this content